anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Doar pe 10 mai telefonul tau vechi valorează 100 euro in orice magazin Orange

RafaHelper
#StarMember

RafaHelper_0-1683216539280.jpeg

Notează data de 10 mai pentru ca Orange sărbătorește 1 an de la lansarea campaniei "Re" (Recumpărare, Reciclare, Reparare, Recondiționare), iar tu poți primi un voucher de 100 euro pentru achiziția unui telefon nou 5G, daca aduci un telefon vechi si este evaluat de către angajatul Orange din magazin la minim 10 euro. Voucherul este valabil 90 zile de la data emiterii si este valabil in magazin din ce am înțeles dar nu am găsit informații daca voucherul este valabil si in magazinul online. @DanielaH@NickyS@GeorgianaD poate ne ajutați cu aceasta informație. Inca o întrebare ar fi daca acest voucher poate fi folosit doar la pachet cu un abonament nou, prelungire de abonament sau fără abonament. Multumesc!

 

1 Soluţie acceptată‚

GeorgianaD
Moderator

Salutare!

Oferta aniversară Buy-Back este valabilă doar în data de 10 mai 2023. Voucherul de 100 de euro oferit pentru fiecare telefon vechi adus la Buy-Back în magazinele Orange poate fi folosit pentru achiziționarea unui telefon 5G, în maxim 90 de zile de la emitere. Este important ca telefonul vechi să fie funcțional și evaluat la minimum 10 euro, pentru Buy-Back și 5G. Nu se poate cumula valoarea mai multor vouchere de Buy-Back pentru achiziția aceluiași telefon.

Din câte observ, condițiile se păstrează.

Spor la reciclat!

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

Dacă telefonul e funcțional, dar are display-ul crăpat,este valabil?

NU...categoric nu accepta...este o mare MIZERIE marca Orange..

Reclama/publicitate mincinoasa și încălcarea drepturi consumatori..telefon de 2 ani maxim cumpărat din Romania..nu îl acceptă pt că nu îl găsește în nu știu ce baza de date și are display crăpat ..mare țeapa..

Pentru acest fapt eu voi face sesizare la ANPC ..pt condiții ascunse privind promoția..

Se precizează clar ORICE telefon vechi și FUNCTIONAL...dar în shop au condiții TAMPITE..deși telefonul meu e perfect funcțional nu îl acceptă pt că e crăpat display și nu îl găsește în baza lor..țeapă!!

Am telefoane vechi..impecabile că noi..sunt de acord sa le ofer pt vouchere...dar voucherul se poate folosi DOAR in magazinul respectiv...absolut ilegal..eu vreau sa fac câteva abonamente prin reprezentant dedicat..nu e voie...

Plus inca câteva condiții ilegale pe care le voi arata în sesizarea către ANPC!!!

Categoric o mizerie de rețea și o tâmpenie de campanie..telefoane de peste 1300 euro nu accepta nimic..nici unul..deși sunt perfect funcționale și sunt modele vechi...2-7-8 ani...că noi impecabile...o colecție personala de modele rare de găsit în Europa!!

O sa fac sesizare după sesizare la ANPC pt această minciună de pe 10 mai!! Încalcă grav dreptul consumatorilor de a recicla și preschimba telefoanele vechi in unele noi!!

Rușine ORANGE!! ANPC SPER SA VA ARATE CE TREBUIE!!!😡🤬🤬🤬

Poti sa pui si un link cu regulamentul Buy Back?

Ati rezolvat ceva în legătură cu oferta Buy-Back?? 

Nuu..nimic... ANPC nu mai e ce era acum câțiva ani...acoperă neregulile...nu iau măsuri...așteaptă să se rezolve de la sine...o sa ii scriu lui Horia Constantinescu..șeful lor...să vedem ce părere are..despre tergiversare,acoperire nereguli,neluare măsuri,etc..

Numai nemernici peste tot ..Orange, ANPC, ANCOM...tara lui papura vodă ..

