anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cum este posibil ca premiile fizice din Pinata Party să se epuizeze în doar 3 zile? Campania II

KubilayChan
Începător
Cum este posibil ca premiile fizice din Pinata Party să se epuizeze în doar 3 zile? Nu vă este oarecum?
45 Răspunsuri 45

Neaplicabil
s-au epuizat în aceeași zi în care a început ediția a II-a a Pinatei Party și aceasta deoarece sunt limitate ca număr...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
S-au terminat in cateva ore (probabil nu mai mult de doua). :)) Si da, asta e si din cauza ca sunt foarte multi utilizatori, dar si foarte putine premii.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Cam greu să faci 1900 puncte într-o zi la Pinata Party.

Maiu
Începător
Azi am dat refresh la 14:00 și deja erau epuizate stocurile toate produsele. Chiar prea puține produse .......

Livra
Junior entuziast
iti dai seama ca au bagat 2 tv uri, si 2 telefoane si gata, ce au zis stai ca acum ne da astia bani, puteau pune si ei calumea, ca au de unde, efectiv premiile au intrat direct cu lipsa stoc:)) deci ori sunt fake ori lumea foloseste programe sa faca instant, pt ca am dat refresh la sec sa vad, si in afara de termos nimic nu a fost pe stoc ( termos care sa dus si el in 2 sec

Neaplicabil
Voi chiar n-aveți altă treabă?! Nu pe bune... parcă v-apucă strechea... vedeți că smartphone-ul și playstation au fost puse în joc pentru că săptămâna trecută n-au putut fi revendicate în timp util?

Livra
Junior entuziast
nu au fost puse in joc, pur si simplu au lasat si premiile de sapt trecuta in lista, atata tot

Neaplicabil
ciudat că eu n-am văzut toate premiile de săptămâna trecută... oricum eu am o singură țintă NET NELIMITAT... las pe alții să viseze la cai portocalii pe pereți magenta 🙂

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu prea poți lua nimic, pentru că la toate produsele scrie ,,stoc epuizat". Nu prea înțeleg treaba asta că poți câștiga, dar nu sunt premii! Bonusuri din acelea cu net, minute și tv go nu mă interesează!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Am primit noutăți de la colegi despre campanie și le postăm pe top 5 cele mai vizualizate topic-uri pe tema Pinata Party pentru a ajunge la cât mai mulți dintre voi. Colegii ne-au comunicat că de mâine, 9 noiembrie se vor face două modificări: va fi actualizat numarul de puncte al premiilor fizice ce pot fi revendicate și stocul de premii fizice se va reînnoi săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul 10:00 - 18:00.

Noul regulament este disponibil aici.

Mulțumim tuturor pentru feedback și pentru semnalarea situațiilor întâlnite în Pinata Party, toate acestea ajută în oferirea unei experiențe îmbunătățite în aplicație.

Andrei_M
Începător
E vrăjeală

Ovi88
Începător
De la 10:02 tot dau refresh si tot stoc epuizat arata. Eu nu stiu ce restock face orange-ul, de tot gol arata. Era vb ca din 9.11 in fiecare marti intre 10 si 18 restock, si deja la 10: 02 tot gol. Laso naibii ! Bine ca am 1050 puncte....

MoshuXXL
Începător
Reînnoirea stocurilor se face între 10-18, nu la ora 10.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
De-aia au pus un interval de 8 ore. Ca sa nu se mai imbulzeasca toata lumea la ora 10. Dar se pare ca, chiar si asa, tot a crapat Pinata. :)) N-au zis ca la 10 fix se face restock. Asta e si problema. Ca nu stim (cel putin userii de rand), cand anume se face restock. De asemenea, daca te uiti cu atentie, premiile care apar acum in aplicatie sunt la "pretul vechi". Cu 1050 de puncte, in momentul asta, pe noul regulament, nu mai ai ce sa-ti iei.
Client Orange