anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Orange TV Go - Câștigă una dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab A7

FaraUnID
Campion certificat

Din seria "Da' concursuri cand mai faceti" .....

 

Cu Orange TV Go ai mereu la îndemână poveștile preferate ale celor mici, atunci când ai nevoie de ele. Urmărește aventurile Mashei și ale Ursului cu Orange TV Go, între 1 și 30 aprilie, și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab A7 4G T505 Gray 32GB.

 

https://tvgo.orange.ro/serial/258891

 

Pe durata campaniei, toți abonații Orange vor avea acces la cele 3 sezoane din îndrăgita serie „Masha și Ursul” disponibile în Orange TV Go în secțiunea Movie Go Unlimited.

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

 

Traficul de date corespunzător accesării va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campanie https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Colectivul redactiei va doreste succesuri la toata lumea!

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
Da, interesant (mai ales regulamentul). ”succesuri” (așa cum spui) tuturor la campania: ”Teddy are pentru tine / Tablete cu vitamine”. LE: Ca să lămuresc de ce nu este pentru mine: ”deține un număr activ la data extragerii cât și la momentul semnării procesului verbal de înmânare a premiului, din rețeaua Organizatorului în regim de cartelă PrePay și/sau de abonament (inclusiv abonament TV)”. .... Deci înțeleg că e doar pentru abonații cu ”inclusiv abonament TV”.

Vio73
#StarMember
Sincer, mă uit în Orange tv go zilnic, dar din televizor, nu de pe telefon. Ori nu văd specificat acolo acest aspect!

FaraUnID
Campion certificat
La modul general vorbind, platforma TV Go este praf din toate punctele de vedere. Punctual vorbind, sectiunea Movie Go Unlimited din cadrul platformei TV Go este varza (nici macar varza cu carne, pur si simplu varza) si lasa senzatia ca in background nu s-a mai lucrat de ani de zile. Si tind sa cred ca pana la unificarea platformei Orange cu platforma Telekom, nu se vor efectua imbunatatiri ale TV Go-ului. Nu de alta dar nici Telekom nu da semne ca s-ar mai ingriji de al lor Telekom Web TV.