anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Campania "Exclusiv online: comandă telefonul și primești cadou un monitor Samsung"

Frank84
Junior
Doresc informatii despre campania "Exclusiv online: comandă telefonul și primești cadou un monitor Samsung" care s-a incheiat in data de 12 Mai 2021. Mentionez ca nici consultantii orange nu imi pot raspunde la intrebare, raspunsul lor fiind:
Silvia Consultant Orange
"Oferta nu mi este disponibila pe site, nu se mai regasesc informatii despre aceasta oferta din cate observ , pe site"
"Am discutat cu un superior, va pot comunica faptul ca aceasta oferta a expirat si informatia nu se mai regaseste, a fost stearsa de pe site"
24 Răspunsuri 24

svetalex
Senior certificat
@ Frank84 a fost o campanie Orange, sau a unui partener Orange? Unde ai găsit această informație? La ce telefon era această promoție?

delfinas
#StarMember
Dar, daca aceasta campanie s-a terminat, de ce mai prezinta interes pentru tine? Ce vrei sa afli, de fapt?

Frank84
Junior
Campania a fost pe site-ul Orange. Dupa ce alegeam Telefonul Samsug S21, apareau 2 cadouri: o cartela sim si un monitor Samsung de 28 inch. Scrie pe google > "cadou orange monitor samsung" si va aparea la cautare .. ce mai este in cache, insa nu se directioneaza catre pagina, pentru ca a fost stearsa.

teacher_
#StarMember
Salut! Dacă dorești să știi dacă ești pe lista câștigătorilor, aceasta procedura de desemnare durează de obicei câteva zile. Așa că, listele vor fi publicate în viitorul apropiat. Eu personal nu am auzit de aceasta campanie, sau de concurs, sau ce ar fi....

Frank84
Junior
Silvia Online Esti autentificat cu contul Orange Prin continuarea acestui chat iti exprimi acordul asupra inregistrarii si utilizarii conversatiei, cu scopul de a imbunatati serviciile oferite. Francisc Sencu Achizitie telefon 09:00 Djingo Asistent Virtual Pentru solicitarea ta este nevoie de asistenta dedicata. Te voi transfera in scurt timp catre un consultant Orange. 09:00 Francisc Sencu Buna dimineata, 09:02 Vei fi transferat, in scurt timp, catre un consultant Orange Silvia Consultant Orange Buna ziua! Cu ce informatii va pot ajuta? 09:03 Francisc Sencu Am incercat seara trecuta sa achizitionez un tel prin campania Exclusiv online : comanda telefonul si primesti cadou un monitor Samsung. Mentionez ca nu reuseam sa parcurg toti pasii deoarece browserul se blocasi nu puteam finaliza tranzactia. 09:05 Francisc Sencu Astazi incercand din nou, nu mai vad campania activa. 09:06 Silvia Consultant Orange Oferta Orange este dinamica si se poate modifica oricand. Imediat fac verificari 09:07 Francisc Sencu Unde pot gasi informatii despre campanie? 09:07 Silvia Consultant Orange Din pacate, nu mai este activa aceasta campanie, am verificat acum 09:11 Francisc Sencu Unde pot gasi informatii despre campanie? 09:11 Silvia Consultant Orange Campania era pentru achizitia acestui telefon, insa produsul nu mai este disponibil : https://www.orange.ro/magazin-online/tel... 09:14 Francisc Sencu eu selectasem S21 si imi aparea in cos cadou o cartela prepay + cadou monitorul Samsung de 28 inch 09:16 Silvia Consultant Orange Inteleg, insa din pacate nu mai este valabila aceasta informatie, si nu se mai regaseste oferta pe site 09:17 Silvia Consultant Orange Daca va pot fi de folos cu alte informatii, va rog sa imi spuneti, este placerea mea sa va ajut 09:18 Francisc Sencu da, unde pot gasi informatii scrise referitor la campanie? 09:18 Silvia Consultant Orange Oferta nu mi este disponibila pe site, nu se mai regasesc informatii despre aceasta oferta din cate observ , pe site 09:19 Francisc Sencu am inteles insa trebuie sa existe un istoric 09:22 Francisc Sencu un document 09:22 Silvia Consultant Orange Am verificat acum si nu regasesc pe site un document in acest sens 09:23 Francisc Sencu pe site am cautat si eu.. nu ma ajutati cu nimic in acest sens. Luati legatura cu cineva care poate raspunde la aceasta intrebare 09:23 Silvia Consultant Orange Am discutat cu un superior, va pot comunica faptul ca aceasta oferta a expirat si informatia nu se mai regaseste, a fost stearsa de pe site 09:25

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu am găsit nicio informație, iar dacă ți s-a spus așa de la Orange, atunci ei știu mai bine!

