anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Câștigă premii cu Orange TV Go și TV Paprika 4-18 octombrie 2021

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

De astăzi, 4 octombrie, începe o nouă campanie Orange TV Go.

Dacă urmăriți cu Orange TV Go noua emisiune de gătit „Și mai multă culoare în farfurie” cu Chef Radu Dumitrescu, până pe 18 octombrie puteți câștiga premii prin tragere la sorți. Emisiunea este difuzată de luni până vineri de la ora 18:00, pe TV Paprika.

 

 

Premii:

1 x premiul 1: voucher în valoare de 1.250 lei

4 x premiul 2: set de cărți de bucătărie

 

Pe site găsiți regulamentul împreună cu mai multe detalii: https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-tv-paprika/index.html

 

Eu sincer nu prea gătesc, dar ador să mă uit la emisiuni de gătit :))

Vouă vă place să gătiți?

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Nu pot sa spun ca e o placere deosebita, adica nu e un hobby, dar stiu sa gatesc cu gust, asa mi s-a spus. Gatesc cand am pofta de ceva sau mi-e foame si fac ceva mai rapid, mai rar mancare traditioanala, din care sa mananc mai multe zile, dar nici fitosenii fine dinning.

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi place să gătesc uneori și mă mai uit din când în când și la acest canal. E un prilej să mă uit mai mult, atât cât timpul îmi va permite, evident! Mulțumim!

FLo1
#StarMember
Prefer gatitul traditional gătit inclusiv de mine, nu doar de soție. Dar apropo de ”fine dinning”, să mergi la o nuntă și să ai de a face cu așa ceva.... înseamnă că băutura a fost prea scumpă sau organizatorii te-au condamnat la înfometare. :)) Personal am avut de-a face cu astfel de episod, iar dansul cu băutură prea multă la bord sau pe stomacul gol... nu e o plăcere.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@delfinas da, nici pentru mine nu e neapărat o plăcere și mereu aleg să fac ceva simplu și rapid 🙂 daar în schimb îmi place să mănânc când gătește altcineva :) @Vio73 da, este o ocazie bună. Cu mare plăcere! @FLo1 îmi imaginez că nu este prea plăcut, din fericire nu am avut o astfel de experiență, ceva tot am reușit să mănânc chiar dacă poate nu mi-au plăcut toate preparatele. Mult succes tuturor!

delfinas
#StarMember
@MihaelaC, nu imi displace sa gatesc, dar, pt o persoana, e mai mare daraua decat ocaua. De aceea, unele gospodine cred ca eu nu stiu sa gatesc si cand aduc la munca ceva gatit de mine, unele colege au dubii daca e facut de mine. :)) Experienta e importanta, dar nu trebuie sa gatesti acasa ca la popota, ca sa fii buna bucatareasa. Gatesc mai rar, adica nu zilnic, dar cand ma apuc, imi place sa iasa ceva gustos, pt ca gustul si aroma sunt primordiale pt mine... imi place sa ma joc cu condimentele, curry e favoritul meu.

DanielaH
Moderator
Nu prea-mi place să gătesc. Asta probabil pentru că nici nu-mi place în mod deosebit să manânc :), nu sunt gurmandă, nici măcar pofticioasă, de obicei mănânc doar de foame sau pentru că trebuie :). Dar, din când în când, îmi face plăcere să stau în bucătărie pregătind câte un "harabazdâc" culinar 🙂 La emisiunile pentru gătit nu mă uit, că n-am răbdare, dar mă inspir de la Adi Hădean și Jamila. Totuși, de gătit ... gătesc ... tot pentru că trebuie. Și, pentru că sunt un mare fan al condimentelor și aromelor, mâncărurile mele au întotdeauna mult piper, boia iute și o grămadă de plante aromate (dar nu mai mult de 3 deodată, așa zic specialiștii :)). Partea bună este că beneficiarii sunt mulțumiți :) @delfinas, da. curry e de bază 🙂

Neaplicabil
Unde afișați lista cu cei care sunt câștigători??? Așa este corect pentru ceilalți participanți!!! Am urmarit unele canale menționate la concursurile anterioare, si nu am gasit o listă cu cei care au câștigat, să văd dacă mai are rost sa mă uit. Oricum, succes participanților..

DanielaH
Moderator
Salut, dorelut! Listele câștigătorilor pentru aceste concursuri sunt publicate aici: https://www.orange.ro/help/servicii-iesite-din-oferta-orange/concursuri-orange/