anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Net bonus vechime

Oana_12
Începător
Am doi ani si 2 luni la abonament.
Am activat - Bonus pentru anii petrecuti la Orange 1Gb/luna. Si totusi acest bonus nu il primesc. In interfata aplicatiei apare 0Mb din 1Gb.
Mentionez ca azi sa facturat, iar toate celelalte opțiuni au fost actualizate !
10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Buna! Pai, scrie ca ai 0 din 1... înseamnă că l-ai consumat deja.. este primul care se consuma.. Eu am numărul acesta de aproape 3 ani.. deci sunt in aceeasi situatie, neavând inca 3 ani.. tot 1 gb am..

Oana_12
Începător
Buna seara ! Atasat captura .

Jay
Campion certificat
Scuze, initial, n-am vazut a poza micuta... am editat raspunsul si am pus si eu o captura.. vei putea sa verifici ce am spus mai sus, cand se emite factura urmatoare.. acel bonus se consuma inainte resurselor din abonament, de aceea nu-l poti vedea acum.. la fel arata si la mine, doar ca eu folosesc foarte putin acest numar si am primit resursele pe data de 6..

Oana_12
Începător
Tocmai s-a facutat facura. Nu cred ca avea cum sa se consume asa repede. Multumesc de sugestie. Seara buna.

Jay
Campion certificat
Resursele se acorda cu o zi inaintea emiterii facturii.. Eu am factura pe 7 si resursele le primesc pe 6.. Si e vorba doar de 1 gb.. depinde ce aplicatii folosesti.. Poti urmari cu o zi inainte de urmatoarea factura, daca mai ai rabdare pana atunci.. poti sa te uiti in detaliile convorbirilor, sa vezi cat net ai consumat, incepand cu o zi inainte de emiterea facturii, sau, poti contacta serviciul clienti, sa faca o verificare.. https://www.orange.ro/contact/ Multumesc, asemenea!

Vio73
#StarMember
Fiind destul de puțin, probabil că l-ai consumat deja. 1GB nici nu simți când se duce!

FLo1
#StarMember
Activat recent.... ramane sa te convingi la urmatoarea data de facturare. Este un caz tipic de ”resursele nu sunt oferite instant sau retroactiv”. ...tipic retelei numarul 1, se respecta pe ea si doar apoi clientii.

FaraUnID
Campion certificat
@Oana_12 In anul de gratie 2021, un pachet de date de 1GB, aruncat "la mishto" de reteaua numarul 1 in ochii abonatilor fideli, este asemena unui scuipat intr-un ocean. Este suficient un pachet de update-uri pentru aplicatiile din telefon si inevitabilul trafic efectuat in background si nici nu simti acel bonus de 1GB de date.

Abonat
Explorator entuziast
Nu e un pachet mișto de 1GB, ci două pachete mici de 512MB (a menționat vechimea în mesaj). - Am trecut prin situație similară recent... deși am mai mulți ani de abonament în rețeaua #1, acel bonus pentru vechime rămăsese blocat tot pe la 1 GB parcă. - Nu mă interesa prea tare pentru că aveam internet suficient. Dar lucrurile s-au schimbat cu pandemia și școala acasă...unde fiecare Giga contează! - Așa că am sunat la Serviciul Clienți (apel la numărul scurt 300) și mi s-a rezolvat situația - vă recomand să faceți și dvs. la fel.

Vio73
#StarMember
Ai găsit cea mai bună soluție și astfel ți-ai rezolvat problema! Felicitări!