anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce punctele piniata party nefolosite nu pot fi reportate la următoarea campanie?

Virgil1
Junior

De ce punctele piniata party nefolosite nu pot fi reportate la următoarea campanie?

1 Soluţie acceptată‚

匿名
Junior entuziast

Deoarece acesta este regulamentul

4.8. Punctele acumulate din spargerea pinatelor expiră la terminarea Campaniei

Te rugam citește regulament și apoi ne poți transmite nelămuririle.

Regulament  

 

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

匿名
Junior entuziast

Deoarece acesta este regulamentul

4.8. Punctele acumulate din spargerea pinatelor expiră la terminarea Campaniei

Te rugam citește regulament și apoi ne poți transmite nelămuririle.

Regulament  

 

delfinas
#StarMember

Pentru ca fieccare campanie e distincta, nu are legatura cu cea anterioara, asa ca fiecare incepe de la 0 si trebuie sa muncesti sa aduni altele.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, astea sunt cele stipulate în Regulamentul Pinata. Sigur că era și mai bine dacă era se reportau de la o lună la alta,  dar trebuie să ne mulțumim și cu ceea ce avem.

Poate pe viitor mai apar și alte oportunități!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sunt premii care se acorda, prin tragere la sorti, celor care depasesc 1000 de puncte. Nu ar fi corect ca unii sa "munceasca" pentru ele si altii sa vine cu punctele "gata stranse" din urma. De fapt, asa este normal la fiecare concurs: toti sa aiba sanse egale la castigurile prin tragere la sorti (respectand conditiile, evident) pentru fiecare etapa a concursului.

Ca sa-ti dau un exemplu: in majoritatea regulemantelor ar trebui sa vezi un paragraf in care organizatorul poate modifica regulile jocului (evident, modificarea poate fi facuta doar daca sunt respectate regulile concursului prin anuntare in timp util/regulamentar). Un producator IT (nu-i dau numele deoarece nu este relevant si nici nu are legatura cu Orange in concursurile organizate aici) a organizat un concurs pe site-ul propriu pe parcursul unui an (parca in 2022). Trebuia sa aduni puncte prin diverse activitati si, lunar, era desemnat un castigator. La final de an, din castigatorii lunari se mai facea o extragere pentru castigarea marelui premiu (lunar se oferea o pereche de galene, iar marele premiu de final de an un produs destul de ravnit. Nu au relevanta premiile). La penultima extragere lunara, s-a transmis (in anuntul castigatorului de "etapa") ca nu se mai acorda marele premiu. Am citit razant si nu mi-a ramas intiparit intrucat stiam ca nu am sanse la castigul lunar. La extragerea ultimei luni (decembrie) s-a anuntat textual: "felicitari ultimului castigator". Abia atunci ne-am sesizat ca nu mai vine si ultimul premiu (practic, castigul final al castigatorilor de luna). Cei care nu am castigat premiul lunar stiam ca nu vom participa la acea extragere (desi cam toti am inghitit in sec, ca deh, un premiu de cateva sute de euro nu-i de colea), dar cei care sperau la marele premiu nu le-a picat prea bine.

Asa si aici, toata lumea stie ca pleaca de la 0 si fiecare are sansa lui la final. La cateva concursuri de Pinata nu am participat intrucat, personal, nu ma atrageau premiile la care puteam "cheltui" punctele. Totusi, de remarcat ca premiile se mai schimba de la o etapa la alta.