anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premieră: Orange deschide şi pentru clienţii Vodafone, Telekom şi Digi serviciile sale financiare pe mobil

delfinas
#StarMember

Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, anunţă că serviciile financiare pe mobil, vândute sub brandul Orange Money – care erau accesibile până acum doar clienţilor Orange România –, sunt disponibile în prezent utilizatorilor din orice reţea de telefonie mobilă din România, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

 

„Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs digital este accesbilitatea, de aceea astăzi deschidem aplicaţia Orange Money către întreaga piaţă din România. Venim cu o soluţie pentru servicii financiare digitale deja testată în rândul clienţilor Orange. Scopul este să oferim o experienţă simplă, intuitivă, în folosul utilizatorilor, care să aducă beneficii şi să reducă din anxietatea pe care românii o au vizavi de produsele bancare”, a spus Haris Hanif, CEO, Orange Money.


SURSA: https://www.zf.ro/business-hi-tech/premiera-orange-deschi...?

 

Orange Money vad ca vrea sa se dezvolte, sa devina o institutie bancara pt tot poporul.

2 Răspunsuri 2

FaraUnID
Campion certificat
Institutie bancara nu se rezuma la o aplicatie care crapa mai des decat ciorapii uzati si in nici un caz institutie bancara nu inseamna IFN. O institutie bancara ofera servicii bancare complexe atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Telekom a avut sau inca mai are Telekom Banking, adica servicii bancare complexe si complete oferite prin intermediul Alior Bank S.A. Varsovia Sucursala Bucuresti (adica o institutie bancare pe bune, nu un IFN) si nu au rupt piata. Vodafone a avut sau inca mai are M-PESA - care desi nu era un serviciu financiar in toata regula, putea deveni un concurent pe zona serviciilor de FinTech - si de performant ce era au inceput sa ofere facilitati clientilor care platesc facturile prin Revolut. Prin urmare un scuipat intr-un ocean.

FLo1
#StarMember
@delfinas: "Orange Money vad ca vrea sa se dezvolte, sa devina o institutie bancara pt tot poporul.” Eu am înțeles altceva: Când ”banca” operatorului cu un curs extra umflat și-a dat seama că nu mai păcălește clienții existenți de la serviciile voce internet și TV... s-a văzut nevoită să lase garda mai jos și să fie ”accesibilă” și pentru păcălicii externi, în acest fel realizându-se speranța galactică de a intra în grațiile operatorului portocaliu prin poarta bancherului OM. GDPR de bună voie.... Simplu și fără deranj prea mare.