Nu vreau sa clonez cardurile. :)) Vreau sa accesez cardurile, intrucat userul e acelasi (eu), de pe mai multe dispozitive. Am doua telefoane. Daca pe unul il uit acasa, nu pot sa fac plati, nu? De ce?! E ca si cand ai zice ca Google Pay ar trebui sa functioneze doar pe un singur telefon, pentru ca "security". Nu. Asigura-te ca userul e acelasi, ca el e detinatorul de drept al acelor carduri, si da-i voie sa-si faca fetch la carduri de oriunde. De ce trebuie sa fie legata de un singur telefon, sau de un anumit telefon?
NeoBT este intr-adevar o aplicatie paid. Dar sincer as prefera varianta ING, in care ai costuri 0 daca ai salariul la ei, si sa am totul intr-o singura aplicatie, decat haosul asta. Eu, ca user nou, nu stiu ce face fiecare aplicatie. Nu stiu ca Neo e doar pentru conturi si BT Pay e doar pentru carduri. Si as prefera sa nu trebuiasca sa-mi umplu telefonul cu aplicatii BT. Vreau o singura aplicatie care sa le aiba pe ambele. Sunt conturile si cardurile mele pana la urma. E ca si cand ai zice ca daca vrei informatii despre lucrurile din casa ta, trebuie sa te duci la vecinu'. Nu vreau sa ma duc la vecinu'. Vreau sa le am pe toate intr-un singur loc, la mine acasa. Si cu atat mai mult cu cat aplicatia NeoBT este contra cost, ma astept sa fie mai completa.
Asa cum imi pot accesa conturile prin NeoBT, de oriunde, si nu-mi dublez conturile cu fiecare aplicatie instalata, tot asa sa pot sa accesez si cardurile prin NeoBT. Nu vad nicio problema de securitate atata timp cat oricum trebuie sa te autentifici intai, ca sa-ti ia automat cardurile pentru contul tau. Si pana la urma, de ce nu se face cu username si password si acolo, si cu asta basta?
De asemenea, Homebank si ING Pay nu sunt aplicatii separate. ING Pay e un serviciu inclus in Homebank, la care ai acces in acelasi fel in care ai acces si la Homebank. Nu e alt cont, alta metoda de autentificare si mai stiu eu ce nazdravanii. E o singura aplicatie, cu tot ce ai nevoie inclus in ea.
BT Pay nu e un serviciu inclus in NeoBT. E o aplicatie separata. Se acceseaza diferit si aparent e legata de un singur telefon. Pentru ca motive. M-as fi bucurat daca era un serviciu inclus in NeoBT, dar nu e.
Ca sa fac o analogie cu Orange Money, e ca si cand ai face o aplicatie "Cardurile Mele", in care ai doar cardurile Orange Money, dar nu si conturile. Iar in Orange Money, ai acces doar la conturi, dar nu si la carduri. De ce ai vrea asa ceva?