anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange Pinata - problema - nu functioneaza aplicatia

BogdanMoho
Junior entuziast

Salutare.

 

De cateva zile incerc sa intru in din aplicatia my orange in optiunea de piniata si sa sparg cateva, plus sa platesc factura si sa incarc cartela. Nimic, apas pe ecran si nimi, nu intra.

 

La voi intra in aplicatie?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Bannerul nu e pentru a accesa sectiunea Pinata Party. E pentru ceva promotie. Nu e link de acces in sectiunea respectiva. Punctul de intrare este cel din Altele > Pinata Party. 

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine funcționează.

Poți să dezinstalezi și să reinstalezi aplicația My Orange și să vezi, poate își revine.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, totul ok si la mine. Daca nu cumva e o problema pe cont sau ceva, ar trebui sa mearga. Daca nu merge, incearca si o reinstalare, dupa cum zicea si Vio mai sus. 

Client Orange

BogdanMoho
Junior entuziast

tot nu imi functioneaza, la sters aplicatia, instalat iar, nimic, am un s22ultra cu update-ul la zi, si security pacth pe august.  toate celelalte functii din aplicatia functioneaza. am incercat inclusiv de pe abonament dar si pe prepay, nu intra in piniata.

BogdanMoho
Junior entuziast

update: am reusit: m-am dus la cele 3 puncte dreapta jos, si am intrat de acolo in optiune, cea care apare pe ecran din meniul principal acel banner, nu imi intra in ea. acuma functioneaza daca intru in meniul cele 3 puncte.

rezolvat!

Felicitări!

Probabil că nu accesai ceva corect!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Bannerul nu e pentru a accesa sectiunea Pinata Party. E pentru ceva promotie. Nu e link de acces in sectiunea respectiva. Punctul de intrare este cel din Altele > Pinata Party. 

Client Orange

Florin
Cunoscător

Va salut pe toți, ca sa nu mai deschid alt topic postez aici o problema asemănătoare referitor la aplicația MyOrange, nu-mi arata la consum cat am consumat din resurse, aplicația are update la zi, nu mai zic de o Pinata care am dat să o sparg și s-a blocat, nu mi-a arătat ce am câștigat, am revenit la panoul principal al aplicației fara probleme. Ciudat. Aveți idee daca e vreo problema cu aplicația ?? 

Salut @Florin: Ce anume din "consum" nu-ți arată? Dar cât mai ai disponibil.... îți arată? Nici din varianta contului de web/browser? Dacă e urgent, nu uita de SelfCare (apel la *100#). Despre Pinãta...e ok, funcționează. Animația mai dă rateuri uneori, dar punctele se înregistrează. Câte anume? Simplu: faci diferența sau verifici în Status la Istoric acțiuni.  🙂

Florin
Cunoscător

Scz că răspund greu, mi-a luat ceva timp să mă dumiresc cu privire la neafisarea consumului datelor mobile. Abonamentul meu nu prevedea internet nelimitat, nici în prima vizualizare in contul MyOrange nu-mi arata internet nelimitat, și surpriza, am dat "vezi consum" și îmi apare opțiunea internet nelimitat. Eu știam că NU am internet nelimitat dar acum se pare că am, e ciudat. Nu mă supăr că am această opțiune dar nu am știut așa ceva, și de aceea nu-mi afișează consumul resurselor (zic eu). Tot nu înțeleg cum m-am pricopsit cu internet nelimitat dar ....sa fie bine venit. 

@Florin: E simplu: fie din Pinãta, fie având aniversarea zilei de naștere luna aceasta.

Sa vezi că ai dreptate, pe 23 Iulie a fost ziua mea de naștere și am primit SMS că am internet nelimitat 1 luna dar am uitat complet, așadar fiind valabil doar o luna, pe 23 septembrie expira. Bai ce ametit sunt, bravo Flo1. Hai că mă lamurit-o. Ms mult Flo1 și încă odată BRAVO. 

@Florin: Cu plăcere 😎 Mai exact beneficiul e deja istorie, fiind alocat timp de 30 de zile de la eveniment..... adică 23iulie - 22 august. 

PS: Întrebare de culegere: Dacă ți-ai uitat data nașterii, oare vârsta ți-o amintești? 😁 ”La mulți ani și multă sănătate”!

Flo1, ai fost rău. Așa e, e septembrie, in disperarea mea căutam un motiv ptr acea opțiune pe care nu o înțeleg și am confundat lunile. Ms ptr urare .....

Mai greșim, că doar oameni suntem, însă important este să învățăm din greșeli. Altfel greșim inutil. Să ai o seară faină!