anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie orange money - limita lunară de tranzacții

7UP
Explorator
Buna,
Am facut mai multe tranzacții către Revolut și SelfPay iar la un moment am primit mesajul ca trebuie sa contactez banca pentru a putea efectua alte tranzacții. Am sunat următoarea zi la orange și i-am explicat ca nu mai pot face plăti nici la Glovo sau top-up Revolut și mi-a deschis o sesizare la un departament superior care m-am contactat in 1-2 zile și mi-a spus ca s-a remediat.
Eu am întrebat ca sa nu mai am problema asta pe viitor de ce am fost blocat și mi-au comunicat ca am depășit limita lunară de tranzacții sau limita pe zi ideea e ca nu am consumat nici 10.000 nici 60.000 intr-o luna tot el spune ca pot modifica limita pe zi eu nu am văzut cum pot face din aplicație dacă a facut pana acum cineva.
Părerea mea e sa facă cu acele cercuri care sunt in aplicație cât ai buget lunar si cât ai pe zi si sa îți scadă din acel cerc eu am 0 mereu.
4 Răspunsuri 4

Vio73
Campion certificat
Salutare! Știu că am făcut modificarea aceasta de la setări cont- tranzacții și limite. Dar acum nu-mi mai dă voie să fac nimic, am verificat. Știu că mă bloca și apoi am schimbat limita și numărul de tranzacții zilnice și n-am mai avut problema respectivă. Dacă nu-ți dă voie, înseamnă că sunt la maxim probabil.

arsradu
Campion certificat
La Cardurile Mele > card de debit/credit > Setari tranzactii si limite. Aici poti sa setezi limitele la fiecare tip de tranzactie in parte. Problema e ca unele setari sunt deja la maxim. Si din cate am inteles, nu se pot modifica. Dar vezi daca te ajuta ceva de acolo. 🙂 Banuiesc ca ai atins limita de numar de tranzactii. Nu valoarea. Dar vezi concret in cazul tau.

7UP
Explorator
Am verificat și cel mai probabil era limita de plăti

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Salut, Pentru a modifica limitele pe zi/luna respectiv nr de tranzactii pe zi/luna trebuie sa accesezi sectiunea cardurile mele, iar in sectiunea respectiva ai setari tranzactii si limite. Valorile maxime ce pot fi setate sunt: Plati pe internet: pe zi 45000 lei sau 20 tranzactii respectiv pe luna 60000 lei sau 100 tranzactii Plati la comercianti: pe zi 100000 lei sau 50 tranzactii repectiv pe luna 100000 lei sau 100 tranzactii Retrageri numerar la ATM: pe zi 20000 lei sau 20 tranzactii respectiv pe luna 60000 lei sau 50 tranzactii