anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eveniment Galaxy Unpacked 11 august 2021

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Astăzi începând cu ora 17:00 (ora României) vom viziona evenimentul "Galaxy Unpacked". Ne așteptăm să vedem lansarea unor noi telefoane Samsung Galaxy împreună cu alte gadget-uri.

 

 

Evenimentul îl puteți urmări live aici: https://www.orange.ro/galaxy/

O să vă uitați la eveniment? Ce credeți că vor lansa?

 

EDIT: Samsung Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 5G sunt acum disponibile la precomandă pe orange.ro.

15 Răspunsuri 15

delfinas
#StarMember
Nu cred ca o sa ma uit, prefer sa citesc articolele legate de lansare. Fanii Samsung vor fi mai interesati.

FLo1
#StarMember
Samsung atât la lansare cât și după, pe site-ul propriu a avut scoruri astronomice. Așadar aștept impresiile cobailor și apoi voi lua o decizie convenabilă pt mine.

Vio73
#StarMember
Nu m-am uitat pentru că Samsung nu mai mă interesează, indiferent de ce lansează! Am trecut de etapa când așteptam să apară noul S sau Note, pentru că e prea multă vâlvă pentru nimic.Oferă puțin pentru prețuri astronomice!

Razvan
#StarMember
Nici eu nu m-am uitat. În perioada următoare, nu mai intenționez să achiziționez niciun telefon Samsung. Scump, performanțe slabe de la baterie la procesor și foarte fragil. La o căzătură mai serioasă se face praf imediat.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Nici eu nu sunt interesată de o achiziție, chiar sunt mulțumită de telefonul actual 🙂

 

Mi-a plăcut prezentarea, pentru mine cel mai interesant a fost smartwatch-ul și faptul că s-au concentrat mult pe sănătate cu noile funcționalități: îți arată compoziția corporală, poți face întrecere cu prietenii având un target comun și au adăugat mai multe activități sportive.

 

Vă las aici 2 filmulețe, unul cu highlights și unul cu cele 2 telefoane: Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 5G.

 

Ascary
Campion certificat
Inteleg acum vara, planuri,concedii,plimbari,nu prea mai gasim timp pentru astfel de evenimente dar sigur putem gasi informatii despre acest eveniment,aproape UNIC cand gama Note a intrat in istorie. Supărare? O,da! Fiind posesor de Note ( 9) nu prea imi vine bine. Sunt destule de discutat pe marginea acestui subiect...Eu vroiam sa va intreb,daca ai citit informatii despre lansare,ce device v-a captat atentia? Intentionati sa precomandati ceva? In afara de Note :)) care credeti ca a fost cel mai mare minus,dar plus al acestei lansari? Cum nu m-am "innoit" de 4 ani,nici cu telefon nici cu smartwatch (tot batranul Galaxy Frontier il am la mâna) am zis ca a venit momentul sa ma orientez si cum anul acesta pe OS-ul Android nu mai vad o alta mare lansare (drept este ca sunt si fan Samsung) am pus ochii pe un Samsung Watch 4 (varianta fara bezel, de 44mm) si un Galaxy Z Flip3. Recunosc ca de Fold nu am avut bani,mult prea mult pentru buzunarele noastre de oameni obișnuiți si am ales varianta mai cocheta [sa nu spuneti ca seamana cu o pudriera :))) ] al Foldului,Flipul :). Am facut precomanda la Watch 4 pe site-ul ofcial Samsung,care ofera si un incarcator dual wirelless la ofertă de precomanda iar Flipul Z3 l-am precomandat pe site-ul Orange. Acum astept 27 august, dată cand vor incepe livrarile precomenzilor.

Ascary
Campion certificat
Desi Samsung (inclusiv Samsung Romania au anuntat ca produsele din precomenzile de anul acesta vor fi livrate dupa 27 august,curierul se indreapta spre mine cu smartwatch-ul comandat la ei.Orange m-a anuntat astazi ca telefonul din precomanda la ei imi v-a fi livrat pana pe 30 august. Oricum,Orange a fost foarte generos anul acesta oferind,cel putin la Galaxy Flip Z3 o reducere de 1200 de lei (in afara de puncte),ceea ce nu e de colo.Zic eu că merită si chiar l-a facut foarte accesibil (e vorba de un flagship totusi) cumparatorului cu resurse financiare mai modeste.

Vio73
#StarMember
Cel mai important lucru este să fii tu mulțumit! Sper să te bucuri din plin de el și să trăiești experiențe extraordinare, alături de cele mai noi achiziții!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Ascary felicitări pentru achiziții, să le folosești cu plăcere și te așteptăm cu păreri. Sunt curioasă de smartwatch, m-a impresionat prezentarea cu toate funcțiile de fitness și nutriție pe care le are 🙂

Chris_t
Explorator
Am comandat și eu Z Flip 3. Nu eram 100% hotărât ca vreau telefon nou, dar oferta Orange a fost prea buna pentru a o refuza. Reducerea de pret standard, abo trecut pe Smart 15 de la Me11, cam 100€ reducere din puncte Thank YOU și un voucher de 10€ de la Piñata, am ieșit la aproximativ 2100 lei, plătibili in 2 ani pe factura Orange. Cam 85 lei / luna. Aștept, partea proasta e ca telefonul vechi e deja vândut și acum stau cu apelurile deviate pe nr de firma pana vine jucăria

Chris_t
Explorator
Si Orange au fost harnici, m-a sunat azi curierul, a ajuns jucăria. Din păcate doar mâine pot sa o ridic, ca răbdare nu mai am :))

DanielaH
Moderator
@Chris_t, hai că mai e puțin, doar azi nu-i mâine :) Să-l folosești cu plăcere!

Chris_t
Explorator
Merci, A venit ala micu’ :)) Genial telefon așa, la prima vedere. La noapte am treabă :D A venit și un SIM. Ala pentru ce e? Îl folosesc in locul celui vechi, sau? Merci.

DanielaH
Moderator
@Chris_t, dacă ai achiziționat telefonul online, cel mai probabil este un SIM blank cadou (de rezervă), pentru cazul în care SIM-ul vechi nu se potrivește în noul telefon, să poți face o schimbare de SIM. Tot cadou se mai oferă și cartele PrePay. Acestea sunt ceva mai mari, negre și scrie PrePay pe ele. Dacă SIM-ul tău se potrivește în telefonul cel nou, nu trebuie să schimbi nimic.