anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange Black Friday înscriere 2020

Doru_9
Începător
Data înscriere pot folosi my orange
11 Răspunsuri 11

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Bine ai venit în comunitate. Campania de Black Friday se va lansa în curând și toate informațiile vor fi pe website și vom anunța și noi aici, în comunitate. Ce îți dorești să achiziționezi de Black Friday?

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am găsit ceva despre subiect, dar nu știu cât este de relevant și cât de sigur este că se va întâmpla așa. Rămâne de văzut ce va fi! Cu înscrierea, mai așteptăm un pic. Detalii pe aici: https://blackfriday.ro/magazine/orange/ Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Site-ul blackfriday.ro nu este altceva decat o platforma plina de link-uri de afiliere mascate catre 2performant.com si profitshare.ro, astfel incat in momentul in care vizitatorul efectueaza click pe unul din link-urile din interiorul site, in conturile proprietarului sa intre niste bani.

Procco12345
Junior entuziast
Inteleg ca poate sunt multe modificari de facut pe site insa nu e normal sa tina site-ul down la ora 12.

DanielaH
Moderator
@Procco12345, dacă te referi la site-ul www.orange.ro, acesta este funcțional. Ne dai, te rog, mai multe detalii?

Procco12345
Junior entuziast
Nu prea e functional..e doar homepage-ul functional. Daca dau click pe telefoane..televizoare accesorii apare automat https://www.orange.ro/bf2020.html. Nu imi vine sa cred ca nu stiti de asa ceva..adica de la 9 pana acum site-ul practic nu e functional

DanielaH
Moderator
Am înțeles acum la ce te referi. Pagina de BF va fi disponibilă în curând, cînd va fi lansată și campania.

Procco12345
Junior entuziast
Ok...deci ca sa rectific atunci. Pe site-ul orange nu se poate cumpara niciun produs , sunt disponibile doar paginile de informare.

Vio73
#StarMember
Acum sunt disponibile pentru doritori și sunt oferte bunicele la unele produse!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Doru_9 @Procco12345 cred că ați văzut ca Black Friday o să dureze întreaga lună, cum vi se pare campania? Ați achiziționat ceva?

Procco12345
Junior entuziast
Buna Mihaela , eu sincer sunt dezamăgit. Telefoanele recondiționate au preturi exagerate , unele mai scumpe decât cele noi. La oferta la televizoare aveți un televizor și 4 suporturi TV. O reducere de 2-3-4 la sută la multe din telefoane este sfidătoare un pic..La tablete iar..o tableta recondiționată..una VONINO super low-end și câteva ipaduri la preturi astronomice. Felicitări pentru reducerea la abonamente ! Cam atât:)