anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Am câștigat cu Pinata Party (Campania II)

Zop
Explorator
Buna. Sunt nespus de bucuros ca am reusit sa castig! Orange sunteti cei mai tari. Nu am crezut pana nu am primit astazi telefonul! Bafta celorlalți. Mai aveti sanse la premii bune.
46 Răspunsuri 46

tomaciprian
Cunoscător
Felicitari. Sa-l foloseste cu mare drag.

mihai_13
Maestru
Zop felicitari ! - ai facut foarte bine ca ne -ai informat despre premiu mai ales ca sunt foarte multi sceptici care nu cred ca pot castiga premii consistente ...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Felicitari. 🙂 Si eu am primit azi rucsacul de saptamana asta. Sa-l folosesti cu placere.
Client Orange

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm foarte mult că sunt câștigători și printre membrii Comunității. Să folosiți cu plăcere premiile, să vă bucurați de ele și succes în viitoarele campanii. Weekend plăcut tuturor!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mersi frumos, Daniela. :) M-am si mirat cand am vazut ca a trecut mai departe fara eroarea deja clasica de-acum... Ma asteptam sa dea eroare, din nou. Deja ma gandeam: sa vezi ca iar da eroare, iar nervi, iar frustrare. Dar nu...de data asta a fost diferit. A fost asa cum ma asteptam sa fie de prima data. Cum ar trebui sa functioneze de fapt. Eu unul sunt foarte multumit de felul in care a functionat aplicatia saptamana asta si de experienta avuta cu Pinata. E incomparabil mai bine fata de saptamanile trecute. Si nu pentru ca am reusit eu sa-mi iau rucsacul mult dorit. Ci pentru ca a fost cu totul alta experienta in aplicatie. A raspuns aplicatia la comenzi, nu am mai avut erori. Asa trebuia sa fie din prima zi.
Client Orange

Iulia_
Junior entuziast
Sincer te inteleg..Felicitari!!Nici eu nu am crezut si am jucat doar pentru simplul fapt ca nu ma costa nimic pentru ca oricum acele puncte le faceam..degeaba se supara multi este o chestie de noroc(eu de exemp nu am castigat niciodata ceva si uite ca a fost )..

Alberto01
Junior entuziast
Salutare! Chiar ma bucur ca ai castigat acest premiu si dupa cum ai spus si tu, chiar este real acest joc. As dori sa te intreb cateva chestii in privat... unde te-as putea gasi? Multumesc!

DanielaH
Moderator
@Alberto01, în Comunitatea Orange nu există posibilitatea ca membrii să discute între ei în mesaje private, ci doar public, fără a posta/ atașa date personale/ confidențiale.

FLo1
#StarMember
@Alberto01: Aici suntem o mare familie, fără secrete, fără jenă. Spunem pe față și pe nume lucrurilor, fără să ne ascundem în ”confesionar”. Pe scurt: transparență totală.

Alberto01
Junior entuziast
Voiam sa l intreb cum a reusit si care e secretul...

FLo1
#StarMember
@Alberto01: Dacă te interesează ”rețeta succesului”, nu ai nevoie decât de o mână rapidă și o pilă bună, ca să nu apeși pinata cu unghia. AAaaa, și încă ceva: muuultă răbdare, cam de vreo 8 ore săptămânal și fără întrerupere, în fiecare marți, de la 10:00 până la 18:00. Succes.... astăzi deja scriu din timpul tău de viitor câștigător.

Alberto01
Junior entuziast
Ce rau suntem domnule @FLo1

FLo1
#StarMember
@Alberto01: Întrucât nu ai revenit cu cel puțin un mesaj <>, deduc de aici că această ”răutate” a mea te-a făcut să nu dai crezare celor scrise de mine. Urmarea acestora este zero premii revendicate.... din păcate pentru tine. Nu este totuși târziu, pentru că mai sunt șanse pe marțea viitoare.

Zop
Explorator
Sa stii ca nu trebuie sa stai 8 ore ! Deja a 3 saptamana ei pun la aceeasi ora la 12.30 ! Doar fii pe faza si prinde ! Eu am reusit telefonul, prietena mea a reusit ceasul samsung smartwatch. Iti trebuie o mana rapida si atata tot ! Mi-a placut campania. Astept cu nerabdare prelungirea acesteia !!! Ar fi bine daca toti care castiga sa lase recenzii aici. Sau poate nu ! Ca uite recenzia mea cu premiul cel mai mare castigat nu prea a prins la public, dar faptul ca cineva merge in instanta cu pinata, prinde de nu mai poate !!!