anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

131 Răspunsuri 131

arsradu
#StarMember
@Jay, in sfarsit cineva care intelege unde e problema de fapt. Nu la premii, ci la mentalitate. Multumesc! :) Regulamentul a fost facut sa fie urmat, nu...ocolit. Altminteri, cu mentalitatea asta, eu zic sa renuntam de tot la un regulament, la ordine, la bun simt, si sa lasam totul la liber. Si sunt sigur ca unora le-ar si placea foarte mult asta. "nu este vorba de efort colosal, doar de șmecherie pusa la treaba.. pentru ca dacă ești pe faza în secunda apariției premiilor și nu prinzi niciunul, în timp ce altul prinde 3, ceva nu este în regula.. nu ai cum sa apesi 100 de butoane simultan, în timp ce altul apasa 1 singur și degeaba.. sa fim serioși.. :))" Exact. Ca idee, eu am reusit sa prind un singur premiu campania asta. Nu pot sa zic ca m-am strofocat foarte tare, dar e un pic deranjant in momentul in care intri, dai click, tu primesti eroare, si altul pleaca cu mai multe premii odata. E clar ca ceva se intampla, si e clar ca se folosesc metode "neconventionale" de a da click atat de repede. Cine zice ca e nevoie de "degete rapide" ar trebui sa se apuce de prestidigitatie. Pentru ca niciun om nu poate da click atat de repede. Si asta e si ideea, nu? 🙂 Pentru asta s-au inventat programele/masinile/robotii. Sa faca ceea ce oamenii nu pot face. Dar am o intrebare. Concursul asta se adreseaza oamenilor sau robotilor? Pentru ca daca e pentru oameni, atunci, mi s-ar parea normal sa participe DOAR oamenii. @Zop, sa inteleg ca ai incercat cu softul si n-a mers? :) Apropos, ala nu e salariu. Poti s-o numesti cel mult o "investitie". Dar in niciun caz salariu. Salariul il iei pentru munca. Corecta si sustinuta. Nu inventivitate de moment la pacalit sistemul. @Madalin, din pacate, metoda asta nu ar face altceva decat sa aduca si mai multi bani in contul Orange, si la fel de multi nesatui. Daca tu ai impresia ca cineva o sa-ti lase tie premiile mai ieftine, si sa se uite dupa alea mai scumpe, te inseli amarnic. N-ai idee ce inseamna lacomia. :) In fine, cum ziceam si mai sus, nu e vorba de premii. Si da, cu siguranta avem lucruri mai importante cu care sa ne umplem mintea. Mass-media si social media se asigura permanent de asta. Dar ziceam asa. Poate n-ar fi o idee rea ca la urmatoarele editii (daca vor mai fi), sa se ia ceva mai multe masuri "anti-ocolit", ca sa nu-l numesc altfel.
Client Orange

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu speram că marea majoritate vor aspira la premiile de sus ..de la 6000 puncte și astfel ar apărea o concurenta directa .pentru a strânge acele puncte trebuie să îndeplinești mult mai multe sarcini decât pentru cele de la pragul de jos... Eu spre exemplu , as ochi mereu premiul cel mare chiar dacă știu că există riscul ca altcineva sa se incadreze înaintea mea...de obicei , am observat că e nevoie de timp sa strangi peste 6000 puncte. Apoi , e clar că cel căruia i se emite factura pe 7 ale lunii este favorizat fara de cel căruia i se emite factura pe 20 ale lunii fiindcă arltunci poți primi pinate pentru reincarcari , pentru plata facturii etc , pinate care nu pot fi primite în număr nelimitat cum nici puncte thank You nu mai poți primi în număr mai mare decât ceea ce ți oferă standard

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu spre exemplu nu pot strânge mai mult de 5500 puncte

arsradu
#StarMember
Madalin, tu ai dreptate. Dar din nou iti spun, unii sunt foarte, foarte...uhm, cum sa zic, ca sa nu sune brutal...dornici de castig. 🙂 Ai crede ca daca prind premiul cel mare se vor calma si vor lasa celelalte premii pentru cei cu mai putine posibilitati. Dar te inseli. Cei care au mult, vor dori intotdeauna si mai mult. Pentru ca asta e natura umana.
Client Orange

Mădălin
Cunoscător certificat
Atunci inseamna că versiunea actuală e cea mai eficientă cu riscul de a fi acuzat de lipsa transparenței

FLo1
#StarMember
Radule: stă în natura firii și a scriptelor: ”Celor care au vor mai primi, iar celor care n-au li se va lua și din ceea ce au”. Deci să nu ne amăgim inutil și să lăsăm copiii să se distreze. Copilăria e o etapă trecătoare, dar importantă în viața de.... adult. Cine n-o trăiește la timp va reveni asupra ei muuult mai târziu.

