anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflam lista câștigătorilor campaniei piniata party

Virgil1
Junior

Am participat cu placere la concursul piniata party, însă nu pot afla lista câștigătorilor 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Cu puțină răbdare, pe data de 10.04.2024 vom afla câștigătorii. Detalii găsești în regulamentul concursului accesibil aici. Succes.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

Cu puțină răbdare, pe data de 10.04.2024 vom afla câștigătorii. Detalii găsești în regulamentul concursului accesibil aici. Succes.

Mulțumesc frumos pentru rapiditatea răspunsului.

Cu plăcere și baftă la tragerea la sorți de la Pinata.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Avem si un tutorial aici

Client Orange

Bună încă nu este afișată lista .

匿名
Junior entuziast

Buna,

4.6.5. Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 10 aprilie 2024, interval orar 09:00 - 18:00, online, în regim de telemunca sau la sediul Organizatorului situat în Strada Matei Millo, nr. 5, sector 1, București. Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorilor, în faţa unei comisii formate din 3 persoane desemnate de Organizator. Organizatorul poate invita reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române să participe la tragerile la sorţi, în calitate de observatori, fără a face parte din comisia de extrageri. În urma tragerii la sorţi a Premiului, comisia de extrageri vă încheia un proces verbal de desemnare a câştigătorilor.

a. În tragerea la sorți vor fi înscrise toate adresele de email asociate conturilor My Orange înscrise în Campanie în perioada 31 ianuarie 2024 – 2 aprilie 2024 și care îndeplinesc condițiile de participare conform articolul 4.6.3
b. Pentru fiecare Premiu se vor extrage câte 1 câştigător și 3 (trei) câştigători de rezervă. Un Participant nu poate fi extras în același timp și câștigător și rezervă pentru același tip de premiu. Ordinea în care se vor extrage câștigătorii pentru premii este: cei 5 câștigători ai premiilor constând în Consola PS5 Digital Edition cu GOW Ragnarok si card 250 RON, cei 10 câștigători ai premiilor constând în Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4, și apoi rezervele corespunzătoare, în aceeași ordine a premiilor.
c. Adresa de email asociată contului My Orange al unui Participant va fi introdusă în baza de date pentru extragere o singură dată pentru toată perioada Campaniei. Pentru constituirea bazei de date pentru extragere se va lua în calcul opțiunea valabil exprimată pentru participarea la Campanie la data încheierii perioadei de desfășurare a Campaniei.
d. Un Participant poate fi declarat câştigător o singură dată în cadrul tragerii la sorti din cadrul Campaniei.
e. După extragerea Participanților câştigători şi câştigătorilor de rezervă, se verifică îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate, așa cum sunt acestea detaliate la secţiunea 5 din Regulament. În cazul în care condiţiile de eligibilitate nu sunt îndeplinite de către un Participant câştigător, se va verifica îndeplinirea aceloraşi condiţii pentru câştigătorul de rezervă. Procesul va continua până la validarea câştigătorilor, in vederea inmanarii premiilor.
f. În cazul în care un câştigător refuză premiul, acesta îşi va pierde dreptul la premiul atribuit și se va trece la contactarea câștigătorului de rezervă.
g. În situația în care un Participant deține și utilizează mai multe conturi My Orange, vor fi inscrise in tragerea la sorti adresele de email asociate conturilor. Fiecare adresa de email va fi introdusa în extragere o singură dată, indiferent de numărul de logări/accesări în perioada Campaniei.

4.6.6. Procedura de acordare a premiilor: Organizatorul va contacta Participantul în maximum 10 zile lucrătoare de când s-a efectuat tragerea la sorţi, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiilor conform prezentului Regulament.

