anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am nevoie de extras de cont (cu contul cardului nu cu IBAN)

Darius_4
Începător
Am nevoie de extras cu contul cardului nu cu IBAN. Cum pot sa-l obtin?
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Darius, bun venit în Comunitate! Dacă te referi la contul Orange Money, un astfel de extras poate fi obținut chiar din aplicația Orange Money. Din meniu selectezi "Tranzacții și extrase", apoi "Extras de cont", selectezi luna și apoi "Generează extras de cont". In partea stângă sus a extrasului se regăsește numărul de cont. Revino, te rog, și spune-ne dacă ai reușit.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Istoricul cardului este legat de cel al contului IBAN pe care il debiteaza. Nu cred ca actualmente poti obtine un extras de cont filtrat doar pe operatiunile de pe card (incearca la serviciul clienti ramura Orange Money 0374300300 - cere un extras personalizat, daca au cum sa ti-l genereze operatorii). Varianta cu extrasul desfasurat este: de pe prima pagina -> Vizualizeaza tot -> cele trei linii din dreapta sus (selectezi perioada pe care vrei extrasul)-> dreapta jos-> buton de download -> vei avea un extras de cont complet in care fiecare plata este consemnata si pentru a demonstra acest lucru ai numarul electronic de plata Singura legatura pe care o poti obtine intre cardul tau si contul IBAN , ar fi fie mail-ul de emitere al cardului de la Orange sau iar un mesaj catre Orange suport (poti incerca si Djingo chat https://www.orange.ro/servicii/chatbot/). ** informatie financiara = contul cardului este Contul tau IBAN , cardul este "o cheie" spre contul tau, nu este legat de un alt cont de plati

FLo1
#StarMember
Se pare că nici un "expert" nu lămurește inițiatorul că între cont de card și card atașat unui cont curent nu este nici o diferență. Eventual una de "ambalaj". Pe același IBAN se bazează ambele în cazul unui extras. Aaaaa, că ai dori un extras care să conțină doar oparațiunile efectuate cu cardul fizic, sau doar cele prin Orange Pay și nu cele gen "transfer către/dinspre diverse conturi", asta e altceva. Dar nici o bancă nu se complică cu așa ceva. Eventual te poți "juca" personal făcând o filtrare a acestora. Sper să știi, deși este irelevant.

Ascary
Campion certificat
Salut Darius,asa cum spune si Daniela,extrasul de cont il poti obtine din aplicatie: Meniu coltul ( stanga sus),tranzactii si extrase- extrase-cont Orange Money,selectezi luna si apoi butonul genereaza extras. Atat! (eventual il poti scoate la imprimanta direct de pe telefon,daca ai aceasta facilitate,ori ti-l trimiti pe email-ul tau si il scoti de pe un calculator) .Toate cele bune.