anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] 20 de motive să am cadourile gata la timp

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Cred că ați observat că multe companii au Advent Calendar pentru perioada aceasta de sărbători. Am văzut de la dulciuri, la jucării, cosmetice și bijuterii. Recunosc că îmi place ideea de a deschide ziua dedicată și să descopăr surpriza. Mi-aș lua și eu unul cu dulciuri 🙂

 

Pornind de la această idee, de ieri a început o campanie faină pe orange.ro. În fiecare zi veți descoperi o ofertă nouă aici https://www.orange.ro/oferte-speciale/

 

Campania se desfășoară în perioada 7 decembrie 2021 ora 00:00 – 26 decembrie 2021 ora 23:59, în limita stocului disponibil.

 

Aveți mai multe detalii împreună cu Termeni și condiții în pagina dedicată campaniei.

 

Ce ofertă v-ar plăcea să descoperiți?

12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Buna tuturor Ca sa fiu sincer, ofertele la telefoane nu prea mă impresionează. Dar, daca ar fi sa aleg, as vrea ca (minim) o lună să primesc reducere 50% din valoarea abonamentului, sau a unei reîncărcări

delfinas
#StarMember
Eu mi-as dori un televizor. 🙂

FLo1
#StarMember
"Ofertă de descoperit"? Păi să vedem: - telefon la 75% reducere preț fără abonament (diferența fiind nejustificată) - abonamente la 50% - 75% pe cel puțin 24 luni.... sau mai mult - vouchere mai consistente, pentru că 10% la accesorii sau 10€ la un telefon este.... jenant. - chiar și voucher valoric pentru plata facturii, fie prepay, fie abonament. ....si multe altele. Dacă e să fie dărnicie, haideți să nu ne prefacem că dăruim cu o mână și luăm cu două. Dragă Orange, știu că poți, deci eschivarea este de fapt NEGAREA propriei campanii.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
O oferta de nerefuzat la MacBook-uri. 😄 Stiu, nici n-am pretentii. :))) Daca vreti sa-mi faceti cadou unul de Craciun, accept cu cea mai mare placere. Unul de 16", chiar si basic, cu M1 Pro. Nu zic mai mult. :)) Da, stiu, pot sa continui sa visez cu ochii deschisi, nu? Din pacate, nu vad sa fie laptop-uri Apple in oferta Orange, cu toate ca are in oferta toate celelalte categorii de produse Apple (telefon, ceas, tableta si cateva accesorii). Cu toate astea, laptop-urile lipsesc. Nu sunt nici macar la pret intreg, daramite redus. Acuma, e adevarat ca Apple nu prea are reduceri. De-aia am si zis mai sus ca "nici n-am pretentii". Dar chiar sa lipseasca cu totul... Si iarasi revenim la subiectul de alta data, cu stocul si cu produse de interes care lipsesc din oferta. By the way, daca tot exista 2 laptop-uri in oferta (teoretic 3, dar unul nu mai e pe stoc), de ce nu avem si o sectiune dedicata pe homepage-ul magazinului online? Adica, nu stiu, eu daca as intra pe orange.ro sa-mi iau laptop, nu mi-as putea da seama ca Orange vinde si laptop-uri, uitandu-ma pe prima pagina. Acuma, e adevarat ca 2 laptop-uri sunt departe de a oferi o gama "variata" de produse din care sa alegi. Dar chair si asa...daca asta cauti, faptul ca nu exista sectiunea aia acolo, va face userul sa iasa instant de pe site. Si inca una: ce cauta laptop-urile la tablete? :)) Nici macar nu sunt "convertibles". Sunt laptop-uri si atat. Off, offf, mai, mai...eu stiu ca Orange nu e primordial retailer de hardware. Dar...nu stiu, cateodata am impresia ca nici nu prea intereseaza foarte tare partea asta, chiar daca ar avea potential financiar ridicat, zic eu.
Client Orange

Vio73
#StarMember
La acest moment nu sunt interesat de vreo achizitie, dar este bine de știut și analizat. Mulțumim!

FLo1
#StarMember
Tocmai.... conform si celor scrise mai sus, nu simt să-mi lipsească ceva atât timp cât familia îmi este alături, dar dacă e cadou să nu mi se dea de înțeles că ”Moș Crăciun e pe cardul meu de credit”.

adrian87n
Cunoscător
foarte tare... eu abia astept ofertele.. urmaresc subiecte din comunitate.. eu as vrea sa vad o oferta de a cumpara un televizor smart in rate pe factura (fara sa fii conditionat de alte chestii gen prelungire contract etc.. ) asta chiar ar fi o surpriza foarte faina.. deoarece cu Pinata Party a fost dezamagitor..

Leutzu_andrei
Junior
Mi ar placea sa descopar ceva reduceri semnificative la accesorii

Haptic
Explorator entuziast
Nu aveti oferte consistente la telefoane ori 5G nu e cazul cand nu exista infrastructura pentru asa ceva, mai ales ca de curand a fost deschis licitatia pentru infrastructura 5G si abia din 2022 se vor instala antenele 5G.

Haptic
Explorator entuziast
O oferta sustenabila la Huawei Nova 9 si la Samsung S21, Note.

Viocat
Senior certificat
Reintroducerea transferului de puncte oty. As face cuiva un cadou reusit. Si poate o descriere mai exacta a caracteristicilor tehnice ale produselor din site

Cocodrillo
Junior entuziast
Da urmaresc și eu însă Orange are o politică dezavantajoasă in opinia mea pentru smartphone high quality, spre ex. eu am Orange 15, daca optez spe ex. pentru iPhone 13 1tb mă obligă la upgrade contract ceeace nu îmi convine! Oferta blor se adresează persoanelor care nu au pretenții de top 10!