anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Despre concurs orange tv go si axn hd august 2021

svdoru
Începător
Sunt unul din castigatorii concursului ORANGE TV GO SI AXN HD august 2021 al premiului casti sony wh-xb700 wifi, dar am primit casti cu conectare prin cablu sony MDR-1AM2 pe motiv ca ar fi pretul lor mai mare. Le am returnat ptr. varianta wifi din concurs, pe cablu mai am.
Cu respect astept un raspuns.
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
@svdoru, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Vom întreba colegii care se ocupă de concurs și vom reveni aici cu un răspuns.

DanielaH
Moderator
Salut din nou! A fost într-adevăr o eroare la livrarea acestor căști. Colegii din shop au remarcat această eroare și ți-au propus niște căști cu o valoare mai mare. Dacă le-ai refuzat și le-ai returnat, urmează să primești în curând modelul de căști din regulament. Cel mai probabil ele vor ajunge la noi în cursul acestei săptămâni și vei intra în posesia lor. Te așteptăm să revii în Comunitate să ne confirmi că s-a rezolvat. O seară frumoasă!

svdoru
Începător
Va multumesca

svdoru
Începător
Buna ziua abia acum am citit mesajul Multumesc de intrebare. Referitor la castile din regulamentul concursului nici eu nu m am mai interesat la Orange din momentul in care le am predat pe cele cu fir dar nici Orange nu mi a trimis nici un raspuns de la ultimul mesaj primit de la dumneavoastra.M ai astept pana in prezent am ramas cu o copie a procesului verbal de primire Cu respect

svdoru
Începător
Buna ziua Astazi am primit castile din programa concursului. Ok.Orange nu degeaba am vechime in retea de peste 17 ani. Multumesc de ajutor si colaborare

DanielaH
Moderator
Să le folosești cu plăcere! Ne bucurăm că s-a rezolvat și te mai așteptăm în Comunitate.