anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Reteaua #1 si "Oferte Speciale" din Magazinul Online (Ce am găsit, să fie al meu)

FaraUnID
Campion certificat

Din seria glumelor marca Orange si epopeea magazinului online cu ale sale bug-uri fara sfarsit si fara rezolvare, va prezint campania:

"Ce am găsit, să fie al meu

Exclusiv online, ai oferte speciale. Descoperă reduceri de până la 130 euro la telefoane, dar și la cele mai tari tablete."

 

In cadrul acestei campanii, reteaua #1 da dovada de mărinimie si ne ofera telefonul LG K40 32GB Dual SIM Blue in combinatie cu abonamentul Orange Me 16 !!!! (exact Orange Me 16) la pretul de 179,93 lei (redus de la 359,86 lei).

 

Conform informatiilor de pe site-ul retelei #1, abonamentul Orange Me 16, desi nu mai face parte din oferta comerciala ofera acces la urmatorul pachet de reurse:

  • nelimitat Min + SMS national
  • 300 minute intenationale
  • 10 GB trafic de internet național și în roaming SEE pe mobil
  • 5.97 GB limită de consum date în roaming SEE (din resurse incluse și bonusuri)
  • 25 GB spatiu de stocare in Orange Cloud
  • Orange Antivirus
  • acces gratuit la 32 canale TV în Orange TV Go
  • acces gratuit Movie Go Unlimited

 

Ma gandesc sa fac o repozitionare de abonament mai mult pentru aia 25 GB spatiu de stocare in Orange Cloud, iar daca imi dublati traficul pachetul de date inclus (adica 2 x 10 GB) fac prelungire pentru 24 de luni.

 

Faptul ca LG a desfiintat diviza de smartphone si nu vor produce nimic https://comunitate.orange.ro/questions/2646379-anuntul-iesirii-lg-piata-smartphones-iminent pentru mine este nesemnificativ. Tin neaparat sa am acel abonament, am niste puncte OTY pe cont si voi lua gratis acel telefon.

 

Mai este cineva interesat de acest pachet!?!?!?

Nu de alta, da' chiar nu vad motivul pentru care ai negocia pentru un Smart 15 cu reducere 30% care ofera trafic de internet nelimitat si acces 5G, cand poti avea acest Orange Me 16 cu 10 GB (poate 20 GB daca esti propagandist) volum de date internet national.

Care ar fi procedura in acest caz?

 

@DanielaH si @MihaelaC Daca feedback-ul nostru este foarte important pentru voi, iar semnalarea acestui bug va ajuta sa evoluati si sa imbunatati produsele si serviciile oferite, nu uitati sa apasati ❤

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru sesizare! Big like! ❤ Colegii au corectat abonamentul recomandat cu acest model de telefon.

Vio73
#StarMember
Ca de obicei, apar erori care trebuie să fie corectate!

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta a fost o greseala, ca nu mai sunt in oferta abonamentele Orange Me 16. E totusi bine ca mai sunt si clienti pe faza care sesizeaza la timp aceste erori si aduc la cunostinta firmei.

RafaHelper
#StarMember
Si pentru ca unii chiar au intrat sa vadă oferte in acest topic, m-am gândit sa public una destul de atrăgătoare: - Televizor TCL 108cm cu Telefon TCL 10L cadou. https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare/televizor-led-smart-uhd-tcl-108-cm-43p615 ‏‏‎ ‎ Daca mai știți si alte oferte din magazinul online le puteți posta aici. #CeamGasitSaFiealTuturor