anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange a împlinit 1 an

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

#ComunitateaOrange mă numesc,

Azi 1 an eu împlinesc

Și vreau să sărbătoresc.

Iar vouă vă mulțumesc

Că m-ați ajutat să cresc.

Haideți acum aici și voi,

Ca să petreceți cu noi!

 

Astăzi este ziua noastră, a tuturor membrilor Comunității! La mulți ani!

Comunitatea Orange a împlinit 1 an și, la acest ceas aniversar, suntem recunoscători, bucuroși și mândri. Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aici și pentru că ne-ați ajutat să creștem atât de frumos în acest prim an de activitate. Sunteți cu toții minunați și suntem recunoscători că împărtășiți cu noi experiențele voastre, că ne oferiți constant feedback și în felul acesta ne ajutați să ne îmbunătățim.

 

Pentru noi #ComunitateaOrange înseamnă, în primul rând, oamenii care fac parte din ea. Suntem împreună aproape 10.000 de membri și am adăugat peste 2500 de topicuri, 1300 soluții și mai mult de 37.000 de răspunsuri și comentarii.

 

Ne dorim ca în următorul an să fim și mai mulți, iar prin întrebările și răspunsurile pe care le vom adăuga împreună cu voi, să găsim soluții pentru mare parte din situațiile cele mai frecvente din aria tehnologică.

 

Așteptăm să ne spuneți ce a însemnat acest an pentru voi: Ce v-a plăcut cel mai mult? Care este cea mai amuzantă amintire ? De ce ați ales să faceți parte din comunitate?  

 

Și pentru a sărbători acest eveniment am pregătit o primă surpriză pentru voi: Badge-ul aniversar! Timp de aproape o lună (de astăzi, 6 iunie și până pe 30 iunie, inclusiv), dacă vă conectați în contul din Comunitate veți primi badge-ul aniversar #1AN.

 

Mai urmează și alte surprize pe care le vom descoperi împreună, în curând!

 

Cu mult drag,

MihaelaC și DanielaH

28 Răspunsuri 28

Cathy
Explorator entuziast
La multi ani!! Mi -a placut comunitatea inca de la inceput pentru solutiile care m-au scutit de apeluri in asteptare, pentru ideile care m au inspirat dar si pentru oamenii pe care i am descoperit aici. Felicitari Orange pentru acest proiect si tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea lui. Multumim!

Florin_D
Cunoscător certificat
La multi ani comunitate!

Vio73
#StarMember
La mulți Comunitate, la mulți ani, stimați colegi! Cu bune și cu rele, iată că am parcurs un an alături și sper să fie cel puțin la fel de plăcut în continuare, dacă nu și mai bine. Mulțumim Orange și celor care se ocupă de acest proiect minunat!

Razvan
#StarMember
La mulți ani, tuturor membrilor care fac parte din această comunitate Orange, cu fiecare zi care trece, comunitatea devine mai numeroasă.

Jay
Campion certificat
A fost o experienta interesanta, nu m-am gandit ca va ajunge pana aici.. Sper ca si-a atins scopul, sau, macar o parte, si ca va face acest lucru si mai departe.. Sper sa devina o comunitate unde sa-si gaseasca fiecare raspuns, in experientele altora.. Pentru mine, a devenit una dintre activitatile zilnice, dar, eu nu beau cafea :). Întotdeauna e loc de mai bine.. La Mulți Ani!

Anca07
#StarMember
La multi ani!!! A trecut foarte rapid 1 an, incat nici nu mi-am dat seama ca am facut din activitatea mea in Comunitate, o rutina, un hobby si o placere in a raspunde, citi si a impartasi cu ceilalti colegi diverse situatii, care sa poata ajuta pe viitor. Am ales sa fac parte din aceasta Comunitate pentru ca mereu imi place sa evoluez si sa ajut, si stiam ca va fi fain:). La multi ani plini de topicuri interesante, de raspunsuri elocvente si de oameni frumosi!

TheSpecialist
Maestru
La mulți ani, Comunitate! A fost un an super! Am construit împreună o comunitate solida, eficienta și plina de provocări interesante. La cât mai mulți ani fructuosi împreună!

FLo1
#StarMember
Azi e zi de sarbatoare/ Si se lasa cu chef mare / Si toti sunteti asteptati / Prezenta sa vi-o anuntati. /// Iar daca nu ati auzit / #Comunitatatea Orange a implinit / Un an in care a existat / Si pe multi i-a ajutat. /// Chiar de-a fost mai rau sau bine / Haide vino acum cu mine / Cu totii aici sa ne unim / Comunitatii sa ii multumim. /// Pentru tot ce a facut / De cand aici ne-am cunoscut / Pentru tot ce-am invatat / Aici cand am intrebat. /// Iar acum ca v-am vestit / Va spun ca vi s-a pregatit / Pe langa tort, spumant, caviar / Un maaare "badge" aniversar. /// Mai multe poate o sa aflati / Daca intrand n-o sa uitati / Comunitatea s-o felicitati / Si-un MULTI ANI TRAIASCA sa-i urati.

imch
Cunoscător certificat
La multi, multi ani Comunitate! Sa te faci mare si sa ramai plina de informatii si sfaturi extraordinare.

delfinas
#StarMember
La multi ani, Comunitatea Orange, sa oferi cat mai multe raspunsuri bune, sa fii de ajutor in continuare, sa aduni cat mai multi membri de calitate, dornici de a ajuta, care sa alcatuiasca o adevarata echipa!!!

Anonim
Neaplicabil
La mulți ani! Mă bucur că fac parte din această comunitate!

Miha_Z
#StarMember
La multi ani Comunitate Orange! Felicitari membrilor pentru implicare, pentru topicurile lansate spre dezbatere si contributia pe care ati adus-o acestei comunitati. Felicitari echipei de moderatori si echipei tehnice care supravegheaza permanent bunul mers al Comunitatii Orange. Va doresc multi ani plini de realizari, cu subiecte bune si informatii de calitate.

Romeo_
Senior certificat
S-a-plinit un an în care, Din boboc ai ajuns floare, Ca "îngrășământ" a fost, D&M mereu la post, Echipa de fondatori, Și toți membrii creatori, De subiecte,întrebări, Participanți la schimbări, Contraziceri productive, Și postări calitative, Îți doresc să ai puhoi, Numai "grădinari" de soi, Să te ude berechet, Și s-ajungi mare buchet, Iar cei ce i-ai ajutat, Să se-adune ne-ncetat, Să vină cu mic cu mare, Să fii mereu în schimbare, Și să ai succes în toate, LA MULȚI ANI COMUNITATE!

teacher_
#StarMember
La multi ani comunității Orange! Speram ca aceasta comunitate sa fie cat mai durabilă și să putem ajuta cat mai multe persoane.