anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Nou - Câștigă cu Orange TV Go și Disney Channel

FaraUnID
Campion certificat

Câștigă, din nou, cu Orange TV Go și Disney Channel!

 

Profită de fiecare moment petrecut în familie. Vezi, alături de cei mici, cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel, canal disponibil până pe 9 noiembrie și în Orange TV Go.

 

Urmărește serialul „Ne vedem la Paris”, de luni până vineri, de la ora 19:30, prin Orange TV Go și poți câștiga o tabletă sau alte premii simpatice, inspirate din serial. Descoperă aventurile Lenei Grisky, o prințesă din Rusia, studentă la Școala de balet a Operei din Paris, transportată din 1905 în prezent, unde trebuie să facă față noilor provocări de la școală, dar și să găsească o modalitate de a se întoarce în trecut.

 

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Channel în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

De ce "din nou" ? Pentru ca in trecut a mai fost o campanie de acest gen "Câștigă cu Orange TV Go și Disney Channel" care s-a incheiat https://comunitate.orange.ro/questions/2258261-incheiat-concurs-castiga-orange-tv-go-disney-channel 

Din aceste considerente am ales sa deschid un topic nou!

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Inca un concurs care nu mi se adreseaza :) Fara TVOrangeGo si nici cu disneyChanel nu ma prea impac. Asta e. Bafta celorlalti.

Ascary
Campion certificat
Flo,hai gata cu pauza...treci la abonament :))

FaraUnID
Campion certificat
Productiile astea dublate in limba romana, pur si simplu nu au farmec. Oricat ar incerca actorii romani sa recreeze feeling-ul original, cam da cu virgula. Plus ca unele productii sunt dublate in cel mai ieftin si penibil mod posibil. Din seria amintirile ma chinueste, amintirile ma rascoleste - instinctiv ma gandesc la filmele pe casete VHS dublate in romana de Irina Margareta Nistor si al ei "Fu#k You" tradus in "La naiba" sau "Fu#k off" tradus in "Du-te dracului"

FLo1
#StarMember
@Ascary: Eminescu zicea in Glossa: "Privitor ca la teatru / Tu in lume sa te-nchipui / ...../ Şi de plânge, de se ceartă, / Tu în colţ petreci în tine / Şi-nţelegi din a lor artă / Ce e rău şi ce e bine." Ideea este: In viata, de ce sa dormi linistit ca abonat, daca poti avea adrenalina cu un simplu bilet? 🙂

Ascary
Campion certificat
La copii merge dublarea in romana,adica chiar e indicata, la adulti insa suna cam aiurea,plus ca noi nici nu am fost obisnuiti cum au fost de exemplu rusii care dubleaza orice...desi Un Robert de Niro sau un Al Pacino,pur si simplu nu merge dublat.

Vio73
#StarMember
Mai urmăresc din când în când acest canal, atât pe tv, cât și din Orange tv go și e destul de bine că Orange organizează din când în când astfel de concursuri. Dacă sunt și cu repetiție, cu atât mai bine!