anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Castiga cu Orange TV Go si Discovery Channel

FaraUnID
Campion certificat
Cu Orange TV Go e mai simplu sa vezi documentarele preferate
Cu Orange TV Go ai acces gratuit la Discovery Channel și TLC până la 13 ianuarie. Iar dacă urmărești Discovery Channel cu Orange TV Go poți câștiga unul din cele 10 hanorace cool.
Îți recomandăm să vezi noul sezon din Great White Xmas, ca să descoperi mai multe despre rechini. Acest documentar special e difuzat între 16 și 27 decembrie, în fiecare zi de luni până vineri, la ora 00:00.
Cum poți accesa Orange TV Go:
- Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
- Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Discovery Channel și TLC în perioada campaniei;
Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont
Traficul de date corespunzător accesării canalului Discovery Channel și TLC va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.
Pentru mai multe informații gasiti regulamentul campaniei aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-discovery/Regulament-Discovery.pdf
Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-discovery/index.html
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru postare! Discovery Channel este unul din canalele mele preferate. Îl urmăresc cu mare plăcere atunci când vreau să ma relaxez și am timp. Voi îl urmăriți?

teacher_
#StarMember
Eu urmăresc mai mult History, îmi place să mă uit la Asii amanetului 🙂 și la alea cu depozitele. Era ceva asemănător și pe Discovery, cu valize, nu știu cum se numește exact.... Deja m-am înscris în concurs, îmi țin pumnii :))

Razvan
#StarMember
E cam târziu de vizualizat emisiunea de la ora 0:00, însă m-am înscris deja la concurs cu history.

Vio73
#StarMember
Mulțumim de informație! M-am înscris și eu!

Ascary
Campion certificat
La fel si eu insa la cat sunt de norocos nu cred eu sa am vreo sansa,dar stiti cum e,ca sa castigi trebuie sa joci 🙂

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Mult succes tuturor!

Jay
Campion certificat
Concursul asta imi scapase :)).. Ma uit din cand in cand pe discovery, de obicei cand nu sunt serialele politiste pe care le mai urmaresc eu, dar, la ora cand este programul recomandat pentru vizionare, dorm de cateva ore :D.. poate pana in 13 ianuarie, reusesc sa urmaresc altceva..