anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extra bonus Internet in My Orange

Carlosss
Explorator

Buna ziua,

observ ca nu se mai poate activa niciun "extra bonus" de internet .. până pe 29 august a fost bonus-ul trecut și astăzi urma alt bonus.. 

Nu mai este nici acel "pop-up" din aplicație nici pe pagina lor of off 😆 ..  domnle ce se întâmplă ?¿  vrem mai mult net moca 🙂

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut din nou, Carlosss!

Sunt sigur ca vor mai fi. :)) Doar fii cu ochii pe aplicatie. Oricum, din cate stiu, bonusurile se consuma dupa resursele incluse. Deci...daca ai suficient net inclus, cel mai probabil nu vei ajunge prea des sa consumi din bonus.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu poți să îți activezi ceva din Pinata party, dacă nu mai apare nimic acolo ca și bonus?Oricum, trebuie zilele următoare să apară ceva, nu poate rămâne așa!

 

Pot activa din Pinata am 20 GB puși deoparte  pentru vremuri grele :)) dar Pinata e alta afacere , noi mai vrem net și din extra bonus 🙂

Pololică
#StarMember

Salut!

N-am mai intrat de ceva vreme pe sectiunea de Prepay, dar vad ca se acorda bonus de 100GB pentru reincarcarea din aplicatie (nu stiu daca si din varianta web, dar presupun ca si si de acolo se activeaza). Poti sa ne spui cum a fost ultima reincarcare (daca ne referim la acel bonus)?

Salut,  nu e vorba de cei 100GB care se primesc prin reîncărcare din aplicație..  și dacă nu greșesc acum ceva timp în urmă se primeau și dacă încărcai prin alte modalități , nu doar din aplicație..  

Oricum eu ma refer în postare despre alt extra bonus ( am un screenshot de când se putea activa) .. mulțumesc oricum

Screenshot_20230830_160843_Messages.jpg