anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campania Orange Thank You "Mai mult decât mulțumesc"

FaraUnID
Campion certificat

Prin campania Orange Thank You "Mai mult decât mulțumesc" te răsplătim pentru loialitatea ta și pentru că alegi să fii digital. Primești puncte Thank You la plata facturii prin My Orange sau Orange Money.

 

BENEFICII ORANGE THANK YOU

  • La plata online a facturii din My Orange sau Orange Money primesti 20% din valoarea facturii în puncte Thank You;
  • La reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange primesti 20 de puncte Thank You;
  • Valoare triplă pentru punctele Thank You la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni;
  • Bonus 512 MB/lună pentru fiecare an petrecut la Orange;

 

BONUS DE ZIUA TA

  • 1 lună de internet nelimitat;
  • voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online;

Bonusul se activează automat de ziua ta, iar voucherul este oferit abonamentelor de internet nelimitat, în fiecare an.

 

BONUS DE ZIUA ONOMASTICA

  • voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online

Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului. Pentru a beneficia apoi de reducere, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în My Orange și să folosești codul voucherului în termen de 30 de zile.

 

Pagina programului Orange Thank You - https://www.orange.ro/orange-thank-you/

21 Răspunsuri 21

svetalex
Senior certificat
Este un upgrade bine venit al acestui program. Este super că a fost prelungită campania de triplare a punctelor OTY la prelungirea abonamentului

FLo1
#StarMember
Orange Thank You? NU, dar vă mulțumesc! De ce? Pentru că: - Abonament peste 5,64 euro nu am, deci neaplicabil la plata abonamentului; - Prepay de minim 6 euro nu încarc, deci neaplicabil pentru încărcări prepay; - Iar pentru câteva cumpărături cu OM, nu merită deranjul comparativ la recompensa primită. Totuși, pentru cei care cheltuiesc mai mult decât consumă, OTY reprezintă ceva mai mult decât nimic.

FaraUnID
Campion certificat
Valoare 3x puncte OTY reprezinta sigura notabila din toata campania asta, restul sunt apa de ploaie. Cine are puncte substantiale pe cont poate achizitiona un telefon la pretul corect. - 20 de puncte OTY la fiecare reicarcare de minim 6 euro (Best Case Scenario: 20 puncte / lunar x 12 luni = 240 puncte x 3 = 720 Puncte OTY intr-un an) -> cred ca era mai de impact daca ofereau 1 luna gratuit acces la optiunea World HD Go pentru fiecare reincarcare de 6 euro, in schimbul acelor puncte. Mai ales acum, in preajma sarbatorilor de iarna; - 1 lună de internet nelimitat -> in momentul de fata exista destule campanii prin care se ofera bonusuri generoase abonatilor. Prin urmare pachetul oferit bonus este mai mult decat suficient pentru un Average Daily Usage; - bonus 512 MB/lună pentru fiecare an petrecut la Orange => un fel de sa nu zici ca vechimea ta nu conteaza pentru noi; - voucher cu 10% reducere pentru accesoriul => un fel de sa-ti ramana si tie de o ciorba instant, la pliculet, ca si asa in magazinul nostru online preturile sunt peste media din piata; Ok, inteleg principiul conform caruia calul de dar nu se cauta la dinti, dar decat sa fiu luat "la mishto" cu o martzoaga, prefer sa achizitionez din banii mei un cal pursange.

FLo1
#StarMember
Cu optiunile de TV m-am lecuit: am testat Orange TV GO și abia am așteptat să scap de el. Gratuit din alte locații aveam mai multe avantaje decât cu opțiunea Orange activată. Cât privește tarifele magazinului este cum spuneai @FaraUnID: decât să primesc un produs cu o reducere, prefer sa achiziționez din alt loc și să primesc la prețul redus direct, fără să mi se fluture pe sub ochi acea reducere.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Oferta este mai mult decat binevenita dar nu aduce nimic inovativ. Daca YOXO chiar iti permite sa iei un abonament mai personalizat (14 RON pentru voce fara internet e chiar util), nu stiu daca as folosi Orange Money pt aceste bonusuri. In principiu, pragurile setate de Orange determina achizitionarea unor servicii superioare - nu ai bonus la optiuni de 5 euro deci incerci sa convingi userii sa treaca la 6 euro si tot asa. Nu vad in oferta ce se intampla daca platesti cu Orange Money un abonament Yoxo ? Teoretic nu ai puncte OTY acolo dar e tot un fel de "abonament" - daca se vrea ca un user sa fie mai mult captiv in sistem, cuplati un discount pe Orange Money cu YOXO si deja suna altfel. *** Legat de vouchere am renuntat de mult timp sa iau produse din magazinele Orange pt ca am observat ca Orange shop vs. eMag e undeva la 100 de Ron diferenta constant .... deci daca le-as plati cu banii jos as iesi mai bine sa le iau de la eMag.

