anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

7 lucruri pe care le poți face cu ajutorul aplicației My Orange

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ai de ceva timp aplicația My Orange pe telefon sau tocmai ai instalat-o și vrei să-i afli toate secretele? Uite câteva dintre lucrurile pe care le poți face în aplicație:

 

1. Reîncarci o cartelă PrePay

Dacă vrei să reîncarci o cartelă PrePay o poți face din secțiunea “Reincarca”. În listă ai și opțiuni de Roaming.

 

2. Descarci, consulți si plătești factura

În secțiunea “Facturi”, dacă apeși pe cele 3 puncte din dreptul facturii pe care dorești să o descarci, ai 2 opțiuni: “Descarcă factura” și “Descarcă detalii factură”. Tot în această secțiune poți vedea istoricul facturilor tale și poți plăti facturile neachitate sau chiar factura unui prieten. Și ca să nu introduci datele cardului de fiecare dată, poți să le salvezi direct în aplicație.

Mi se pare super simplu să plătești facturile din aplicație, nici nu ma țin minte când am fost ultima oară într-un shop pentru plata facturii 🙂

 

3. Votezi și activezi beneficiul actual disponibil

Din meniul “Mai multe” alege opțiunea “Beneficii” și apoi în secțiunea “Alege Beneficiul” ai informații despre beneficiul actual pe care îl poți activa și de asemenea poți vota beneficiul viitor.

Îmi place mult opțiunea aceasta și mă uit mereu să văd ce beneficiu este disponibil, a devenit deja un obicei pentru mine.

 

4. Activezi și dezactivezi alte servicii pe abonament (ex. apeluri internaționale, barare/ debarare date mobile)

Alege opțiunea “Servicii” din meniul “Mai multe” și în categoria dedicată poți activa sau dezactiva serviciul.

 

5. Consultă harta de acoperire

Poți verifica oricând acoperirea serviciilor de internet și voce mobilă și starea rețelei din zona ta. Cum? Accesează din meniu “Mai multe”, apoi opțiunea „Cool de la Orange” și „Acoperire”.

 

6. Testează calitatea conexiunii de internet

În doar câteva secunde poți evalua calitatea conexiunii tale la internet dacă intri în meniul “Mai multe”, secțiunea „Cool de la Orange” și „Qualitest”.

 

7. Configurează și setează widget-ul My Orange

Pentru a vedea simplu și rapid ceea ce te interesează din aplicație, direct pe display-ul telefonului, o poți face folosind widget-ul My Orange. Acesta se actualizează automat o dată la două ore sau manual oricând dorești prin apăsarea butonului “Actualizare”.

Eu l-am setat de curând și mi se pare foarte util, ca resursă am selectat MB nat și oricând am nevoie să văd un update, dau refresh. Super simplu!

 

Pentru telefoanele cu sistem de operare Android:

  1. Ține apăsat pe ecranul principal al telefonului 
  2. Selectează Widgets - My Orange 
  3. Configurează widget-ul cu numărul tău de telefon
  4. Alege culoarea de afișare a widgetului
  5. Alege resursa la care vrei să ai acces permanent
  6. Salvează datele configurate

 

Pentru telefoanele cu sistem de operare iOS:

  1. Glisează până la ultimul ecran din stânga 
  2. Derulează până la butonul de editare și apasă-l
  3. Selectează widgetul My Orange ca să îl activezi
  4. Alege resursa la care vrei să ai acces permanent

 

Dacă nu ai încă aplicația, o poți descărca din Google Play (pentru Android) sau din App Store (pentru iOS).

 

Știai despre aceste beneficii pe care le oferă aplicația My Orange? Ai alte trucuri pe care vrei să le împărtășești cu noi?

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Cred că sunt lucruri destul de interesante pe care trebuie să le cunoască orice utilizator Orange. Mulțumim!

svetalex
Senior certificat
Eu nu am aplicația instalată pe telefon, dar folosesc versiunea Desktop My Orange. Și eu îmi plătesc factura din cont și nu am mai utilizat altă metodă de plată de foarte mulți ani (nici nu îmi mai amintesc câți :)). Și mie îmi place șă votez beneficiul, cu toate că ultimul pe care mi l-am activat Deezer mi-a cam dat bătăi de cap. Un alt lucru pe care nu l-ai menționat este faptul că poți încărca un număr Pre Pay, iar acum este și o campanie drăguță cu premii :) https://www.orange.ro/beneficii-my-orange/?gclid=EAIaIQobChMIiri_yPeM5gIVzsjeCh3HkQgpEAAYASAAEgLWb_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Romeo_
Senior certificat
O folosesc lunar pt a reîncarca,rareori verific acoperirea si conexiunea.Multumim, Mihaela!

Ascary
Campion certificat
In principal pentru verificarea facturilor si reincarcarea unui prepay. Widgetul My Orange e bestial mai ales pe fond negru 🙂

Neaplicabil
Yeep . Mi-am instalat și eu widgetul my orange . Acum vad direct pe ecranul telefonului resursa de net . Poate așa scap de depășiri periculoase

Jay
Campion certificat
Eu am aplicația de mulți ani pe unul dintre numere si pe numărul portat acum aproape 2 ani, de la momentul portarii.. Fără widget :)... Într-adevăr, poti avea multe informatii la indemana, ca pc-ul, uneori, nu-l deschid câteva zile, dar, telefonul îl verific zilnic.. Apropo de prepay, din ce vad, este trecut primul pe lista... :) Iti poti vedea vechimea, data la care expiră perioada minima contractuală, iti poti modifica abonamentul, poti gasi un magazin aproape de tine, poti vedea detaliile convorbirilor, poti contacta serviciul clienti..

Ascary
Campion certificat
Poti pune pe widget oricare numar ca principal.

Denisa
Junior
Poti afla cit ai consumat,si cit ai de platit

Vio73
#StarMember
Multe, multe lucruri pot fi aflate și rezolvate prin intermediul acestei aplicații!

Miha_Z
#StarMember
Am avut si eu widgetul My orange, dar dupa o perioada l-am dezinstalat. Prefer sa accesez ocazional My Orange cand am vreo nelamurile, gen verificare facturi, cand mai votez vreun beneficiu, sau fac reincarcare.

Vio73
#StarMember
L-am avut și eu la fel, dar e destul de enervant.

Ascary
Campion certificat
De ce Vio,ce s-a intamplat?

teacher_
#StarMember
Cred ca se mai poate verifica si destinatia, durata apelurilor si costul lor, sau durata conexiunii la internet, daca nu ma insel.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Nu stiam despre Widgets - My Orange dar mie nu-mi place sa am prea multe pe ecran. Intru din cand in cand sa verific cum stau la consum. Pentru cine vrea sa stie permanent cum sta e foarte buna noutatea asta. Probabil cea mai eficienta este pentru utilizatorii de cartela, sa nu depaseasca resursele.