anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu merge aplicația MyOrange?

Maria_Soos
Începător
Bună! De câteva zile nu îmi funcționează aplicația MyOrange, nu se încarcă nimic în pagina, nu pot întra la pinata Party.. Doar mie mi se întâmplă? Ce pot sa fac?
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! Eu nu am întâmpinat nicio problema cu My Orange, dar, a mai fost un utilizator cu problema asta zilele astea.. ​ Ai link mai jos cu ce au făcut alți utilizatori când au intampinat probleme.. Nu ai spus dacă ai incercat sa faci ceva în sensul asta.. Verifica sa ai ultima versiune a aplicației.. Apoi, daca ai ultima versiune, da un restart la telefon .. Dacă nu se rezolva nici asa, ai pasi pentru a goli memoria cache a telefonului puși de @delfinas în topicul pentru care am pus link la final.. Si daca tot nu vrea, dezinstaleaza si reinstalează aplicația.. https://comunitate.orange.ro/questions/2848829-pinata-party-functioneaza

Viocat
Senior certificat
Buna. Inainte de a incerca alte lucruri ai verificat daca esti logata cu contul de myorange? Daca esti logata si problemele persista inchide aplicatia si redeschide-o. Daca tot sunt probleme verifica daca nu este vreun update ptr aplicatie. In ultima instanta elimina aplicatia si reinstaleaz-o. P.s primul pas ar trebui restartat telefonul, nu inchis/deschis ci restart poate e vreun update de sistem care blocheaza aplicatiile sa functioneze. Bafta la pinate:)!

delfinas
#StarMember
Viocat, restartarea e inchiderea/redeschiderea telefonului. Probabil de referi la resetare, ceea ce e prea mult pt a rezolva punctual o aplicatie, care poate, cel mult, sa fie stearsa si reinstalata. In rest, o sfatuiesc pe Maria Soos sa urmeze sfaturile lui Jay, pt ca a explicat detaliat tot ce se poate face pt a rezolva problema si a dat link catre solutie.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Bună Maria. Ai încercat un update la aplicație sau să o reîncarci? Poate o fi de la lipsa de semnal în zona în care stai sau are momente în care are freeze total, dar dacă ieși din ea și reîntri la loc, își va reveni.

Viocat
Senior certificat
@delfinas. Am vazut destule deviceuri care apasat pe inchide nu au actualizat. Actualizarile s-au realizat doar prin apasarea pe repornire.

delfinas
#StarMember
Actualizarea de sistem e altceva, repornirea se face automat dupa ce se descarca si se instaleaza update-ul. Cel putin, asa e la mine.

mirceavleoanga
Junior entuziast
Aplicația funcționează foarte bine. Ceea ce am sesizat eu este că e nevoie de o reinstalare la ceva vreme. Mai ales după un update.

Maria_Soos
Începător
Mulțumesc, am reușit. Am închis telefonul și am reinstalat aplicația de 2 ori și pana la urma a mers. Va mulțumesc pentru răspunsuri