anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

131 Răspunsuri 131

Serjant
Explorator
Salut colegi, am revenit cu dovada castigarii premiului. Deci trebuie sa fi foarte rapid de degete, sa ai conexiune foarte buna la internet. Eu recunosc ca am apelat si la astre sa ma ajute. Ce-i drept nu a venit premiul in 5 zile cum promite anuntul, dar azi a ajuns. PS: Daca va cheama Maxim Valeriu si Antal Daniel sunteti foarte norocosi ;).

Jay
Campion certificat
@Serjant, foarte tare ca ai verificat.. :)) Probabil este limita de premii pe cont nu pe persoana.. ar fi un lucru de modificat la condiții, daca se mai organizează acest concurs.. asa, cu siguranță mai sunt persoane care au mai multe numere de telefon si ar putea proceda la fel.. eu am 4 abonamente si un prepay primit, pe care nu intenționez sa-l păstrez după ce expira, oricum este intr-un telefon care sta mai mult închis... insa, toate sunt atașate unui singur cont My Orange.. Felicitări pt premiu!.. Bineînțeles că nu le folosesc eu pe toate, dar, as putea sa le folosesc altfel, sa fiu și eu mai norocoasa.. ☺️

arsradu
#StarMember
Da...deci cum ziceam, romanu'-i inventiv.... 7 premii pana acum, cu limita setata la 3 pe toata campania, si saptamani cu cate doua premii. Nu-i rau. Nu-i rau deloc. Asa noroc vreau si eu. Sugestie: pe langa limitele de pana acum, de pe cont, trebuie facut cross-refference si adaugata limita pe CNP, adresa de livrare sau combo CNP + adresa de livrare. Din punctul meu de vedere, premiile alea care sunt in plus, acolo unde sunt in plus, ar trebui luate inapoi si puse din nou in joc. De ce nu se face si o verificare a destinatarilor, astfel incat chestii evidente (cum sunt useri cu mai multe premii in aceeasi saptamana sau mai multe premii pe toata campania), sa nu se intample? Evident, asta n-o sa-i opreasca pe cei cu imaginatie bogata sa-si trimita premiile la vecini, dar macar n-o sa si le mai poata trimite lor insisi.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Ce să zic? Eu nu am reușit niciodată să iau ceva, dar nu pot decât să-i felicit pe care pot sau au reușit deja!

arsradu
#StarMember
Da, dar nu mi se pare corect asa. In special pentru cei care nu au reusit sa-si ia niciun premiu.
Client Orange

Zop
Explorator
@arsradu. Nu e nimic inventiv, e totul dupa regulament! E clar stipulat, la nivel de cont poți ridica 1 premiu fizic pe săptămână. Iar la cat de repede se dau, nici nu cred ca reusesti mai mult de unu. Doi la mana, premiile sunt de rasul găinilor, valoarea maxima a fost de 300 ron. După calculele mele trebuia sa te cheltui vreo 200 ron pentru acel premiu cu riscul de al nu-l prinde. Deci va amagiti singuri. Acum intrebare. Ce om, care lucreaza zi de zi si nu are timp sa stea cu ochii pe telefon pentru a prinde ceva, va sta să-și piardă ziua de munca pentru un premiu derizoriu? Maxim studentii si elevii isi pot permite asa lux. Asa ca bravo lor. Dar repet, la ce premii au fost puse in campania asta, mai mult de cheltui decat câștigi(in cazul cand iei mai multe premii, sigur ca daca punctele vin de la sine, acest premiu e un bonus bun).

arsradu
#StarMember
Si cu toate ca se dau extrem de repede, cumva, cativa dintre ei au reusit sa-si ia si cate doua pe saptamana. Am inteles ca regulamentul din momentul asta le permite sa faca treaba asta. Ziceam doar ca poate ar fi bine sa fie actualizat. Ma gandesc ca regulamentul a fost facut in ideea in care utilizatorii au un singur cont. Deci, presupun ca a fost o scapare in momentul in care s-a facut regulamentul, iar cei mai inventivi au profitat de ea. Asa, intru si eu de pe 100 de conturi, simultan, si ii las pe toti fara premii, si toate vin la mine. Ti s-ar parea corect? Nu e impotriva regulamentului. Dar ti s-ar parea ok? Mie nu.
Client Orange

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Atatea discutii pt niste premii... Saptamana asta am avut si eu punctele necesare, dar nu m-am bagat. Nu am avut nici timp, dar si uitasem. Oricum, la fel am platit factura si o reincarcare, nu am facut vreo miscare in plus, sa capat mai multe puncte. Daca am bafta, castig ceva la tragerea la sorti, daca nu, nu.

