anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Iubirea împărtășită merită răsplătită - o noua campanie cu bonus de internet

RafaHelper
#StarMember

Până la 100 GB pentru tine și net pentru prieteni din My Orange

Activează o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus.

Trimite felicitări virtuale celor dragi și puteți primi fiecare până la 50 GB.

‏‏‎ ‎

Ce trebuie sa stii?

- Poti accesa campanie de aici: https://www.orange.ro/prepay/netcadou

- Campania este disponibilă în perioada 11 februarie – 14 aprilie 2021 cu posibilitate de prelungire;

- Selecteaza din contul tau numarul Orange PrePay de pe care vrei sa trimiti felicitari si pe care vrei sa activezi bonusul si introdu numarul destinatarului.

- Poti trimite cate felicitari vrei, insa bonusul se aloca pentru primele 5 trimise, doar clientilor care au o cartela Orange PrePay sau un abonament pe persoana fizica, cu o optiune de minimum 5€ credit activa.

- Un numar Orange PrePay sau abonament persoana fizica poate primi un singur bonus pentru trimiterea/primirea mesajului catre/de la acelasi numar. Bonusul se aloca o singura data unei perechi de doua numere.

- Un abonat Orange poate trimite felicitari virtuale, dar nu poate primi bonus. Abonatii persoane fizice care primesc felicitari de la numere Orange PrePay primesc bonus.

- Numerele din alta retea nu pot trimite sau primi bonus.

- Bonusul are valabilitate 30 de zile si poate fi consumat cu o optiune activa de minimum 5€ credit sau un abonament activ. Il poti verifica in aplicatia My Orange sau prin apel la 333.

‏‏‎ ‎

Daca ai si alte intrebari despre aceasta campanie le poti pune aici pentru a primi un raspuns.

 

Update - campania a fost prelungită până în 21 aprilie 2021.

23 Răspunsuri 23

Jay
Campion certificat
A apărut și de inima pana la urma, doar ca nu sunt bătăile inimii sunt felicitări.. cam astea erau conditiile și înainte.. din ce-mi amintesc.. Ai incercat sa trimiti? Ce inseamna pana la 50GB? Ca trimiti cate 10 GB de felicitare? Si, cel care poate primi pana la 100 GB, de fapt sunt cei 50GB pentru ca incarca si altii, pana la 50GB pentru ca trimite la 5 persoane diferite cate o felicitare de 10GB, nu?!.. Sau, am inteles gresit?

FaraUnID
Campion certificat
Daca nu ma insel eu, cam aceaasi campanie a fost si anul tecut, si in urma cu 2 ani doar ca au fost impachetate usor diferit. Un fel de ciorba reincalzita. Slabut rau si lipsit de originalitate marketing-ul segmentului prepay din reteaua numarul 1.

RafaHelper
#StarMember
Exact @jay, de acolo provin cei 100GB. Am trimis pe un numar de prepay dar nu stiu inca daca a primit sau nu bonusul.

Lucifer
Cunoscător
Pentru cei cu abonamente SMART 15 sau mai sus, campania nu ofera mai nimic. Doar abonamente mai mici sau clienti PrePay. Nu am inteles niciodata bonusurile astea de 50-100 GB bonus internet pe 30 de zile. Cum naiba le cheltui? Faci hotspot probabil...

RafaHelper
#StarMember
@Lucifer uite un exemplu de caz real, asculti muzica pe YouTube cate 3-4 ore pe zi.

Lucifer
Cunoscător
@rafa.helper probabil privesti videoclip-uri pe youtube. Eu ascult ore in sir muzica pe Deezer si nu consum atat de mult trafic. Exista chestii gen smart-cache pe majoritatea aplicatiilor gen Deezer, Apple music, Spotify...

RafaHelper
#StarMember
@Lucifer, a fost doar un exemplu, nu înseamnă ca eu sunt persoana respectiva. Si eu folosesc Deezer premium, nu sunt utilizator de YouTube pe telefonul mobil. 🙂

Vio73
#StarMember
Mi se părea corect să primești și la abonament, dar asta este. Să vedem cu ce bonusuri se vine și la abonați!

RafaHelper
#StarMember
@vio73 primesc si abonati de la numere prepay. Daca un numar prepay trimite o felicitare catre un numar de abonat, ambele numere vor primi cate 10GB bonus.

Vio73
#StarMember
Mulțumesc, acum am văzut mai bine!

Razvan
#StarMember
Abonații ar fi bine să primească și între ei, nu doar de la prepay, ca să fie echitabil.

Vio73
#StarMember
Ar fi trebuit să existe și așa ceva, dar văd că deocamdată nu este!

VasT
Explorator entuziast
Corect ar trebui. Eu ca si abonat care platesc lunar un abon. sa nu primesc nici macar cat primeste un prepay care, sa zicem, incarca doar cand sunt promotii. Stiu ca e marketing agresiv in toate retelele dar nu e echitabil asa. Asta m-a facut sa ma portez la Telekom. Acolo ai nelimitat peste tot. Bine ,nelimitatul nu este chiar nelimitat la propriu dar e rezonabil si nu face diferente intre prepay si abon. say le-as putea numi usor discriminari.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nici eu nu prea înțeleg aceste aspecte, dar este bine că ai de unde alege!