anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Triplare puncte Thank You în magazinul online

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Știați că punctele Thank You valorează acum de 3 ori mai mult, în magazinul online? Triplarea lor se acordă doar la achiziția unui telefon (inclusiv în rate pe factură), împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 3 decembrie 2019 – 16 martie 2020 (LAST EDIT prelungire perioada 24 martie - 2 septembrie 2020), în limita stocului disponibil (https://www.orange.ro/oferte-speciale/).

 

Ce părere aveți? Veți profita de această ofertă?

 

Update 28.10.2020: oferta cu triplarea punctelor Thank You a revenit și se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. 

84 Răspunsuri 84

DanielaH
Moderator
Oferta a fost prelungită până în 2 iunie 2020.

Mădălin
Cunoscător certificat
Super doar că era bine sa fie și pentru cei care au mai primit...adică...nu vreau sa fiu nesimțit dar era totuși bine...

Vio73
#StarMember
Aia cu 50 de puncte la factură e valabilă doar odată.

DanielaH
Moderator
Update: campania a fost prelungită până în data de 16 iunie inclusiv.

Ryy
Junior
Buna, inteleg din conversatiile de aici ca punctele ce se vad in aplicatie sunt deja triplate? Eu nu cred.. cand am bagat in cos telefonul dorit mi-a aparut o reducere de 300 si ceva de lei.. apoi am scos telefonul pentru a baga altul sa ii vad pretul si cand l-am bagat din nou pe primul mi-au mai redus doar aprox 105 lei.. valoarea punctelor ce apare acum in aplicatie.. si-a mai luat cineva telefon cu prelungire de abonament recent?

Jay
Campion certificat
Eu mi-am luat acum ~ 3-4 luni. Aveam 466 de puncte, deci 46.6 € și mi-a scăzut 139.80 € în cos..(46,6×3=139.80).. Pentru a ști câte puncte ai, întri în contul tău My Orange la beneficii-puncte thank you și vezi exact.. Acolo îți spune și cât pot valora aceste puncte.. De exemplu dacă ai 50 de puncte valorează 5€ în magazinul fizic și 15 € în magazinul online dacă îți cumperi un telefon cu prelungire abonament pe 24 de luni..

Ryy
Junior
Eu intelegeam ca daca punctele mele online valoreaza 105 lei, ar fi trebuit sa se tripleze.. nu cat valoreaza ele in magazinul fizic sa se tripleze online, de asta eram nedumerita

Jay
Campion certificat
Calculul care se face in conditii normale este = puncte *0.1 (cum am avut eu 466 *0.1 = 46.6) Se tripleaza ceea ce ai, nu ceea ce valoreaza ele online.. pentru ca online deja iti arata care poate fi valoarea lor maxima, daca verifici cand sunt promotii.. Daca verifici cand nu sunt promotii, vezi exact valoarea lor reala.. Calculul care se face cand sunt promotii gen triplare puncte este = puncte *0.3 (466*0.3 = 139.8) Daca te uiti unde am scris mai devreme, vezi exact cate ai.. si care poate fi maximul in conditiile mentionate.. achizitie telefon+prelungire contract pentru 24 luni..

DanielaH
Moderator

Update: campania a fost prelungită până în data de 30 iunie inclusiv.

DanielaH
Moderator

Update: campania a fost prelungită până în data de 31 iulie.

Vio73
#StarMember
Foarte bine! Sperăm să se prelungească în continuare, cât mai mult posibil.

DanielaH
Moderator

Update: campania a fost prelungită până în data de 10 august.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos!

Mădălin
Cunoscător certificat
Um...chiar uitasem sa va arat cum au dispărut peste noapte vreo câteva puncte thankyou din contul meu fara să fac achiziții. In prima imagine apar punctele cu o seara sau doua înaintea celui de-al doilea screenshot. Mi sa spus că a fost o eroare, probabil.

FaraUnID
Campion certificat
@Mădălin Nu esti prima si cu siguranta nici ultima persoana care reclama faptul ca unele puncte OTY s-au evaporat din cont peste noapte, sau ca are de platit abonament Netflix activat in mod abuziv, sau ca nu mai primeste puncte la plata facturilor sau ca are cost suplimentar pe care operatorul nu-l poate justifica. Doar traim in Romania, pentru numele lui D-zeu!