anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Premii la Orange TV Go cu FilmBox Premium și The Fishing and Hunting Channel

GeorgianaD
Moderator

După cum ne-am obișnuit, în perioada 10 februarie – 12 martie 2023, în aplicația Orange TV Go se desfășoară două concursuri, pentru cinefili și pasionații de pescuit și vânătoare.

Pe scurt, dacă îți plac filmele, urmărește FilmBox Premium cu Orange TV Go și poți câștiga o cameră foto instant Fujifilm Instax Mini 11. Toate detaliile referitoare la concurs le regăsești aici.
Pentru că suntem în prag de weekend, iar sărbătoarea iubirii ne bate la ușa, vă las aici o selecție de filme care vă vor ține cu sufletul la gură: După ce am găsit fericirea (After Ever Happy), Unde ai dispărut, Bernadette? (Where’d You Go, Bernadette?), Sylvia și Thelma și Louise. Regizat de către Ridley Scott, cu Brad Pitt în distribuție și muzica lui Hans Zimmer, mie mi-a atras atenția Thelma și Louise și de abia aștept să îl vizionez.

Iar dacă iubești natura și aventura, urmărește The Fishing and Hunting Channel și poți câștiga 1x invitație dublă la Fishing & Hunting Expo și 1x voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei în magazinul online Fishing Mall. Detalii aici.
Voi ce planuri aveți weekendul acesta?

1 Răspuns 1

Vio73
#StarMember

Bine de știut și urmărit! Mulțumim!