anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Tester - Testeaza noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

DanielaH
Moderator

Vești bune pentru pasionații de Samsung și nu numai!

S-a lansat o nouă campanie de testare pentru noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

 

Concursul se adresează exclusiv abonaților Orange, persoană fizică sau juridică, titulară a unui abonament de voce și date Orange și care îndeplinește urmatoarele condiții:

  • este titularul unui cont My Orange 
  • se autentifică în contul My Orange pe pagina: https://www.orange.ro/help/smart-tester/ pentru a se înscrie la testarea telefonului
  • este titularul unui abonament 5G

 

Perioada de înscriere în concurs este 26 ianuarie – 7 februarie 2021.

 

Pagina campaniei este aici https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/22/edit

 

#EnjoyTesting

#GoodLuck

38 Răspunsuri 38

Jay
Campion certificat
S-au "scumpit conditiile".. abonament 5G?! :( Pot sa fac abonament 5G după ce câștig telefonul? Intreb pentru un prieten.. ☺

teacher_
#StarMember
Super. Succes tuturor

petruggg
Începător
Cat timp va fi testarea telefonului?

Florin_D
Cunoscător certificat
succes tuturor!

DanielaH
Moderator
@petruggg, între 18 februarie și 4 martie poți testa și intra in My Orange pentru a scrie un review. Uite aici calendarul campaniei https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/22/edit Succes!

Trixen_old
Cunoscător
Cel mai ieftin abonament 5G este 15 euro. Din punctul meu de vedere nu merita inscrierea la concurs daca nu am deja un astfel de abonament, iar nevoile mele de comunicare sunt acoperite de cele mai ieftine abonamente din oferta (sau de Yoxo, dupa caz). Mult succes participantilor! Eu nu voi incheia un abonament doar ca sa particip la o tragere la sorti.

Razvan
#StarMember
Nașpa și nu este corect, Orange ar fi bine să ofere acces 5G tuturor, că și așa este destul de anemic. În plus, condiția este discriminatorie, mai ales că sunt localități care nu au 5G și ei nu au nicio vină. Sper să revină la condițiile anterioare.

Vio73
#StarMember
Cum să am abonament 5g, dacă nu există acoperire 5g unde locuiesc eu, nici măcar în județ? Cu ce suntem noi clienții vinovați că nu există acoperire 5g peste tot?

Neaplicabil
E discriminatoriu din start, atata timp cat se adreseaza doar abonatilor. :)) Dar n-are rost sa mai deschid subiectul ca e clar ca nu se vrea. Si cu noile conditii, e din ce in ce mai evident motivul pentru care se fac astfel de concursuri: noi abonamente. Iar in cazul asta, noi abonamente de minim 15 euro. :)) Eu imi tot racesc gura cu atentia pe multumirea clientului, Orange ii da inainte cu foamea de abonamente. :)) Deci vom avea un singur potential castigator, dar foarte multe abonamente garantate de minim 15 euro. Asta da decizie de business. 🙂 Plus ca, evident, trebuie sa ai si semnal pentru acel abonament 5G. Si avand in vedere ca inca sunt zone unde semnalul e inexistent, pe orice "G", cu siguranta nu vor putea participa decat norocosii sau...cei carora le place sa plateasca pentru un serviciu de care n-au cum sa beneficieze. :)) Oricum ar fi, avantaj Orange.

tomaciprian
Cunoscător
M-as fi inscris daca ar fi oferit si Orange un abonament cu 5G mai ieftin de 15 euro... L.E.: Pe harta de pe site, cu acoperirea serviciilor de voce & date mobile, localitatea mea arata ca are acoperire 5G, atat la interior cat si la exterior (doar primele cateva strazi de la intrarea in localitate),dar odata ce inaintezi si te indrepti spre iesirea catre cealalta localitate,semnalul exterior, incepe sa se transforme in 3G,iar la interior deja este doar 2G pentru ca antenele nu sunt orientate cum trebuie, mai ales in locatia mea, reteaua 4G este foarte instabila trecand intr-o fractiune de secunda in 3G (afara). Pentru ce sa aleg un abonament cu 5G si sa platesc ~70 RON, daca eu nici macar 4G+ nu am la interior.

FaraUnID
Campion certificat
Stai sa vezi acusi review-uri demne de Smart Tester in reteaua numarul 1. "Un telefon cu o camera buna, daca vrei o camera buna in buzunar" - Headshot! In alta ordine de idei, clasicele: o sa..., vei putea sa..., devii eligibil pentru.., intri in tragerea la sorti unde poti sa... Si toate acestea: daca este senin afara, daca este luna plina, daca luna are 28 de zile, daca ai abonament de 99 euro lunar pentru 49 de ani, daca modem-ul are router-ul mai bun.

Neaplicabil
@FaraUnID, am ras cum n-am mai ras de mult citind comentariul tau (nu lipsit de adevar, as putea adauga). :)) Dar ultima parte mi s-a parut geniala ("daca modem-ul are router-ul mai bun"). :))) Da, si daca satelitul e pe pozitie. Daca nu, ramai cu ochii in soare, daca e soare, sau poti sa numeri linistit stelele pana adormi, ca semnal ioc.

FaraUnID
Campion certificat
Exprimarea "Modem-ul are router-ul mai bun" apartine unui Smart Tester Orange (aka reteaua numarul 1) si membru de frunce al acestei comunitati. Aceasta exprimare a fost marcata ca "Solutie" , la momentul respectiv, pe unul din topicuri si a intrat in folclorul urban. Iar review-ul cu "O camera buna daca vrei o camera buna in buzunar" a fost dat de un alt Smart Tester reteaua numarul 1 in cazul lui Xiaomi Mi 10T Lite 5G. Asta ca sa ne facem o imagine de ansamblu asupra nivelului de echipare al omuletilor care primesc telefoane la test si in multe cazuri ajung sa le si castige. Za scai iz za limit!

Neaplicabil
Succes tuturor! Mie încă nu mi-au activat chipul primit în urma vaccinului împotriva COVID-19 așa că nu pot participa! 🙂