anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reînnoire card Orange Money

TheSpecialist
Maestru

La finalul lunii martie mi-a expirat cardul fizic Orange Money. Am fost anunțat printr-un sms în ultima zi lucrătoare a lunii, am comandat altul, a ajuns în 2 zile prin curier, ceea ce e foarte bine. Dar, am avut câteva zile în care nu am putut utiliza cardul fizic și uneori asta e o problemă pt ca sunt POS-uri care din diverse motive, refuză plata cu telefonul unde este înrolat cardul virtual. 
Mi-ar fi plăcut să fiu notificat cu minim o săptămână înainte ca va expira cardul, să pot comanda altul și să îl activez, astfel încât să existe continuitate (majoritatea băncilor așa procedează). Mesajul primit pe ultima sută de metri mă anunță ca deja a fost dezactivat cardul vechi. 
După ce am primit cardul nou, am avut parte de a doua surpriză, când am vrut să-l activez la ATM, nu mai recunoștea PIN-ul. În pliantul din plic scria doar de activare cu PIN prin retragere numerar. Nu se specifica nimic de schimbare PIN. Am generat din aplicație alt PIN, am reușit cumva să activez cardul (a fost suficientă o interogare de sold), dar acum nu reușesc să schimb PIN-ul cu unul mai ușor de ținut minte. Am găsit aici în Comunitate un topic și se pare ca problema e veche de cel puțin 2 ani. 
Întrebarea mea este: avem speranțe la un update în acest sens ? Ar fi foarte utilă posibilitatea de a putea schimba din aplicație PIN-ul. 

32 Răspunsuri 32

Scrie. Este identic cu celălalt. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, ar trebui să se facă ceva în acest sens, ca să  nu mai fie probleme. Și eu mă apropii de schimbarea  cardului și cred că ar fi bine să existe o astfel de facilitate.

Mulțumim!

TheSpecialist
Maestru

Ok, problema se adâncește. Tocmai am primit un SMS de la Orange Money: codul PIN al cardului tău este xxxx, evident fără să fac o solicitare în acest sens. Nu prea este în regulă. Sper să nu fie nevoie de fiecare dată când trebuie să folosesc cardul fizic să generez un cod PIN, ca în ritmul ăsta clar nu îl tin minte, dacă se tot schimbă.