anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs - Câștigă cu Viasat și Orange TV Go

FaraUnID
Campion certificat

Urmărește oricare dintre aceste canale prin Orange TV Go, între 26 februarie și 26 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți un soundbar de top. Toți abonații Orange au acces la canalele Viasat History, Explore și Nature până pe 26 martie.

 

Pe Viasat History, din 8 martie poți urmări „Enigme dezgropate: Revoluția sexelor”, despre cum analiza unor fragmentelor osoase umane poate da peste cap ceea ce știm despre rolul femeilor în trecut, dar și „Femeile care au luptat împotriva lui Hitler”, un documentar despre femeile din Germania care s-au implicat în mișcarea de rezistență și au luptat contra nazismului.

 

Pe Viasat Nature, vizionezi, din 1 martie, „La serviciu, în sălbăticie”, un documentar despre un grup de voluntari din Marea Britanie care lucrează cu animalele sălbatice din Africa de Sud.

 

Sau poți urmări „Demolări la antipozi” pe Viasat Explore, din 3 martie, pentru a descoperi cum se duc la bun sfârșit proiecte de demolare a unor clădiri masive din centrul aglomerat al orașelor.

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Junior în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

 

Traficul de date corespunzător accesării canalelor va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember
Multumim @FaraUnID ca ne tii la curent cu noutatile si concursurile Orange.

Neaplicabil
@FaraUnID la cât ești de încrâncenat împotriva rețelei numărul 1 aceste postări sunt absolut de neînțeles... le faci un serviciu gratuit de promovare 🙂

FaraUnID
Campion certificat
La cat de praf este platforma aia, crezi ca sta cineva sa se uite la filme sau posturi TV in Orange TV Go? Spre exemplu in TV Go ai un delay de cca 1 minut. Daca te uiti la un meci de fotbal, tot cartierul striga "GOOOOL", pe cand la tine, in TV Go arbitrul inca aseaza zidul.

Neaplicabil
Eu folosesc partea de Movie Go Unlimited ca să urmăresc unele seriale sau să revăd Anatomia lui Grey 🙂 E singurul serial pe care l-aș urmări în buclă continuă... din păcate mă uite la 2 - 3 episoade în vreun weekend și apoi uit de el câteva săptămâni până când n-am somn și îmi caut ceva de umplut timpul.

Vio73
#StarMember
Eu mă uit la Discovery și BBC Earth în aplicația Orange tv go destul de des, pentru că la cablul Orange ( prin fibra Telekom) nu există aceste canale, iar având și tv satelit, acolo le am. Deci fac oarecum o combinație!