anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scoaterea numarului meu din My Orangeul altcuiva

Nadia22
Junior

Cum pot sa scot numarul meu din My Orangeul altei persoane? Tinand cont ca nu pot accesa contul My Orange al celeilalte persoane. Multumesc!:)

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Nadia, bun venit in Comunitate!!!

Cine e titularul abonamentului tau? Daca esti tu si esti abonat Orange, ai aici tutorial cum sa-ti adaugi numarul in contul tau My Orange.

Ca sa scoti un numar, introdus manual, ai aici detalii: https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/stergere-numere-telefon-din-my-orange/m-p/6899  "Cele existente, ca abonament, pe același cod de abonat nu se pot șterge."

Retragerea numarului din My Orange se face din varianta desktop, nu din aplicatie si doar titularul o poate face. Probabil ca daca introduci numarul pe contul tau, se va dezactiva pe celalalt cont, daca tu esti titularul abonamentului.

Nu am acces la contul persoanei care-mi are numarul in aplicatia lor MyOrange. Cum pot face sa-mi scot numarul din aplicatia prsoanei?

Rugând acea persoană, daca vrea și poate, să șteargă numărul tău din lista să My Orange, dar, repet, tu trebuie sa fii titularul abonamentului, iar numărul tău să fi fost adăugat manual în contul acelei persoane.

Eu sunt titularul si intradevar numarul a fost adaugat manual; dar celalta persoana nu vrea sa il stearga. Ce pot face?

@Nadia22: Bun venit în Comunitate. Când nu mai există dialog cu persoana care administrează contul în care se regăsește numărul tău adăugat, atunci singura cale de fărță majoră este printr-o solicitare directă către Orange, printr-una din variantele de contact disponibile aici. Personal, îți recomand chat-ul Djingo. Succes.

Razvan
#StarMember

Bună Nadia! Faci o cerere, însoțită de copia CI, in care soliciți anularea contului My Orange care conține numărul tău, pe care o trimiți la serviciu.clienti@orange.com, după care îți poți crea propriul cont. 

Vio73
#StarMember

Bună Nadia22,

Ai încercat să-ți faci propriul cont my orange? Mă gândesc că dacă este abonament și ești titulara acestuia, chiar și prepay, poți încerca să-ți faci propriul cont și ai terminat bâlciul.

https://www.orange.ro/help/cum-mi-creez-un-cont-online-110

Și da, poți să faci o cerere de scoatere a numărului tău din acel my orange, din secțiunea Contact: https://www.orange.ro/contact/ 

sau la adresa de email serviciul.clienti@orange.ro.

Baftă!

Vio, atât timp cât numărul este asociat unui cont și nu este șters benevol, nu există posibilitate de a deschide/crea un nou cont MyOrange (vezi foto mai jos). Singura variantă rămâne contactarea Orange (Serviciul Clienți).

FLo1_0-1680495309443.png

 

Sigur, atunci rămâne varianta de contactare a Serviciului clienți. 

DanielaH
Moderator

@Nadia22, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?