anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung a lansat Galaxy Note20 5G si Note20 Ultra 5G

DanielaH
Moderator

Telefoanele sunt disponibile la precomandă și în magazinul nostru online (https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Samsung...).

Perioada în care puteți face precomenzi este 5-20 august.

 

Știm că printre voi sunt și iubitori ai brand-ului Samsung. Dacă vreți să fiți printre primii care află informații despre următoarele lansări, vă puteți înregistra aici https://www.orange.ro/galaxy/.

12 Răspunsuri 12

FLo1
#StarMember
Da, interesanta lansare, dar nu pentru bugetul meu. Deci ma multumesc la categoria "low level" https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-note20/?cid=ro_ow_email_m-gc-eu_f2h20n_preo_w32-20200805-serom-ro-ro-em-pl-imd-sp-buy-f2h20n-po1_other_3_ Re-edit: Comparati si cumparati... daca sunteti tentati.

Vio73
#StarMember
Am primit și eu notificare pe email și am studiat un pic datele. Este pentru doritorii și fanii Samsung cu posibilități financiare! Mulțumim de prezentare!

Razvan
#StarMember
Pentru categoria care își permite să arunce astfel de sume pe un terminal, care poate fi ușor spart la cel mai mic șoc. Deja telefoanele premium au devenit din ce în ce mai greu accesibile populației, însă odată cu creșterea acestora va trage în sus preturile și pe segmentul de mijloc.

Ascary
Campion certificat
In ritmul asta mai raman pe Note 9 inca vreo doi ani. Poate-i schimb doar bateria la anul...dac-o fi nevoie :))) De 6300 de lei fac un calculator bestial. Pe Note 9 am 5700 iar acum se vinde cu 1500 pe olx. In doi ani tot 1500 am sa iau si Note 20 :))) Telefonul ce sa zic e smecher rau...vorbesc de Note 20 Ultra fiindca Note 20 standard este o copie fidela a lui S20,adica in afara de pen nu prea ai nimic in plus. Zic ca daca banii nu sunt o problema,merita achizitia...iar daca chesu-i o problema merge si in rate la Orange. Vorba-i ,merita sa schimbi telefonul actual cu Note 20 Ultra? Daca telefonul tau se descurca inca bine in aplicatii,ecranul iti este destul de marisor ca sa nu ai nevoie de noul phablet de la Samsung,eu zic ca nu e nevoie de upgrade. In fine,speram de la an la an ca telefoanele sa se ieftineasca si constatam ca ele de fapt de la an la an se scumpesc. Oricum era de asteptat ca Ultra sa sara de 1000 de euro. In simularea facuta pe site-ul Orange as putea lua telefonul cu prelungirea lui Fun 8 pe 24 de luni cu 5700 de lei,cu avans de 2400 de lei si 130 de lei rata... Nu stiu ce sa fac,mai cantaresc...mai ma gandesc... Daca aveam ceva sa ii reprosez lui Note 9,n-as mai fi stat pe ganduri,as fi facut precomanda. As fi facut precomanda daca sotia ar fi vrut Note-le 9,dar nu l-a vrut ca-i prea mare si greu...a preferat A51. Sa il pun la vanzare pe batranul Note...parca n-ar fi rentabil. Mai mult de 1000 de lei asa la prima strigare nu cred ca as lua desi telefonul arata impecabil si functioneaza tot la fel. Mai am si un milion de aplicatii pe el si ma gandesc cu groaza cat timp mi-ar lua sa le pun din nou pe Ultra...mai ales cele bancare si securitate care nu merg trase plrin cablu USB de pe telefonul vechi pe noul telefon... Oscilez...sa il iau...sa nu il iau...E frumos rau ce sa zic,e creme de la creme...si cu zoom-ul ala extrordinar. Pen-ul nu ma prea da pe spate. Nici la Note 9 nu prea l-am folosit decat asa ocazional sa fac caricaturi :))) Functiile Microsoft Outlook cu care vine Ultra 20 le folosesc deja intre Note 9 si Microsoft Surface Pro,plus My phone,Whatsapp etc. Plus ca Note 9 mai are ce nu o sa mai aiba Samsung niciodata...suport VR Oculus. Deci merita trecerea? Hmm,nu stiu...multe de pus in balanta Doar pentru un 0,2 inchi mai mare si un refresh de 120 Hz (pe care oricum nu-l observ decat in jocuri iar eu nu joc pe telefon)? Daca ar fi fost ceva booom,woooow...ceva care sa ma scoata din papuci...poate n-as mai fi stat pe ganduri... Voi ce ma sfatuiti? Ah,sa nu uit...nici banii nu ma dau chiar afara din casa :)))