a. Contactarea Participantului câştigător se va efectua la numărul de telefon principal asociat contului My Orange; dacă acest număr principal nu este înregistrat în cont de către Participant, acesta va fi contactat pe numărul de telefon de contact declarat de titularul contractului de abonament administrat în cont în relația cu Orange Romania sau pe adresa de mail asociată contului My Orange cu care s-a înscris în Campanie, în termenele menţionate în prezentul Regulament.
b. Participantul câştigător va fi rugat să furnizeze urmatoarele informaţii: numele complet, adresa si seria cartelei SIM (dacă este utilizator PrePay). Aceste date trebuie să coincidă cu cele din documentele în original care vor fi prezentate la momentul semnării procesului verbal de predare al Premiului. În cazul cartelelor PrePay, Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea cu privire la identitatea persoanei care răspunde la apelul consultanţilor săi şi nici pentru datele de identitate oferite de aceasta, necesare validării câştigătorului.
c. Participantul câştigător va primi detalii de la Organizator cu privire la locaţiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor de identitate în original si semnarea unui proces verbal de înmânare a Premiului. O locaţie diferită de cele indicate de Organizator nu este acceptată.
d. În cazul în care Organizatorul nu va putea intra în contact direct cu Participantul câştigător în decurs de maximum 10 zile lucrătoare de la tragerea la sorţi, după efectuarea a 3 apeluri (în zile diferite) sau trimiterea e-mailului de notificare, atunci Participantul va fi declarat necâştigător şi se va trece la contactarea Participantului câştigător de rezervă, în ordinea extragerii acestora.
e. În cazul refuzului unui câştigător de a beneficia de premiul câştigat, acesta va pierde dreptul de a i se atribui premiul și se va trece la contactarea câștigătorului de rezervă.
f. Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care un Participant câştigător nu răspunde la apelurile/mesajele transmise de consultanţii Orange indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care acesta nu va putea fi contactat în termenele menţionate în prezentul Regulament.
g. Participantul câştigător se va prezenta la locaţia indicată de Organizator în maximum 30 de zile lucrătoare de la comunicarea acestei locaţii şi va prezenta cartela SIM corespunzătoare numărului de telefon Orange cu care a participat la Campanie (în cazul cartelelor PrePay), precum şi toate documentele solicitate pentru verificarea identităţii, validarea ca Participant câştigător (pentru toți Participanţii), semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului, în care se vor menționa datele de identificare furnizate anterior, precum și codul numeric personal.
h. Se prezumă că fiecare Participant deţine cu titlu legal cartela SIM care corespunde numărului de telefon de contact cu care participă la Campanie sau are autorizare din partea titularului/posesorului cartelei SIM de a o folosi numărul în prezenta Campanie. Organizatorul nu are obligaţia de a verifica şi/sau de a certifica dreptul Participantului asupra cartelei SIM corespunzătoare numărului de telefon cu care participă la Campanie.
i. În cazul în care Participantul câștigător nu se va prezenta la locație pentru ridicarea Premiului în termenul stabilit mentionat mai sus, acesta va fi descalificat și se va trece la contactarea câștigătorilor de rezervă, în ordinea extragerii acestora. Procesul se repetă până la desemnarea unui câștigător.

4.7. Un client poate acumula un număr maxim de 10000 puncte din Pinatele primite în campanie, în funcție de activitatea lui în aplicația My Orange, conform prezentului Regulament.

4.8. Punctele acumulate din spargerea pinatelor expiră la terminarea Campaniei

4.9. Persoanele care îndeplinesc condiţiile specificate la art.4.1. de mai sus (denumite în continuare în mod colectiv „Participanţi”, în mod individual „Participant”), trebuie să fie rezidenţi sau să aibă domiciliul în România.

4.10. Angajaţii Organizatorului precum şi soţii sau rudele acestora până la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la Campanie.

4.11. Se prezumă că fiecare Participant este utilizatorul de drept al contului My Orange cu care participă la Campanie. Organizatorul nu are obligaţia de a verifica şi/sau de a certifica dreptul Participantului asupra contului My Orange cu care participă la Campanie.

4.12. În cazul în care Participantul este utilizator în cadrul unui contract de abonament având titular o persoană juridica, premiile vor fi acordate Participantului, acesta avand responsabilitatea obtinerii acordului administratorului/ reprezentantului legal al persoanei juridice.

4.13. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nu pot fi convertite in bani.

Roberto040320
Începător

Salut unde se poate vedea lista cu castigatori concuruslui din 2 aprilie in care astazi 10.04.2024 a fost extragerea ?

Buna ai un tutorial realizat de @arsradu aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/tutoriale/tutorial-cum-verific-lista-castigatorilor-pinata-party/td-... 

Pe scurt lista va fi afișată după validarea câștigătorilor (adică după ce au fost contactați și validati).

In concluzie nu ești contactat nu ai câștigat.

Buna seara!

Aveți idee daca s-a postat lista cu castigatorii din 2 aprilie 2024 la pinata party?

4.6.5. Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 10 aprilie 2024, interval orar 09:00 - 18:00, online, în regim de telemunca sau la sediul Organizatorului situat în Strada Matei Millo, nr. 5, sector 1, București. Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorilor, în faţa unei comisii formate din 3 persoane desemnate de Organizator. Organizatorul poate invita reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române să participe la tragerile la sorţi, în calitate de observatori, fără a face parte din comisia de extrageri. În urma tragerii la sorţi a Premiului, comisia de extrageri vă încheia un proces verbal de desemnare a câştigătorilor.

