anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card Orange money - raspuns activare

Cristina1997
Junior
Buna ziua. Mi-am făcut un card Orange money printr-un link de recomandare. Și nu am mai primit niciun răspuns de activare
13 Răspunsuri 13

And04
Senior
Salutare, @Cristina1997 Pe mail nu ati primit nimic? Sau pe numarul de telefon? Ati trecut de pasul in care ati discutat cu un operator?

Cristina1997
Junior
Da am trecut de pasul ăla. Așteptam să mi se încarce documentele gen....doar că eu pe buletin nu am o adresă scrisă. Și am trecut eu adresa.

And04
Senior
Dupa ce ati discutat cu operatorul, urmeaza pasul in care trebuie sa "semnati" contractul. Semnează contractul "Contractul Orange Money se semnează electronic calificat prin introducerea unui SMS pe care îl primești." De asemenea, trebuie sa primesti si un mail iar pe telefon un mesaj de tipul: "Salut! Ti-am trimis un e-mail pe care te rugam sa il deschizi pentru a finaliza procesul de deschidere cont.".

Cristina1997
Junior
Pai nu am primit nimic

Trixen_old
Cunoscător
O sa primesti un SMS si un email in cele din urma. Poate dura chiar si 1-2 zile, desi in aplicatie scrie "cateva minute". La mine a durat cam 36 de ore iar acum, fiind in plina campanie de extindere, e posibil sa dureze ceva mai mult. Dupa ce iti activezi contul, in functie de ce anume vei folosi (card de debit, card de credit), vor mai fi operatiuni pentru care ti se spune ca vei primi notificare (si pentur care nu primesti nimic), insa la acelea e suficient sa astepti 5-10 minute si sa incerci din nou pentru a continua cu pasii urmatori.

Cristina1997
Junior
Pai nici să semnez nu m-a pus

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Din cate pot eu sa-mi dau seama, datele tale sunt inca in curs de procesare. Mai lasa-l un pic si vezi daca primesti vreo eroare sau ceva. In pasul asta nu prea ai ce altceva sa faci decat sa astepti. 🙂
Client Orange

Cristina1997
Junior
Mulțumesc frumos

And04
Senior
Da, asa cum a spus si @arsradu si dupa cum se vede in poza atasata, trebuie sa astepti pana sunt verificate datele. 🙂

Cristina1997
Junior
Să sperăm că nu trebuie sa astept o săptămână:)

And04
Senior
@Cristina1997, cu siguranta nu va dura o saptamana. Daca nu ma insel, dureaza cel mult 72 de ore.

Viocat
Senior certificat
Salut Cristina1997. La inceput eu primisem cardul fizic dar nu am putut folosi aplicatia Om cateva zile. Dupa ce am vorbit cu cei de la tehnic s-a rezolvat. Inarmeaza-te cu rabdare!

DanielaH
Moderator
@Cristina1997, care mai este situația? S-a activat contul?