Miha_Z
#StarMember
@Ascary anul asta e de preferat sa fim mai chibzuiti cu banii ca nu stim ce ne mai rezerva viata. E super telefonul, dar daca Note 9 inca are unele plusuri si merge bine zic sa astepti aparitia lui Note 21. 😉

Vio73
#StarMember
@Ascary, Dacă telefonul tău este ok, stai liniștit în perioada aceasta, pentru că noutățile vin în fiecare an, iar la anul vor fi cu siguranță mult mai interesante. Nu are rost să te complici!

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, la anul îți vei schimba telefonul. Pentru că al tău e destul de performant și nu cred că are rost să îl schimbi.

Ascary
Campion certificat
OK colegi,ramane pentru la anul :)) Asteptam totusi un review mai amplu de la un coleg care poate si-l v-a achizitiona. (adica,avem de asteptat,livrarile incepand pe la sfarsitul lunii august ,inceputul lui septembrie)

FaraUnID
Campion certificat
Unele exemplare Galaxy Note 20 Ultra sunt reclamate de utilizatori pentru apariția de condens și chiar firicele de praf sub lentila camerei foto, probleme ce afectează claritatea pozelor obținute. Mai exact, angajații din fabricile folosite de Samsung pentru fabricarea noului flagship ar fi asamblat incorect modulul camerei foto, lăsând spații vizibile între lentile și scutul din sticlă aplicat pe spatele telefonului. Deoarece comunică în mod direct cu exteriorul carcasei, zona neetanșă a carcasei favorizează acumularea particulelor de praf și chiar apariția picăturilor de condens, dacă telefonul este expus la variații de temperatură suficient de mari într-un mediu cu umezeală ridicată. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/abia-ajuns-la-primii-cumparatori-galaxy-note-20-ultra-este-reclamat-pentru-probleme-la-camera-foto-19154475/

FaraUnID
Campion certificat
Galaxy Note20 Ultra și Galaxy Tab S7, reclamate de utilizatori pentru probleme cu ecranul. Descrise de Samsung drept o particularitate a tehnologiei OLED și nu un defect în sine, probleme cu ecranul manifestate prin colorarea imaginii în verde au fost semnalate și noul phablet Galaxy Note20 Ultra, respectiv tabletele Galaxy Tab S7. Probabil că Samsung va remedia aceste probleme cu ajutorul unor actualizări de firmware, remediul funcționând cu destul succes pentru seria Galaxy S20. O ultimă soluție ar putea fi înlocuirea la cerere a dispozitivelor afectate, dacă problemele cu ecranul persistă și după aplicarea remediului oficial. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-note20-ultra-si-galaxy-tab-s7-reclamate-de-utilizatori-pentru-probleme-cu-ecranul-19154770/

Ascary
Campion certificat
E de asteptat ca device-urile peste 1000 de euro sa mearga struna dar din pacate nu e asa. Dezamagitor...

DanielaH
Moderator
Salut! Avem aici un review făcut recent de colegul nostru Mihai care a testat cele 2 modele: https://www.orange.ro/help/articole/review-samsung-galaxy-note-20-ultra-5g-si-galaxy-note-20-5g