anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu primesc sms cu codul pentru validarea numarului meu orange?

irakianu
Începător
de ce nu primesc sms cu codul validare numarului meu orange
7 Răspunsuri 7

Ascary
Campion certificat
Salut irakianu. Incerci sa iti faci un cont My Orange sau sa introduci un numar nou in contul tau?

irakianu
Începător
am facut cont cu logare email si parola si vreau sa adaug numarul meu introduc nr si imi zice sa introduc codul de validare primit prin sms dar de fapt eu nu primesc nimic prin sms..

Jay
Campion certificat
Salut! Ai verificat sa nu fi scris vreo cifra gresita? Numarul este in perioada de gratie? Daca n-ai o optiune activa, nu te lasa sa-l adaugi, deci nu-ti trimite sms.

irakianu
Începător
este abonament si nr l am introdus bine

Jay
Campion certificat
Eu mi-am facut cont My Orange acum multi ani cu numarul primului abonament, insa celelalte abonamente pe care le-am incheiat pe parcurs nu le-am mai inregistrat eu, au aparut in cateva zile.. doar cartela prepay am inregistrat-o eu. Daca este primul abonament, nu primesti sms si nici nu se actualizeaza contul My Orange, ar trebui sa contactezi serviciul clienti, pentru ca poate fi o situatie care necesita o verificare a contului. Ai variantele de contact aici https://www.orange.ro/contact/ Nu stiu zilele astea daca vei primi un raspuns foarte repede, fiind niste zile libere..

DanielaH
Moderator
@irakianu, ai reușit să adaugi numărul în contul My Orange?

flvs
Începător
Sunt telefoane pe care nu se receptioneaza mesajul, nu stiu exact motivul. Am introdus cartela in alt telefon si mesajul a fost receptionat.