FaraUnID
Campion certificat
@ClaudiuP_1 Diferenta de 100 lei este pistol cu apa. Postase @Jay pe un topic - nu mai stau sa caut - o oferta de tip pachet promotional Telefon + Smartwatch cadou, care in "oferta" magazinului online Orange era cu 1000 lei (adica una mie lei aka 200 euro) mai scup decat pretul practicat de Altex pentru acelasi pachet promo.

FLo1
#StarMember
@Claudiu_P1: OTY este dedicat strict pentru ”abonații standard”. Respectivii abonați daca plătesc servicii Orange... primesc ca recompensă o dulce înghețată, marca OTY. Pentru restul rămâne doar coșulețul, adică nema bonus. _________________________ ”Daca YOXO chiar iti permite sa iei un abonament mai personalizat (14 RON pentru voce fara internet e chiar util)" : De unde până unde 14 lei pentru cel mai ieftin Yoxo? 19 lei e încă promoția până la final de lună, după care va reveni la tarif de ”surprize-surprize”. Vezi mai corect pe www.yoxo.ro

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@FLo_1 , momentan YOXO cu cashback de 5 RON pe internetul nefolosit e cam cea mai buna oferta de pe piata. Știu că e posibil sa se schimbe dar vom vedea. Eu cel puțin îl folosesc pt o persoana în vârstă care nici nu accesează internetul însă nelimitat in national e imbatabil. Există și o posibilitate sa prelungească campania pt că își asigură un număr de abonamente YOXO ce vor merge recurent cu consum mic de beneficii, o bază de clienți pe care să poată baza cat de cat. Rămâne de văzut ce vor decide pt YOXO.

Claudiu_11
Junior
Stie cineva cat va dura aceasta campanie de triplare a punctelor thank you in magazinul online la achizitionarea unui telefon cu prelungirea contractului?

FLo1
#StarMember
@Claudiu_11: 30 de zile, poate chiar si de Craciun va fi prelungita. Dar 2021 este incert. Asadar profita si nu lasa pe maine ce poti face azi.

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă sunt modificări in bine pentru clienți, dar acestea sunt și le luăm ca atare. Cred că în afară de oferta cu punctele triplate, celelalte sunt mai slabe sau la fel ca și cele existente. Se putea da măcar 1GB/an vechime!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Referitor la durata ofertei de triplare puncte OTY momentan, acest beneficiu este gândit ca un unul pe termen mediu și exclusiv pentru Magazinul Online. O să vă anunțăm dacă se schimbă ceva și dacă vom avea un termen limită.

FLo1
#StarMember
@MihaelaC: Ar fi bine să apară undeva o informare în acest sens, adică ”Începând cu data..... OTY în online nu se vor mai tripla”. Altfel iarăși va urma un val de topicuri în genul ”punctele mele nu sunt câte au fost...” By the way: Similar a fost și cu ”termometrul” care nu l-am găsit (sau n-am căutat suficient de atent pe site?) pe undeva menționat cum că ”începând cu data ...... Orange consideră că nu vor mai fi temperaturi de peste 20 de grade C afară”. Până la primăvară nu mai este cazul, dar deși temperaturi de peste 20 de grade vor mai fi, ”termometrul reducerilor” va apărea abia după 1-2 luni, adică din mai-iunie în loc de martie-aprilie.

Jay
Campion certificat
Din moment ce nu exista un termen, nu are cum sa fie menționat, cand vor fi modificări vor anunța.. Este specificat ca pentru juridice promotia este pana la 31 ianuarie 2021.. ma îndoiesc ca pentru persoane fizice va fi mai scurt de atat.. Pana acum a fost mereu termen si mereu s-a anunțat când a fost prelungit si, totuși, au fost clienți care au spus ca li s-au furat punctele.. desi nu punctele dispăruseră ci valoarea lor nu se mai tripla.. termenul de expirare a promoției nu i-a oprit pana acum, deci nu este o garanție ca-i va opri cand va expira din nou promoția..