DanielaH
Moderator
@Frank84, bun venit în Comunitate! Ne spui, te rog, de ce informații ai nevoie referitoare la această campanie?

RafaHelper
#StarMember
Salut @Frank84, ‏‏‎ ‎ ‏Campaniile de genul sunt semnalizate doar in pagina de produs in magazinul online Orange. Sunt afișate informații despre: cadourile oferite, detalii despre stoc si pana când este valabila oferta. Daca oferta a expirat aceste informații nu mai sunt disponibile in pagina de produs. Din experienta iti spun ca nu au existat documente sau regulamente pentru astfel de campanii. ‏‏‎ ‎ ‏‏Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Frank84
Junior
@rafa.helper.. Asta e "problema" ca nu am gasit afisat nicaieri valabilitatea ofertei. MI se pare greu de crezut ca nu exista termeni si conditii pentru o campanie, indiferent ca e online sau altfel. Eu aseara nu am putut incheia comanda si fiind tarziu am zis ca a doua zi (astazi) iau legatura cu un operator,dar, surpriza, astazi totul era sters, incluziv produsul din cos.Nimeni nu ma poate lamuri. Deci, care a fost valabilitatea campaniei? Vreau sa citesc si eu termenii si conditiile campaniei.

delfinas
#StarMember
Trebuia sa derulezi toata oferta, dedesubt cred ca scria despre termen si conditii, ca si in cazul campaniei "Huawey Days", care expira azi. https://www.orange.ro/oferte-speciale Am vazut ca punctele valoreaza triplu, daca faci comada online. Zic "uite, asta e momentul sa profit de punctele mele si sa imi iau niste casti". Ma uit cat timp dureaza campania, nu scria unde era descrierea promotiei, derulez si gasesc perioada. dar nu desfasor tot ce scria sub durata campaniei. Dau sa achizitionez castile, dar vad ca punctele mele nu se tripleaza, nu inteleg de ce si apelez la chat, vorbesc cu o operatoare si aflu ca, daca citeam conditiile de sub durata campaniei, aflam ca punctele se tripleaza DOAR daca as fi cumparat un telefon, desi descrierea campaniei spune "Ai reducere de până la 170 € la telefoanele noi și de până la 100 € la telefoanele recondiționate. Accesoriile și obiectele conectate au până la 80% reducere și tabletele până la 20%. Bucură-te de și mai multe beneficii cu transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You." fara vreun asterisc in dreptul "3 x valoarea punctelor Thank You", ceea ce mi se pare, eufemistic vorbind, o omisiune, o inducere in eroare. Daca citeai descrierea, se intelegea CLAR ca triplarea punctelor functioneaza in cazul TUTUROR produselor din oferta, nu DOAR a telefoanelor. Asa ca, altadata ochii mari la toate detaliile, citeste toata pagina, orice scris micut scris chiar si in dunga!

RafaHelper
#StarMember
@Frank84, tu ai menționat ca oferta a fost disponibila pana pe data de 12 mai, oricum daca ieri era afișata si astăzi nu, înseamnă ca nu mai este valabila. După cum ti-am pus, astfel de oferte sunt menționate doar in pagina de produs si nu exista termeni si condiții pentru ele, decât ce vezi in pagina de produs la acel moment, după expirarea ofertei acele detalii dispar. Pentru mine e clar ca daca ieri era afișat si astăzi nu mai e, aceea campanie s-a încheiat ieri. Poți scrie un mesaj către Orange, secțiunea magazin online de aici: https://www.orange.ro/contact/ si cere aceste detalii.

Vio73
#StarMember
Dacă a expirat în data de 12 mai, e clar că nu mai are nicio relevanță dacă mai scrii la Orange sau nu, pentru că vei primi răspunsul corespunzător! Eu, dacă sunt interesat de ceva, sunt foarte atent la toate detaliile. Îmi pare rău!

FaraUnID
Campion certificat
Ca de obicei, in reteaua #1 nu stie stanga ce face dreapta, iar Dorel de la IT isi cam prinde urechile in butoane. Imaginile au fost capturare astazi, 14.05.2021 in jurul orei 08:40

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Frank84. Monitorul este din nou disponibil la achiziția telefonului Samsung din seria S21. Nu a fost vizibil o perioadă deoarece a fost actualizat stocul. I-am întrebat pe colegi și cadoul este activ în limita stocului disponibil.