anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Piñata nealocate pentru plata facturilor online

Bell15
Junior

De ceva timp nu mi se aloca piñata pentru plata facturilor online, de ce?

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Pentru a primi pinate, plata facturilor trebuie facuta din aplicatia My Orange. 

La tine a fost din aplicatie sau din alte surse?

Client Orange

FLo1
#StarMember

Bun găsit @Bell15. Prin ce modalitate online ai plătit factura? Trebuie să ai în vedere că punctele aferente task-ului din Pinata Party se alocă la plata facturii (lunar) doar dacă aceasta(factura) este plătită din aplicația MyOrange. Te așteptăm cu detalii / confirmare.

delfinas
#StarMember

Bell, bun venit in Comunitate!!!

Cum au scris si colegii, ca să primesti pinata, trebuie sa platesti abonamentul in aplicatia My Orange, nu in varianta desktop (www.orange.ro). Pe langa aceasta conditie, mai e una importanta, sa nu  platesti in aceeasi luna calendaristica de 2 ori abonamentul. Mie factura mi se emite pe 23 ale lunii si am data limita de plată pe 6, deci pot sa o platesc ori pana la sfarsitul lunii curente ori la inceputul lunii urmatoare, pana pe 6, asa ca as putea sa platesc o factura la inceputul lunii si urmatoarea factura la sfarsitul lunii, dar la aceasta din urma nu primesc pinata, pt ca am platit de 2 ori in aceeasi luna calendaristica.

Corect @delfinas, însă oricum nu era disponibilă "acțiunea" plății abonamentului în Pinata decât după o lună. 🤣🤣🤣🤣

Depinde cand pica "dupa o luna". Eu am platit factura precedenta pe 3 martie, pt care am primit 5 pinate, iar pe cea curenta am platit-o pe 29 martie si, in consecinta, nu am mai primit pinate, pentru că era aceeași lună calendaristică.

Conform regulamentului, la aliniatul 4.2.14, ”Acțiunea “Plată factură” va fi recompensată cu 5 Pinate care valorează 70 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei”

Iegzat ce ziceam ... QED...

Vio73
#StarMember

Salutare!

A mai dat și la mine erori, dar pe la începuturi. Așa cum ți-au spus și colegii, trebuie să faci plata prin My Orange, că altfel nu ai făcut nimic.