anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansări telefoane Magazin Online Orange și campanie Samsung

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Avem câteva vești bune, așa cu venirea weekend-ului: s-au lansat 3 telefoane noi în Magazinul Online și campania "Vreau un Samsung potrivit pentru mine".

În ultimele 2 zile au fost adăugate în magazin următoarele telefoane 5G:

  • Xiaomi Mi 10T Pro 5G cu un cadou la precomandă - telefon Xiaomi Redmi 9C NFC
  • OnePlus 8T 5G cu 2 capacități de memorie: 128GB și 256GB, varianta din urmă fiind exclusiv la Orange
  • Nokia 8.3 5G cu un cadou la precomandă - Nokia Earbuds BH-405

 

Iar în campania Samsung sunt reduceri la telefoane, obiecte conectate, televizoare și accesorii.

 

Ce părere aveți? Vă place unul dintre telefoane în mod special?

13 Răspunsuri 13

Jay
Campion certificat
Am vazut ofertele, mai putin OnePlus.. Sunt curioasa daca stie ceva Nokia, dar, nu pentru mine ci pentru parinti, daca va fi cazul.. insa, mi s-a parut cam scump.. M-a atras putin oferta cu modelul Xiomi.. baterie, camera, memorie, procesor.. telefonul cadou.. 😄

Ascary
Campion certificat
OnePlus daa,bun telefonul. Am vazut pe comunitate cativa membri interesati de acest model. Na ca il comercializeaza si Orange acum, ca sa inchida gura carcotasilor :))

Anonim
Neaplicabil
Cel mai interesant și pe care "am pus ochii" este Xiaomi MI 10T Pro 5G. La 599 € la liber este un best-buy, clar. Ar putea fi următorul meu telefon și mă gândesc serios la asta. 🙂

Vio73
#StarMember
Astea da vești excepționale! Am și ales un Samsung. Dacă am ales deja Samsung, nu știu ce să mai zic și de restul. Mi-ar plăcea și Xiaomi. Mulțumim!

FLo1
#StarMember
Sunt interesante toate, dar pentru mine orice smartphone peste 300€ trebuie sa gateasca si sa faca curat in casa pentru a-si merita valoarea.

Ascary
Campion certificat
Flo,pai tu nu ai nevoie de un telefon ci de o nevasta :)) (dar cred ca un telefon te-ar ajunge mai ieftin :)) )

FLo1
#StarMember
@Ascary: pai vezi unde se duc banii cand te-nsori....;) De parca nu stiai. Adica prefer sa "investesc" in familie, nu in tehnologie.

Ascary
Campion certificat
Ce e drept e drept...in ultimul timp am lasat-o si eu mai moale cu acest hobby costisitor. Situatia actuala ma face sa fiu mai circumspect si implicit mai econom. In alta ordine de idei nici nu-mi prea vine sa ma despart de batranul Note 9. Poate si eu astept ceva sa-mi "gateasca", ceva wow adica...cum insa cam toate flagshipurile seamana intre ele, ne mai schimbandu-se aproape nimic...aceleasi procesoare dar cu nume diferite,aceeasi memorie RAM, acelasi spatiu de stocare (generos de altfel), producatorii incercand sa ne atraga cu brizbrizuri, cititor de amprenta "ultrarapid", camera mascata in ecran, colturi drepte sau rotunjite, proportia ecranului cat mai aproape de 100%, mustacioare sau sprancene in editorul foto...dar nimic spectaculos, in afara de preturi bineinteles :)) De fapt nici nu stiu ce le-ar mai putea face...cumva s-a ajuns la saturatie si pana n-or gati sau deretica nu stiu cu ce-ar putea ademeni, pe noi astia imbatraniti pe forumurile tehnlogice.

FLo1
#StarMember
@Ascary: acum a scris "adultul" din tine, nu "copilul"! 🙂 Totusi cu trecerea timpul cu totii redevenim.... copii. 🙂 Atat doar ca dexteritatea nu mai este aceiasi ca inainte.... candva.

RafaHelper
#StarMember
Imi plac toate modele expuse, sa nu uitam si de OnePlus NORD care a fost introdus in oferta Orange recent, de aici deducem un parteneriat intre Orange si OnePlus, foarte tare. ‏‏‎ ‎ Ce nu imi plac, preturile practicate de Orange, de ce as lua Xiaomi MI 10T pro cu 2965 de lei la liber sau 2495 cu abonament de 25 de euro cand pot sa il iau de la PcGarage, Altex, Emag, Cel.ro, etc cu 2500 lei. Nu vad nici un avanta client in acest caz, e ca si cum as plati cadoul. ‏‏‎ ‎ Preturile OnePlus sunt aceleasi ca de pe site-ul oficial dar pierzi cadourile daca alegi sa comanzi de la Orange produsul plus alte discount-uri. La abonament, la fel, preturi mari. ‏‏‎ Pentru Nokia la fel, poti lua modelul mai echipat, 8gb RAM si 128gb ROM cu 2600 lei din alta parte.

Turdeanul
Explorator
@MihaelaC buna dimineata,astept cu nerabdare info despre urmatoarea campanie valabila dupa 1 Noiembrie care e posibil sa includa si luna cadourilor,o dimineata frumoasa.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Turdeanul salut! Mai este foarte puțin și aflăm ce surprize ne așteaptă 🙂

Turdeanul
Explorator
@MihaelaC deabia astept,multumesc frumos.