anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte locale Orange TV și internet de la 10 RON

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Orange a intrat în anumite zone rurale cu pachete foarte accesibile pt. utilizatori, în ceea ce privește serviciile de internet și televiziune.
https://www.media-max.ro/oferta-orange-tv-si-net-la-10-lei/
20 Răspunsuri 20

svetalex
Senior certificat
O ofertă super. Cred că va prinde în mediul rural, unde veniturile sunt mici. Deși este puțin discriminatorie, în sensul că nu este accesibilă tuturor clienților

Razvan
#StarMember
Bună oferta celor de la Orange. Ei urmăresc să câștige cât mai mulți abonați de la concurentul direct, Digi România, care oferă internet și tv la 34 lei.

Ascary
Campion certificat
Fie vorba intre noi,grila Digi e un pic mai buna decat a Orange-ului. Nu am internet fix de la Orange insa am de la Digi si vreau sa spun ca merge "gigabiteul" brici atat de cablu cat si pe wifi. La Orange cam sunt probleme cu routerele stoc si nu pana nu diversifica grila si nu face ceva cu wifi-ul ,slabe sanse sa ia din clientii Digi cu toata aceasta oferta extraordinar de buna, 2 euro tv+net e super marfa 🙂

Vio73
#StarMember
Nu e mai bună, grila Orange-ului prin fibra optică proprie e foarte bună, iar la prețul acesta, e fără concurență. Felicitări Orange și vă așteptăm în cât mai multe locuri, mai ales că ați cumpărat acum și Telekom!

Ascary
Campion certificat
Vio,nu stiu,au bagat si canalul Digi 24 la Orange fix?

Vio73
#StarMember
Normal, a fost dintotdeauna.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@Ascary , DIGI24 e in grila "must carry" deci pe cablu sunt obligați să îl retransmită (https://mediastandard.ro/cna-a-intocmit-lista-must-carry-din-2020-ce-posturi-tv-se-vor-regasi-obligatoriu-in-grila-operatorilor-de-cablu/)

Ascary
Campion certificat
Multumesc colegi!

adrian87n
Cunoscător
in mediul rural va zic eu ca desi am depus multe solicitari, totusi nu peste tot in mediul rural au ajuns.. tocmai ce am fost sunat. si mi s-a oferit oferta asta.. pt 2 locatii, la o locatie se poate , la alta nu este fibra.. asta e doar de discutie.. dar super oferta.. Orange a cumparat o parte din Telekom ... deci e super... chiar merita.. si chiar ca vreau dar in Loc. baciu, Jud. CLuj inca nu au ajuns pe strada Soimului.. :(((( inca astept..

Vio73
#StarMember
Este și la mine în rural, chiar acum și vin abonații pe bandă rulantă.

adrian87n
Cunoscător
Eu abia aștept ca să semnez contractul cu Orange și pentru fibra și tv ,asa voi avea k singura factura pt toate serviciile..voce, net și tv.. aștept ca un copil pe mos crăciun sa vina...cu fibra..

Anonim
Neaplicabil
Dacă e pe infrastructura Romtelecom (Telekom), vor investii mai mult pe benzina (in urma sesizărilor) decat în infrastructură. Dacă e pe infrastructură nouă va fi un puternic "dușman" pt. Digi.

Vio73
#StarMember
Este în multe locuri și pe una și pe alta. Eu cred că e fără concurență, chiar dacă grilă tv de pe fibra fostului Telekom este mai slabă.

Jech
Junior entuziast

Buna .Contractul e pe doi ani ?!