la 26-12-2022 04:29 PM - editat ultima oară la 28-12-2022 09:29 AM de DanielaH
Buna, cum procedez sa folosesc toate punctele Thank You la achiziționarea unui telefon nou și prelungire de abonament?
la 26-12-2022 04:42 PM
Buna Carmen,
Exista vreun impediment? Nu-ti da voie sa folosesti toate punctele? Vorbim de magazinul fizic sau online?
26-12-2022 04:50 PM - editat 26-12-2022 04:50 PM
Salutare, @Carmen06
Pentru achizitia unui telefon cu prelungire abonament pe 24 luni valoarea punctelor este tripla in magazinul online.
Pasi:
Te loghezi in MyOrange apoi mergi pe pagina cu telefonul si alegi "Continua" si apoi "Cumpara". In acel moment te va redirectiona catre o pagina unde vei vedea ofertele la telefon cu rate sau fara rate. Alegi varianta potrivita pentru tine (cu rate sau fara, eventual migrare la un abonament mai avantajos) si apesi pe "Cumpara".
In acest moment te va redirectiona catre cosul de cumparaturi(unde vei vedea sumarul cosului) si aici in partea de jos ai sectiunea Puncte Thank You ( unde scrie: "Puncte Thank You
Vreau sa folosesc puncte in valoare de ... Lei
Pentru ca esti un client Orange, punctele tale valoreaza de 3.0 ori mai mult in magazinul online. Valoarea maxima a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosita într-o comanda, este de 500 Euro (TVA inclus). ")
Aici selectezi cate puncte doresti sa folosesti si de asemenea, poti vedea si totalul de plata si cat vei plati lunar la factura.
la 26-12-2022 05:13 PM
Salutare!
Trebuie să aplici punctele thank you, după ce ai băgat produsul în coș. Ele valorează online de 3 ori mai mult. Trebuie să ai pe undeva, în partea de jos, un buton ,,Aplică". Recomand varianta laptop/desktop în momentul în care faci comanda!
Succes!
la 28-12-2022 09:31 AM
@Carmen06, ne dai mai multe detalii, te rog? Ai reușit să folosești punctele?
la 28-12-2022 09:59 AM
Primul lucru de stiut la utilizarea punctelor: vechimea abonamentului de minim 12 luni.
Al doilea lucru: abonamentul curent sa permita modificarea.
In rest, in 2020 am folosit punctele pentru achizitia unui telefon (aveam perioada minima depasita, deci nu aveam restrictii). Am pus ochii pe un telefon si l-am cumparat (online). Cumparand cu puncte, prelungirea abonamentului s-a facut automat (cu aceeasi valoare si aceleasi resurse).
la 29-12-2022 12:51 AM
Mulțumesc tuturor pentru răspuns.
Situația sa in felul următor.
605 puncte am făcut o simulare de cumpărare și îmi erau disponibil doar o parte, in valoare de aproximativ 100 lei
Abonament am de vreo 4 ani, expirat anul trecut. Orange me start 9
Nu am găsit cum sa iau un telefon la un preț acceptabil utilizând toate punctele plus prelungire, și eventual sa plătesc diferența în rate.
Ce produs mi-ați recomanda sa îmi iau?
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor