anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Crăciunul la DIVA - Maratonul Filmelor De Craciun

FaraUnID
Campion certificat

3..., 2..., 1... Incepe cea mai mare sărbătoare la DIVA!

 

Cu două luni înainte de Crăciun, DIVA demarează pregătirile pentru sezonul festiv în stilul caracteristic, aducând telespectatorilor cel mai mare maraton de filme de Crăciun de până acum.

 

 

Sub sloganul „Crăciunul la DIVA” , ,aratonul filmelor de craciun debutează pe 25 octombrie cu nu mai putin de 8 filme tematice in fiecare zi. Se vor difuza titluri precum: „Crăciun de veteran”, „Miracolul lui Maggie”, „Parteneri de ocazie”, „Dragoste la cabana renilor”, „Crăciun la pensiunea Bramble”, „Încurcătură de Crăciun”.

 

De asemenea, vor fi și filme de Crăciun în premieră, precum „Iubire de Crăciun” (Duminică, 25 octombrie), urmat de „Un iubit de sărbători” (marți, 27 octombrie) despre o tânără care își vizitează familia alături de un actor care pretinde că este iubitul ei, urmat de „Crăciunul la Plaza” (vineri, 30 octombrie) ce o are în rolul principal pe Jessica, de profesie istoric, care face echipă cu frumosul decorator Nick, pentru a readuce Crăciunul la viață.

 

Filme de Crăciun în premieră sunt programate în zilele de marți și duminică de la ora 16:00, respectiv vineri de la ora 19:40.

 

@Orange Acesta poate fi un bun prilej din seria "Da' concursuri cand mai faceti". Din acest considerent am si deschis acest topic in sectiune "Sugestii".

Organizarea unui concurs Castiga cu Orange TV Go si Diva, campanie in care canalul tv sa fie liber la vizionare si o posibila prelungire a campaniei prepay "Banca de net" prin intermediul careia utilizatorii prepay care doneaza net sa poate reactiva in mod gratuit optiunea World HD Go atat pentru luna noiembrie cat si pentru luna decembrie.

 

In alta ordine de idei.... Colectivul comunitatii noastre va doreste Vizionare Placuta!

15 Răspunsuri 15

svetalex
Senior certificat
It's the most wonderful time of the year :) Mie îmi place să vizionez filme de Crăciun, însă nu știu pe unde se găsește DIVA pe televizorul meu. De când am Netflix și HBO Go nu mai am răbdare să mă uit la un film pe alte canale. Nu reușesc să mă sincronizez cu orele de începere

Jay
Campion certificat
Abia aștept! Si, nu ma refer la concurs.. Desi unele dintre filme se repeta.. îmi place sa le revad.. îmi dau ceva din starea aia de sărbători pe care, în ultimii ani, parca n-o mai simțim.. suntem mereu pe repede înainte.. Diva este unul dintre posturile mele preferate..

FaraUnID
Campion certificat
Cum in contextul actual, inca de pe la inceputul anului, televiziunile de la noi - cu mici exceptii - au vandut consumatorului final moarte (stiu ca este un cuvant dur, dar asta este realitatea), acest maraton de filme de craciun este mai mult decat o raza de soare in acest peisaj media unde auzim si vedem doar cazuri noi de imbonlaviri si decese. Si, de ce nu, un bun prilej sa #StamInCasa!!!

FLo1
#StarMember
DIVA? Filme de Craciun Yeeeeeiiiii!!! Extaz la maxim. ... DIVA??? Dar ce este "DIVA"? Nici nu stiu unde este in grila DIVA. Eu credeam ca este vorba de HBO, pardon... vroiam sa scriu NETFLIX. Iubesc la nebunie acest canal TV, dar dupa ce am avut de-a face cu seria HBO, Netflix, seria AXN, Comedy Central, TV1000, Epic Drama, ...sa revin la DIVA??? O fi vreun canal de stiri? Cam expirat insa pentru mine, dar din fericire pentru altii.

FaraUnID
Campion certificat
Faptul ca mai vezi si altceva decat "Singur Acasa - PRO TV" , "Ho Ho Ho (clona ieftina Bad Santa) - PRO TV" , "Nea Marin Miliardar - Antene / Prima" , "Brigada Diverse - Antene / Prima" nu poate fi decat un lucru pozitiv.

Ciucuras
Cunoscător certificat
D-abia astept perioada asta. E cea mai frumoasa din an. Iubesc filmele cu tema de Craciun, atat eu cat si fetita mea. Le vedem de mai multe ori si nu ne saturam de ele.

Pololică
#StarMember
Am o oarecare dorinta de la Diva: sa mai reia din filmele din perioada in care emitea Hallmark. Stiu ca strategia este alta, dar parca erau mai inchegate.

svetalex
Senior certificat
@Ciucuras și eu mă uit la filmele cu tematică de Crăciun împreună cu fetițele mele, chiar dacă pe unele le-am mai văzut. Sunt însă și filme care nu sunt potrivite pentru a fi vizionate cu copiii

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Decat sa vizionez productii marca PROTV, Antene, PrimaTV sau Turcisme din Kanal, prefer sa inchid TV-ul. Exceptand cateva documentare (nu toate) si emisiuni de pe posturi TV straine (care la cablisti poti spune ca sunt inexistente - am mai mentionat asta si in alte topicuri ale Comunitatii) pentru mine TV-ul nu exista. Asta e... fiecare cu preferintele personale. Din acest motiv, o carte imi ocupa timpul mult mai util decat TV-ul.

iuiu88
Cunoscător
Salut, nu eram in tema cu acest aspect oferit de DIVA, mersi frumos . Mie imi face placere sa vizionez filme de Craciun, dar doar alaturi de cei dragi.Daca nu am pe nimeni iubit alaturi, doar mananc, ascult muzica si dorm .

FaraUnID
Campion certificat
@Pololica Extrem de multe din filmele de craciun difuzate pe DIVA sunt produse de Hallmark. Ca nu se regasesc printre preferintele tale este cu totul altceva. Si eu vreau sa vad fimle de craciun productii 2019 - 2020 pe DIVA, dar este ceva mai complicat!

Vio73
#StarMember
Urmăresc mai rar acest canal, dar pentru viitor poate mă uit de Crăciun. Mai arunc câteodată câte un ochi și am văzut că mai au filme cât de cât atractive și poate mai zăbovesc și pe acolo, cu toate că nu prea mă dau în vânt după așa ceva.

Diana
Cunoscător
Diva Tv e unul din cele trei canale pe care ''merge'' tv-ul meu , pe langa HGTV si ProX (de la orele18 la 19),iar filmele cu tematica de Craciun aduc cu ele o magie care ne fac sa ne deconectam pentru cateva ore de contextul actual

delfinas
#StarMember
Si mie imi place Diva, are si filme/seriale de actiune (nu prea violente, fara sange pe pereti), dar si de familie, linistite, dragute, optimiste, iar cele cu tematica de Craciun sunt preferatele mele. Desi pe unele le stiu sau sunt previzibile, tot ma uit, ridica moralul, te scot din cotidianul gri! 🙂