anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Promoție factura electronică

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut! Mai sunt printre voi persoane care au factura pe hârtie? Sau poate aveți rude, prieteni care nu au trecut încă la factura electronică?

 

Începând de astăzi este o promoție activă pentru clienții care au încă activă factura pe hârtie și renunță la ea în decursul acestei luni. Premiile puse în joc sunt: 5 x Huawei P30, 5 x boxe bluetooth JBL, 10 x căști JBL inEar T110.

 

Aici aveți mai multe detalii.

20 Răspunsuri 20

teacher_
#StarMember
Ce idee buna! O sa trec și eu la electronic... Mulțumesc pentru informații.

TheSpecialist
Maestru
Nu se dau premii și pt primii clienti care au activat factura în format electronic? Întreb pt un prieten 😉

Ascary
Campion certificat
Nu cred ca sunt prea multi abonati care mai utilizeaza modul de factura pe hartie. Poate doar cei care nu prea sunt familiarizati cu tehnologia.

Tina
Cunoscător certificat
Când am renunțat la factura pe hârtie, acum o mie de ani :), am primit niște minute suplimentare. Era criza de minute, pe atunci. Am fost foarte fericita de așa bonus. Acum, bonusurile sunt la alt nivel! Succes la premii! Dezactivarea se face foarte simplu și mai salvam un copăcel! 🙂

Miha_Z
#StarMember
Eu am de multi ani in format electronic. Dar e posibil ca parintii inca sa aiba in format tiparit. O sa le zic de aceasta promotie.

RafaHelper
#StarMember
@teacher_ chiar nu ma asteptam sa nu ai factura electronica. @MihaelaC eu de cand mi-am facut abonamentul am ales sa fie electronica. De altfel, toate facturile pe care le primesc sunt in format electronic.

Miha_Z
#StarMember
Si pe mine m-a surprins. @teacher era nevoie de un concurs ca sa schimbi formatul facturii? :))

TheSpecialist
Maestru
@teacher, asa ceva.....

Miha_Z
#StarMember
Oricum vad ca este o campanie care se desfasoara periodic, ca a mai fost si in urma cu 2 luni. Ar trebui sa intelegem ca doar un castig ii determina pe romani sa treaca la factura electronica.

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Miha Z,doar un castig i-ar responsabiliza pe unii dintre noi. Imaginile din satelit cu defrișările din Romania îi lasă reci.

Vio73
#StarMember
O idee excelentă! Așa se mai face un pas pentru protejarea mediului înconjurător. Felicitări Orange!

FLo1
#StarMember
Dragilor, poate cei care au pastrat vechea metoda de primire a facturii o fi pentru inregistrare in contabilitatile celui care o deconteaza. Poti sa stii ce motive or fi fost? Dar pe viitor, si-o poate lista singur daca intr-adevar are nevoie de ea in format listat.

FaraUnID
Campion certificat
Eu cand aud pe cate unu' ca el salveaza padurea si implicit Planeta pentru ca a optat pentru factura in format electronic, dar el conduce un cazan de acum 15 - 20 de ani cu norma de poluare euro 3, si consum de 12% in oras, ma ia capu' ! In timp ca voi va bateti cu pumul in piept pe faptul ca salvati Planeta, cam asa arata sediul Romsilva dublat de singurele trenuri care nu intarzie niciodata, sau precurtat CFR Cherestea.... Noapte buna Romania, indiferent de modul in care ai ales sa-ti primesti facturile.

Ascary
Campion certificat
Modul de viata trebuie sa inceapa de la fiecare om in parte. Alege sa traiesti sanatos si curat. Fii econom. Nu salvezi tu singur ca individ planeta insa da un exemplu si poate si altii te vor urma. Nu tine cont ca masina ta polueaza, asta e, nu ai bani de una electrica, dar stinge din becuri, renunta la pungi din plastic, arunca chiștocul la gunoi, alege facturi electronice...pasi marunti dar necesari daca vrem sa facem ceva. Nu adoptati gandirea retrograda , ce-mi pasa mie daca masina mea polueaza daca un singur avion consuma 6 tone de kerosen pe ora. Asta e, polueaza dar macar tu ca individ fa ceva fiindca daca nu facem, nepotii nostri ne vor blama pentru felul cum ne-am comportat cu natura. ____________ Flo, treaba cu downloadatul, tiparirea sau fotografierea facturii e relativa. Sa iti spun ce mi s-a intamplat. Am instalat un echipament Focussat si instalatorul pe contract avea nevoie si de o factura de energie de a mea. Neavand una pe hartie am zis sa downloadez una din aplicatia My Enel si sa-i fac o poza ca n-aveam imprimanta. Ce sa vezi, nu a vrut cu nici un chip sa-mi downloadeze. Pana la urma instalatorul a mentionat in contract ca imi alimentez casa cu panouri fotovoltaice si de aceea nu am factura de energie electrica :)))