anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade de la Deezer Premium Plus la HiFi

Alex_101
Începător
Salut! A incercat cineva sa faca upgrade de la Deezer Premium Plus la HiFi? In acest moment am Deezer Premium Plus prin Orange si as dori sa incerc HiFi-ul, fara sa pierd contul, doar ca nu gasesc nicio informatie despre cum as putea proceda fara sa sterg contul si sa creez unul nou.
4 Răspunsuri 4

Ascary
Campion certificat
Salut Alex. Ai un sistem audio highend? Fiindca altfel flac-urile nu o sa te ajute cu nimic daca asculti pe telefon chiar cu niste casti bune. Nici Spotify nu este cine stie ce pana nu-l pui pe un sistem audio.Eu nu am Spotify pe receiverul Onkyo de care vorbeam fiindca e vechi de prin 2010-2011,insa i-am pus intr-un port HDMI un chromecast ultra cu streaming pe Spotify Premium si merge perfect,cam asa cum fac cei de la Deezer reclama,auditie ca intr-o sala de concert. 🙂

Alex_101
Începător
Am incercat Tidal Hi-Fi și există o diferență sesizabilă cu DAC-ul și căștile mele. Am incercat Deezer si Tidal in același timp pe aceeași piesă și se simte avantajul flac-ului, sunetul pe Deezer este mai aspru, metalic fata de Tidal. Acum diferența nu este extraordinara, rămâneam pe Tidal altfel, dar mi-ar plăcea catalogul Deezer cu sunet mai bun.

MrMishu
Junior
Salut ! Ai reușit să afli dacă este posibil upgrade-ul la Deezer HI-FI ?

Alex_101
Începător
Salut! Am reușit într-un final sa fac upgrade la HiFi. Trebuie lăsată opțiunea sa expire (daca ai prepay) și în luna următoare din cont poți face upgrade. Opțiunea aceasta nu mai folosește Orange că intermediar, te abonezi direct la Deezer. Daca opțiunea este prin abonament nu știu ce se poate face.