4.6.6. Procedura de acordare a premiilor: Organizatorul va contacta Participantul în maximum 10 zile lucrătoare de când s-a efectuat tragerea la sorţi, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiilor conform prezentului Regulament.

a. Contactarea Participantului câştigător se va efectua la numărul de telefon principal asociat contului My Orange; dacă acest număr principal nu este înregistrat în cont de către Participant, acesta va fi contactat pe numărul de telefon de contact declarat de titularul contractului de abonament administrat în cont în relația cu Orange Romania sau pe adresa de mail asociată contului My Orange cu care s-a înscris în Campanie, în termenele menţionate în prezentul Regulament.
b. Participantul câştigător va fi rugat să furnizeze urmatoarele informaţii: numele complet, adresa si seria cartelei SIM (dacă este utilizator PrePay). Aceste date trebuie să coincidă cu cele din documentele în original care vor fi prezentate la momentul semnării procesului verbal de predare al Premiului. În cazul cartelelor PrePay, Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea cu privire la identitatea persoanei care răspunde la apelul consultanţilor săi şi nici pentru datele de identitate oferite de aceasta, necesare validării câştigătorului.
c. Participantul câştigător va primi detalii de la Organizator cu privire la locaţiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor de identitate în original si semnarea unui proces verbal de înmânare a Premiului. O locaţie diferită de cele indicate de Organizator nu este acceptată.
d. În cazul în care Organizatorul nu va putea intra în contact direct cu Participantul câştigător în decurs de maximum 10 zile lucrătoare de la tragerea la sorţi, după efectuarea a 3 apeluri (în zile diferite) sau trimiterea e-mailului de notificare, atunci Participantul va fi declarat necâştigător şi se va trece la contactarea Participantului câştigător de rezervă, în ordinea extragerii acestora.
e. În cazul refuzului unui câştigător de a beneficia de premiul câştigat, acesta va pierde dreptul de a i se atribui premiul și se va trece la contactarea câștigătorului de rezervă.
f. Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care un Participant câştigător nu răspunde la apelurile/mesajele transmise de consultanţii Orange indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care acesta nu va putea fi contactat în termenele menţionate în prezentul Regulament.
g. Participantul câştigător se va prezenta la locaţia indicată de Organizator în maximum 30 de zile lucrătoare de la comunicarea acestei locaţii şi va prezenta cartela SIM corespunzătoare numărului de telefon Orange cu care a participat la Campanie (în cazul cartelelor PrePay), precum şi toate documentele solicitate pentru verificarea identităţii, validarea ca Participant câştigător (pentru toți Participanţii), semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului, în care se vor menționa datele de identificare furnizate anterior, precum și codul numeric personal.
h. Se prezumă că fiecare Participant deţine cu titlu legal cartela SIM care corespunde numărului de telefon de contact cu care participă la Campanie sau are autorizare din partea titularului/posesorului cartelei SIM de a o folosi numărul în prezenta Campanie. Organizatorul nu are obligaţia de a verifica şi/sau de a certifica dreptul Participantului asupra cartelei SIM corespunzătoare numărului de telefon cu care participă la Campanie.
i. În cazul în care Participantul câștigător nu se va prezenta la locație pentru ridicarea Premiului în termenul stabilit mentionat mai sus, acesta va fi descalificat și se va trece la contactarea câștigătorilor de rezervă, în ordinea extragerii acestora. Procesul se repetă până la desemnarea unui câștigător.

Pe scurt daca nu ești contactat înseamnă că nu ai câștigat.

Multumesc, vazusem ca la celelalte concursuri erau trecut castigatorii in cadrul sectiunii Termeni si Conditii, ma intrebam de ce acum nu se intampla nimic. 

Lista va apărea după validarea tuturor câștigătorilor.

Validarea câștigătorilor poate fi de durata in caz că aceștia nu pot fi contactați.

 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Tragerea la sorti a fost astazi, conform Regulamentului, dar contactarea si validarea castigatorilor ia timp. Deci, iti recomand sa vizitezi din nou pagina de T&C in cateva zile, eventual pe la sfarsitul saptamanii viitoare.

Ca si regula generala, daca nu ai fost contactat, cel mai probabil nu te afli nici pe lista castigatorilor. Deci, nu e importanta lista (contrar parerii generale), e important sa fii contactat.

Client Orange

Asa ma gandeam si eu sa fac, credeam ca totusi nu stiu eu unde trebuie sa intru fiind nou in comunitate