anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs - Câștigă cu Orange TV Go și AXN HD

FaraUnID
Campion certificat

Din seria "Da' concursuri cand mai faceti?" in luna octombrie poti castiga super premii cu Orange TV Go și AXN HD.

 

Intră în Orange TV Go între 2 și 30 octombrie și urmărește filme și seriale de acțiune, precum “Alex Rider”, pe canalul AXN HD, cu acces liber. Vei fi înscris automat la tragerea la sorți pentru una dintre cele 3 console PlayStation 4 PRO.

 

Descoperă serialul “Alex Rider”, în premieră exclusivă pe AXN HD, în fiecare marți de la ora 23:00, și află povestea unui adolescent obișnuit care a fost antrenat toată viața sa, fără să știe, pentru a ajunge spion MI6.

 

Bazat pe volumul „Point Blanc” de Anthony Horowitz, vândut în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, thriller-ul “Alex Rider” a fost filmat în Marea Britanie și România - scenele de la Point Blanc au fost filmate integral în Munții Bucegi.

 

Iar cunoscuta actriță Ana Ularu o interpretează pe Eva Stellenbosch, decanul academiei Point Blanc și cea care îl va pune mereu în dificultate pe Alex Rider.

 

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe https://tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la AXN HD în perioada campaniei;

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului AXN HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratut aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Va dorim succesuri, la toata lumea!

2 Răspunsuri 2

And04
Senior
O idee super! Vizionare placuta tuturor :))

Vio73
#StarMember
Folosesc zilnic aplicația, dar recunosc faptul că la acest post nu prea mă uit. Cu această ocazie, poate îmi fac un pic de timp să văd un film și pe AXN HD!