anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot instala aplicatia My Orange pe Huawei P40 5G

ser23vl
Junior entuziast
Salut
Pe Noul Huawei P40 5G, aplicatia My Orange " nu poate fi Instalata, nici din AppGallery dar nici din Surse Alternative " deși, alte aplicații ca Orange TV, Orange Antivirus, Orange Money, etc se pot utiliza.
Softul este Android 10 EMUI, ca și pe fostul P30 Lite, unde, aplicatia era Funcțională.
Are cineva idee, Ce se poate face?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Seria P40 de la Huawei vine fără Google Mobile Services. Telefonul beneficiază doar de Huawei Mobile Services (HMS), însă momentan nu toate aplicațiile sunt integrate.

Cunoaștem această situație și încercăm să o rezolvăm. În curand toate aplicațiile My Orange care erau disponibile în Google Play vor fi integrate în noul sistem de operare, dar, din păcate, nu avem o dată exactă. 

 

Prin achiziția unui device din seria P40 puteți beneficia de asistentă din partea unui consultant Huawei, conform cu detaliile din atașament.

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

FaraUnID
Campion certificat
Problema aici este cu totul alta, si anume: Pentru ca o aplicatie sa fie listata Huawei App Gallery se presupune ca trecut cateva teste de compatibilitate si functionalitate. Tocmai aici le da lor cu virgula, ca o aplicatie listata in magazinul lor oficial nu poate fi instalata pe un anumit sau pe anumite modele de telefon / telefoane din gama Huawei. Strict in cazul de fata, problema poate fi de la Huawei, problema poate fi de la Orange sau din ambele parti.

Vio73
#StarMember
Exact, n-are nicio treabă Google aici!

ser23vl
Junior entuziast
De aceea am și scris aici și am adus la cunoștință atât Orange cât și Huawei ca aceasta Aplicatie Nu se poate instala din alte surse dar nici pe AppGallery nu este disponibila deși, REPET, ALTE APLICAȚII ASEMENATOARE MyTelekom, My Vodafone, My Digi sunt disponibile, dar și aplicații de la Orange ca " Orange Money, Orange Antivirus, ORANGE TV " Eu am adus la Cunoștință ca, MyOrange "nu este disponibila deși, alte Aplicații Asemenatoare sunt disponibile " iar ca și Utilizator Orange Sevices am dreptul la a easta aplicație care este pusa la Dispoziția Clienților de către Orange. În rest, alte aplicații, le pot lua și DIN surse externe.

ser23vl
Junior entuziast
Într-un final s-a rezolvat, deși nu este Aplicația în sine, este gen Web Version, Aplicatie care poate fi mutata pe Ecranul Principal. Felicitări Orange dar și Huawei pentru Efortul depus.

RstdWoo
Cunoscător
Uite de asta nu sunt curios de modelul asta de telefon. Dai o gramada de bani pe un flagship ca sa folosesti serviciile in format pagina web ca nu ai aplicatiile disponibile... @ser23vl da ai dreptul la aplicatie, dar nu e nimeni de la Orange vinovat ca P40 nu are GMS, si nici nu sunt obligati sa dezvolte aplicatia pentru magazinul proprietar Huawei. Este strict problema ta ca ai achizitionat si folosesti un telefon fara serviciile Google, platforma pe care a fost dezvoltata aplicatia my orange. Asta ca si cand m-as apuca de comentat ca nu am Antena Play si pe smart TV de la LG. Ai stiut clar ce inseamna lipsa GMS si ti-ai asumat cumparand un telefon fara.

Roraduro
Începător
La fel e și acum. După 1 an, vad.

ser23vl
Junior entuziast
După aproape 2 ani, deși mi sa promis ca se va Rezolva problema, Încă nu este Funcțională din nici o alta sursa de Instalare ca Aptoid, APKpure, App Galery, etc. Chiar asa de indiferenți puteți fi cei de la Orange sa Forțați mana Dezvoltatorilor de Soft de la Huawei " apropo, sunt și în România ", Sa dezvolte aceasta aplicație ca My Telekom, My Vodafone, My DIGI! Aia, cum au putut realiza acest Serviciu pentru Clienții lor, pentru Telefoanele Huawei fara Servicii Google!