anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] 50% reducere la abonamentele fara telefon

And04
Senior

Până pe 5 octombrie Orange oferă 50% reducere timp de 24 luni la abonamentele fara telefon.

"📣3, 2, 1, șiii... dăm startul super ofertelor pentru abonamentele fără telefon! Intră în magazinul online Orange până pe 5 octombrie și bucură-te de beneficii nelimitate în cea mai rapidă rețea:" https://oran.ge/abonamente-oferte

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Foarte bună oferta, păcat că nu este permanentă!

Mulțumim!

Da, @Vio73, de aceea am si postat aici, poate sunt doritori dar nu vad in timp util anuntul...

Anonim
Neaplicabil

Sper să fie oferta asta și la anu în decembrie când îmi expira abonamentele 😂

adrian87n
Cunoscător

hmm.. dragut ce sa zic,.. nimic nu e permanent.. pare ca  ne amagim cu apa rece uneori..

Noah
Explorator entuziast

Am prins așa ceva . În ultimele 6 luni de contract putem beneficia de ofertele foarte bune. Mi-e și rușine să spun cât plătesc și ce beneficii . Mulțumesc doamna Daniela pentru o mână de ajutor dată la un moment dat. ❤️

 

orangino28
Începător

Reducerea este și astăzi 11 oct.2023, dar nu rezulta de nicăieri ce se întâmplă după cele 24 de luni, respectiv revin la abonamentul anterior, sau rămân cu noul abonament, dar fără 50% reducere. Consider ca informațiile nu sunt complete.

@orangino28: Pe cale de consecință, după 24 de luni fie accepți tariful întreg, fie alegi altă ofertă valabilă la acel moment, alegi PPY sau ca ultimă variantă dar nu imposibilă.... te portezi. ”Abonamentul anterior” va deveni istorie în momentul acceptării noului abonament. E simplu, ca la Orange.

Noah
Explorator entuziast

Mais is evidament . La un an jumate stai la cotitură și mai traznesti iar o ofertă. Simplu. Dacă nu, intri la prețul actual întreg . Urmărești zilnic, cu răbdare . Dacă vrem să ne distrăm eu am prins la doua noaptea oferta buna. Insomnia. 

Cred ca sunt foarte complete, doar trebuie citite cu atentie ("beneficiile se acorda pentru toate cele 24 de luni" de contract). Dupa cele 24 de luni, tariful revine la pretul standard (de acum, nu de atunci).

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2023-10/T&C-SIMO-6-25-10-2023.pdf

Nota Bene: ar trebui citit contractul sa nu se trezeasca cineva si sa se mire de ce i se taie serviciile dupa cele 24 de luni (n-am vazut contract pentru telefonia mobila in care sa nu se prelungeasca dupa perioada minima, dar preventiv)

Catalin71
Începător

eu încerc de ieri sa activez doua abonamente in orange. La 11€cu 50%pe 24 luni ,dar sunt plasat la toată Gașca de operatori. Am discutat de ieri dimineața și nici acum nu am rezolvat mare lucru. Mai rău este ca nu vor sa facă legătura cu un operator . M-a trimit la 300 unde trebuie sa bag bani pe cartela prepay orange sa vorbesc cu ei

@Catalin71: Ca utilizator PPY nu ești eligibil pentru această ofertă. Un topic similar și de actualitate în acest sens regăsești aici.