Zop
Explorator
@arsradu nimeni din lista nu a luat mai mult de 2 premii pe saptamana! Te rog sa folosești informațiile corecte, prezentate si nu aberațiile tale intrinseci in prinvinta a 10 premii pe săptămâna si 100 pe durata campaniei! Tu chiar crezi ca nu exista oameni care fac in echipa, de pe 2 telefoane in doi si pun la livrare acelasi nume? E mai plauzibil asta decat "softul magic", dar iti trebuie totusi putina gandire logica sa ajungi la asta! Cat despre soft, de ce oamenii care nu se pricep deloc in domeniu se dau cu parerea?? Asta e romanul atotștiutor care stia de "cipurile" din vaccin, ti-as zice eu! Un soft care ar ajuta in aceasta situatie ar fi un clicker. Poti sa le gasesti preformate si sa le adaptezi pentru tine pe PC! Iar pentru telefon, pe android(de iOS nici nu mai vorbesc, la ce politica dura au asupra softurilor externe!) trebuie sa il faci de novo! Tu chiar crezi, ca un baiat/ fata asa de priceput/a care ar fi in stare sa faca asa programe, ce ar merge deasupra unei aplicații, un lucru foarte greu de obtinut, ar sta si ar pierde timpul lor pe pinata?? Pentru ce? Pentru niste premii pentru care ar trebui totusi sa te cheltui (uite eu am 1000 de puncte de abia, dar pentru mai multe premii mi-ar fi trebuit minim vreo 5000 de puncte, la voi punctele vin din aer? La mine nu. Asa ca baietii ce castiga au si niste cheltuieli!). Si castigi in final ce? Oamenii astia ce ar putea face un astfel de soft, demult fac mii de euro in domeniul lor si nu pierd vremea pe asa prostii. Asa ca va rog frumos, voi doi arsradu si jay, nu mai veniti cu aberatiile in privința la un soft! Nu trebuie nimanui aici! P. S. Arsradu, tu ai castigat ceva. Vrei mai mult, baga-te si cheltuie, cine te incurca? Ma scoate din fire romanu invidios de câștigurile altora. Lasa oamenii sa se bucure! Nu cred ca cei indestulati sunt câștigătorii! O fac cei care au nevoie de aceasta oportunitate! Mulțumesc Orange ca le ofera!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Ne bucură interesul vostru pentru această campanie și vă asigurăm încă o dată că tot acest feedback este redirecționat către colegii noștri care se ocupă de Pinata Party. În același timp vă rugăm și apreciem dacă mențineți acest topic într-o manieră constructivă și prietenoasă, fără atac la persoană și limbaj necorespunzător. Nu ne dorim să închidem thredul datorită nerespectării Principiilor Comunității Orange. Vă mulțimim.

arsradu
#StarMember
@Zop, imi pare rau. Nu am vrut sa te jignesc. Scuze daca asa a ajuns la tine. Si, oricat de ciudat ar parea, sa stii ca sunt de acord cu unele lucruri pe care le-ai spus. :) @Daniela, scuze si tie. M-a luat un pic valul. Si n-ar fi trebuit. Imi pare rau. @Flo, mersi frumos. :) In alta (dez)ordine de idei, spor la treaba in continuare. Si o zi cat mai placuta tuturor. 🙂
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Mai e putin pana la finalizare, dar vizionand ce premii fizice ar trebui sa fie disponibile saptamana aceasta am observat: "6. Ceas inteligent Xiaomi Mi Smart Clock, Smart Home + Google Assistant, 15 premii fiecare premiu în valoare de 90.19 EUR (TVA inclus) - săptămâna 7: 15 mar- 22 sep: 15 premii Pentru revendicare sunt necesare 2000 puncte." Ar trebui 22 mar nu sept, oricum a trecut saptamana

Jay
Campion certificat
@zop, eu nu m-am adresat tie, desi vad ca tot zgandari, doar doar o spune cineva ceva sa comentezi.. pentru cineva neinteresat care lasa premiile altora ca nu sunt cine stie ce valoroase și mai are putin si sare la bataie ca nu se folosesc softuri si nu ocoleste nimeni regulile, te agiți cam mult.. asta vorbește despre tine.. Nu suferă nimeni de invidie, tot ce am comentat era legat de LIPSA CORECTITUDINII unora, faptul ca asta te face sa reacționezi, din nou, tot despre tine vorbește. Pana la proba contrarie toată lumea are dreptul sa-si spuna parerea, cine ești tu sa hotarasti ce are voie sa spuna fiecare si ce nu?? In caz ca n-ai observat, iti spun eu acum ca pentru a nu răspunde la provocări, n-am comentat ca dintr-odata știi câte premii se pot prinde cu soft și câte fără.. dar, trebuia sa ma pomenești.. LE: Exista o persoana cu 3 premii intr-o singura săptămână.. asa ca idee.. ca ai menționat ca nu e nimeni cu mai mult de 2.. si asa cum s-a bucurat el sa prindă 3, asa se mai puteau bucura alți 2 clienți sa prindă câte unul..

Viocat
Senior certificat
Astazi au fost deja premiile sau inca nu au aparut? Sa stiu sa nu mai tin aplicatia pornita

delfinas
#StarMember
Ce bine a fost în prima Pinata Party, când nu erau premii fizice...

Viocat
Senior certificat
N-am prins editia aia, nu eram prea curios in perioada aceea

CrifcaVlad
Junior entuziast
Eu am prins boxa și aștept să ajungă la mine acum ,pare interesanta Sper sa mai ajungă