Poti sa pui raspunsul, te rog? Evident, acopera datele personale. Daca ce zici este adevarat, situatia nu este in regula. Sunt curios motivul invocat de ANPC prin care raspund ca nu sunt de acord cu tine.

Eu am reclamat Vodafone in urma cu 6 ani (cand am portat din Vodafone in Orange) si ANPC mi-a dat dreptate (aveam penalizari pe o factura in ulterioara portarii). Ca si context: aveam 3 numere si, la 3 luni dupa o fidelizare, mi se activase Vodafone Family (sau cum ii zicea) si, cred, ca acea activare prelungise cu 3 luni contractul (probabil o automatizare ceva prin sistemul informatic).

Nu îl mai am..dar oricum o mizerie..au răspuns exact ce le-a dat Orange...nimic de la ei..doar aia de final fraza ...in sprijinul cetățenilor..să vomit...acum 6-7 ani era altceva ANPC...max 4-7 zile era soluționată speță!! Mă sunau aia sa îmi spună că e ok...acum am peste 60 seziari depuse la Orange de la portare...peste 45 zile...nimic nimic...ANPC și ANCOM doarme...totul e jale și praf de pulbere ..Rusine acestor instituții!!

Nu stiu ce sa zic. Am avut doua reclamatii la ANPC (una pentru Vodafone si una pentru BCR acum 3 ani). Ambele s-au rezolvat in termenul de 30 de zile (la Vodafone a fost mai devreme, la BCR am fost contactat la 35 de zile de la reclamatie direct de BCR. Ma gandesc ca au primit o urgentare de la comisari). Rezolvarile au fost pozitive (adica s-au rezolvat problemele), dar am ramas cu un gust amar ca a trebuit sa apelez la ei pentru a unge putin rotile.

Buna ziua. Cea mai mare minciuna gogonata... Am fost intr un magazin orange din Gura Humorului si vrajeala ei nici macar nu stiu de aceasta treaba!!! De ce mintiti? 

Buna Georgiana,

Eu pot spune ca sunt multumit in general de serviciile Orange, dar la aceasta campanie intr-adevar nu au fost expuse f. clar toate regulile.

Am constatat ca nu este vorba doar de evaluarea de 10 euro, ci sunt mai exista cel putin doua criterii: una legata de anul de achizitie care trebuie sa fie minim 2017, respectiv modelul telefonului care trebuie sa existe intr-o lista predefinita de la Orange, lista care nu a fost publicata.

Imi cer scuze daca acestea erau trecute in regulament si nu le-am observat eu.

Multumesc,

Salut @vicentiucorbu

In regulament nu se menționează un an, cine ti-a comunicat aceasta informație?

Cat despre lista predefinita, da este menționat acest lucru in regulament.

Vrajala si reclama mincinoasa , telefon evaluat la 19.4 euro si tot nu am primit voucherul de 100 euro pe motive de conditii generale care nu exista.. dovada la solocitarea de primire pe email a acestora am primit un link care nu exista..iar in regulament scria foarte clar la orice telefon peste 10 euro.

Si daca  valoarea voucher-lui eliberat de angajată Orange ,este 10 € în loc de 100 spre surprinderea mea ,ce este de facut, având în vedere că în 2 zile nu am primit nici un răspuns iar pe 10 august expiră voucher-ul 😡😡😡 Cine raspunde pentru asta???

Alindrumen
Junior entuziast

Daca am câteva modele noi funcționale de telefoane..marca sharp..smartphone noi sau că noi..mă incadrez pt voucherul de 100 euro..?? Daca aduc mai multe telefoane pot primi mai multe vouchere?? Voucher se poate folosi pt achiziție telefon 5G la preț întreg dau doar pt prelungire abonamente?? Mulțumesc 

Salut @Alindrumen,

Nu contează marca telefonului, in principiu trebuie sa fie funcțional pentru a primi 100 euro pe el. Poti aduce mai multe telefoane si poti primi mai multe vouchere, dar nu le poti cumula. Voucherul se poate folosi doar împreună cu un abonament nou pe 24 luni sau cu o prelungire de abonament pe 24 luni. Il poti folosi doar pentru telefoane 5G.