anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga cu Pinata (Campania IV)

Viocat
Senior certificat
In aplicatia MyOrange la pinata party castiga pinata sunt cateva actiuni disponibile de maine. Daca se intreprind actiunile respective, pinatele castigate sunt alocate in campania 3 sau campania 4?
14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember
De la ora 14 începe Pinata 4.

And04
Senior
O intrebare foarte buna! Speram sa primim clarificari cat mai repede. 🙂

Viocat
Senior certificat
Deci pot face activitatile maine dimineata si sa sparg pinatele dupa ora 14? Nu mai am nevoie de puncte ptr participarea la tombola din 3 feb.

delfinas
#StarMember
Eu zic sa lasi si activitatile tot dupa ora 14.

CrissAlina
Junior entuziast
Concursul se incheie pe 01.02.2022 ora 14, deci pana atunci poti castiga pinate. Mult succes

Jay
Campion certificat
Niciuna dintre campaniile pinata nu a avut corespondență cu alta.. Asa cum s-au pierdut punctele nefolosite la finalul fiecărei campanii, nici pinatele câștigate intr-o campanie nu vor putea fi valorificate în următoarea.. deci pinatele pe care le vei avea la finalul campaniei curente, nu se vor transfera în campania următoare.. fiecare campanie începe de la zero..

Florin
Cunoscător
Ăștia sunt nesimțiți ?? Punctele Pinata le-au luat, au inceput alta ediție cu niste premii care deja sunt epuizate, asta la ora 06.30......bai Orange, nu mai puneți premii la "bătaie" dacă nu le puteti onora că mai rău vă faceți, adunați numai hate de la abonați. Lăsați drq punctele acumulate sa facem ce vrem cu ele dar fara premii. Ne luați punctele nevalorificate și începeți alta ediție cu premii epuizate, vi se pare normal ??

Viocat
Senior certificat
@Florin si eu credeam ca premiile de 2500 puncte vor fi greu de acordat in prima saptamana. Am fost surprins sa vad ca s-au epuizat in prima zi!

Jay
Campion certificat
Ieri la pranz a inceput campania noua si, aseară încă erau 2 dintre premiile de săptămâna asta, rucsacul (2 bucati) și aparatul de cafea (4 bucati).. iar, aseara foarte tarziu mai erau doar 2 aparate de cafea.. asta probabil pentru ca au uitat clienții de concurs, dar de săptămâna viitoare, probabil va fi stoc epuizat instant.. pe mine ma surprinde cât de repede aduna unii mii de puncte, dar și mai tare ma surprinde ca butoneaza cu viteza luminii.. ca la viteza maxima, insa nu a luminii, eu n-am reușit sa revendic niciun premiu.. sunt curioasa cum va decurge campania de acum, pentru ca observ ca s-au făcut niște schimbări..

Viocat
Senior certificat
@Jay ai reusit sa aduni macar 1000 de puncte in prima zi sau nu ai revendicat premii fizice in nicio editie de pinata?

Jay
Campion certificat
@Viocat, in prima zi n-am reusit sa adun 1000 de puncte, dar, in prima editie, multe saptamani nu punctele au fost problema, pentru ca la inceput produsele "costau" mult mai putin, ci "stoc epuizat" instant, a fost problema.. si nici n-am vrut sa fac operatiuni doar pentru puncte, in conditiile in care aveam puncte, dar, n-am reusit niciodata sa revendic nimic.. cel mai departe am ajuns pana la introducerea adresei de email, pe care o avea oricum salvata, doar scriam prima litera si cand apasam sa trimita cererea, aparea un mesaj de eroare, ca nu mai sunt produse, sau eroare din aplicatie.. Deci, eu am incercat sa revendic, dar n-a fost sa fie 🙂

Viocat
Senior certificat
Da, acum mie mi s-au parut multe punctele penru prima saptamana de concurs, dar daca 15 persoane au reusit sa acumuleze 2500 de puncte intr-o zi....

Florin
Cunoscător
Dragi colegi de comunitate, e clar că este o mare vrăjeală cu aceste premii dar macar sa nu mai pună premii in joc, decat resurse net sau posibilitate de plata factura, ar fii mai avantajos și nu ar m-ai stârni atâta supărare in randul nostru. Nu ai cum sa aduni atâtea puncte pe cont, in doar câteva ore, e logic și evident.

Viocat
Senior certificat
Eu cred ca cel mai bine ar fi ca la premiile fizice acordate sa apara si lista clientilor care le-au revendicat. Asa nu ar mai aparea discutii ca nu au fost acordate premiile, nefiind disponibile