anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare posibilitatea accesari (retrageri unor sume) prin Aplicația Orange

Lucian_84
Începător
Copilul meu de 2 ani activează tot felul de jocuri prin aplicația Orange. Cum pot limita această posibilitate? Am vorbit cu un consultant Orange, si m-a asigurat că s-a rezolvat. Si nu voi mai putea activa astfel de jocuri. Ei bine, nu s-a rezolvat, copilul meu a putut face dinou același lucru.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai un topic aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2438786-orange-games-cum-ma-abonez-si-dezabonez Nu știu exact dacă la asta te referi, dar poți încerca și ne poți spune dacă te-a ajutat sau nu. Și ai grijă cu micuțul! Baftă!

Pololică
#StarMember
O rezolvare ar fi sa nu i se mai dea telefonul. Ar mai fi crearea, pe telefon, a unui cont de ospete și blocarea unor funcții.

FLo1
#StarMember
Dacă ai un prepay fără credit pe el.... costuri zero, siguranță maximă. Simplu.

Pololică
#StarMember
Un prepay nu e întotdeauna soluția. În cazul de fata, e o varianta, dar nu știm dacă abonamentul deținut de colega noastră are beneficii suplimentare fata de un prepay sau nu (și ce are în plus fata de o cartela).

FLo1
#StarMember
@Pololică: "Colega" Lucian nu a menționat că ar deține abonament. Cu atât mai mult telefonul oferit pe mâna copiilor. Iar dacă tot se dorește a lăsa pe mâna copiilor smartphone-ul atunci indicat e un prepay pentru că se încarcă contul doar cu cât e nevoie. Pentru restul... nu e permis. Simplu.

Lucian_84
Începător
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Dar din păcate nu am posibilitatea de a le aplica. Sper să nu deranjez prin sinceritate. Mai pot adăuga, acest serviciu de jocuri este unul extern (nu este prin orange games). Este posibil să-l fi activat chiar eu, involuntar în buzunar.. copilul meu are acces foarte rar la telefon (3min pe lună).

Vio73
#StarMember
Cum te dezabonezi de la Orange Games? Ti-l mai pusesem! Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea. Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat Sursa: https://comunitate.orange.ro/questions/2438786-orange-games-cum-ma-abonez-si-dezabonez Baftă!