Zop
Explorator
@arsradu mi se pare corect, atata timp cat pentru a gestiona 100 de conturi trebuie sa depui un efort colosal, dar si sa investesti o gramada de timp si bani! Te cheltui, consumi si castigi. E acelasi lucru cum ai primi un salariu pentru munca depusa. Dar sa fim seriosi, la cat de multi sunt in campania asta nici macar 10 premii nu reusesti cu un soft, iar fara nici macar 3. Asa ca nu iti bate capul. Daca e sa prinzi ceva, ia-ti concediu de la munca si stai toata ziua in pinata daca ti se pare ca merita!

Viocat
Senior certificat
Probabil ca pentru Orange e banos acest concurs, insa faptul ce este permis aceleiasi persoane sa aiba conturi nenumarate nu le face mare cinste si nici prea corect nu mi se pare. Am auzit si eu ca ar fi si parteneri orange care ofera reincarcare de prepay si care pot participa conform regulamentului pe baza acelor reincarcari. Asta e. O sa vad pana in ultima saptamana daca folosesc iar punctele ptr Tv go

Viocat
Senior certificat
@Serjant si Jupita Constantin si altii cu acelasi nume de familie au fost tare norocosi in etapa asta

Jay
Campion certificat
@Viocat, numele menționat de tine nu este în aceeași situație cu numele mentionate de @Serjant.. regulamentul spunea 1 premiu pe săptămână, maxim 3 pe campanie.. numele mentionate de el au 2 sau 3 premii în aceeași săptămână.. probabil, cand vor apărea și câștigătorii celorlalte săptămâni, se va repeta situația.. @arsradu înțeleg ce spui și sunt de acord cu tine, insa la asta se pricep unii cel mai bine, sa treacă pe lângă regulament.. ca sa nu spun ca se pricep sa trișeze, ca nu-i frumos :).. nu este vorba de efort colosal, doar de șmecherie pusa la treaba.. pentru ca dacă ești pe faza în secunda apariției premiilor și nu prinzi niciunul, în timp ce altul prinde 3, ceva nu este în regula.. nu ai cum sa apesi 100 de butoane simultan, în timp ce altul apasa 1 singur și degeaba.. sa fim serioși.. :)) Ca sa nu se înțeleagă greșit.. eu nu comentez pentru premii, ci pentru principii.. cat de hapsan sa fii, sa umbli cu astfel de chestii?.. Cu 1 sau 2 excepții, am fost pe faza când au apărut premiile, în campania asta, am și reușit sa "achiziționez" 2, NU în aceeași săptămâna :).. nu comentez pentru ca as fi rămas pe dinafara, ci pentru cei care tot ocolesc regulamentul și fac orice sa nu mai prindă și altul ceva..

Viocat
Senior certificat
@jay Da, ce sa zic 3 in aceeasi saptamana , din care de 2 ori chiar acelasi premiu, 5premii per total daca am fi la roaming i s-ar zice ai incalcat politica de utilizare rezonabila. Daca se poate....

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Mai bine se renunță la sistemul ăsta cu vânătoarea de premii, dacă nu se poate asigura un sistem restrictiv conform regulamentului. Să rămână faza cu adunarea unui număr de puncte eligibil pt o tragere la sorți și gata. Dar unii nu vor tragere la sorti, vor tot vânătoare, dar nu le convine că nu mai prind ei premii, ci alții. Sa înțeleg că pt unii concursul ăsta este ceva important, de parcă ar depinde viața lor de el. Dacă l-ați privi doar ca un bonus pt activități pe care oricum le-ați face in My Orange, ați fi mai liniștiți, poate. Liniștiți-va, sunt chestii mult mai importante și mai grave pe lumea asta!

Mădălin
Cunoscător certificat
Nu cunosc metodologia la care sau gândit pentru a oferi un premiu dar eu cred că era mai bine ca premiile sa se ofere pe praguri gen de la 500 - 1500 puncte poți lua decât un anumit premiu de o anumită valoare , de la 1500- la 2500 puncte , de la 2500-3500 , de la 3500-5000, de la 5000- 7000 . Astfel s-ar diferenția din prima interesele fiecărui nivel sau va crea voința și implicare că fiecare să ajungă la 6000 puncte iar premiile de la pragurile de jos sa rămână pentru cei care chiar le vor.